IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвестиционни фондове купуват шоколадовата фабрика
    "Престиж" във Велико Търново
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ТАЗ вест как ли ще се отрази на нощния живот??????
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ХА-ХА. ДА СЕ ЧУДИШ КАКВО ДА ОПРАВИШ ПЪРВО , А КОСМО
      Абе това на сън не можеш да избираш.. Как се развие съня...

Коментар

• ХА-ХА. ДА СЕ ЧУДИШ КАКВО ДА ОПРАВИШ ПЪРВО , А КОСМО

Коментар

ХА-Ха Космо- яко ме кефиш пич. Много добре си го описал за комплексираните псевдошефове свини. Добре ще се посмеем и ще им се даде урок. И аз съм имал подобни случаи с много книжни тигри, които се изпускат. Лек и спорен ден- няма ли нови сведения за рускинчето- все го мисля момичето как остана не.....о
          Ни вест ни кост, но тая вечер имах розов сън с нея... Ама не беше много реален.. В нас имам един фотьоил дето пропада (издъни го една пияна курва дето играеше кюючек на него) и я чуках на него и фотьоила пак пропадна и спрях секса и тръгнах да го оправям и тамън извадих куфара с инструментите (а тая седи гола през това време и нещо мрънка що съм спрял да я чукам и се занимавам със фотьоила) и се събудих....

Коментар

• Двама приятели обсъждат жени:
            - Тази Таня такъв секс прави, никога не бях правил такъв! Просто номер едно е!
            - А на второ място кой е?
            - Петя.
            - А на трето кой?
            - Кой ли, жената, разбира се.
            - Толкова ли е добра?
            - Ами..ами някак си не върви да не се класира в челната тройка.
            ПО ПОВОД КОМЕНТАРИТЕ ЗА РЕЗЕРВИТЕ

Коментар

• ХА-Ха Космо- яко ме кефиш пич. Много добре си го описал за комплексираните псевдошефове свини. Добре ще се посмеем и ще им се даде урок. И аз съм имал подобни случаи с много книжни тигри, които се изпускат. Лек и спорен ден- няма ли нови сведения за рускинчето- все го мисля момичето как остана не.....о

Коментар

Добро утро Космо. Всеки добър човек рано или късно стига до твоите мисли. Нали затова са измислени и комиксита за Супермен, Спайдермен и много други защитници. Има много хора които тъпчат другите и все си намират за това причина. Даже забелязвам, че напоследък и по- нежния пол за когото не беше присъща агресията не само стават агресивни, но искат да бъдат и кучки. И тези к..... после възпитават деца. Радва ме , че си запазил човешкото в себе си и забелязваш малки жестове като тези на лелката. Кажи кога ще ходиш до Мола- може да има и други желаещи. Лек и успешен ден
                Най интересното бачо Киро е че идея нямаш (или имаш) какви страхливци са всъщност тези дето ги имаме за големи баровци, шефове итн... Преди години като работех по банките имах една шефка - директорка.. Много крещеше викаше, уволняваше итн.. Един ден един колега се вбеси и един ден взе един нож за хартия (малко ножче дето и да сикаш не можеш да се нараниш или можеш по особенно мъчителен начин) и както викаше тоя влезе в кабинета и и каза че само да чуе още една дума на висок глас от нея ще и отреже главата и още няколко заплахи държейки това ножче като пила за нокти... И си излезе.. Няма и двадесет минути след това секретарката на оная буля дойде и каза че я пратила до тях да и донесе дрехи.. Тая се изпуснала в гащите от страх... Та това ти говоря - идея нямаш ако свалим от колата някой от дебелите мамини синчета и го забием с едни шамари и ритници как ще пищи като малко момиченце дето се е изгорило на клечка кибрит... Или как ще вият фолк златотърсачките като усетят че свинктера им трябва да се справи с нещо по дебело от лайно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Абе много ама ние време имаме и потенциал....
                  И най-вече - желание
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                    Това си поведение на укротителка и го одобрявам много,ама тръгни ли да пиши в темата за политика и отива целия сексапил
                    Това - мисля, че са погрешни наши (мъжки) съждения... , просто, защото трудно отчитаме, че жените са равнопоставени и (вероятно) - дори (!) имат интереси като нашите..., ама защо е така?..., дали защото от малки са им наложили сами да се справят с живота..., или по-късно някой е търсил съмишленик..., нищо че са играли с куклички - може и към нашите камиончета да са хвърляли поглед... Какво толкова е станало, ако се чувстват по-пълноценни, като поглеждат към "мъжки" професии, или - като водят спорове, а не стоят само в кухнята... .., но ако и съчетават нещата - ми какво повече искаМЕ пък ние...

Освен това, в тия НАШИ виртуални взаимоотношения - голямо развихряне на фантазии пада!!!... Създаваме си някакви симпатии, като единствено въображението ни е водещо и изведнъж научаваме нещо ново за някого, което пък събаря - и без друго строените "въздушни кули", които междувременно сме почнали да възприемаме като реални..., ега ти метаморфозите...

Приятен ден!
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Добро утро Космо. Всеки добър човек рано или късно стига до твоите мисли. Нали затова са измислени и комиксита за Супермен, Спайдермен и много други защитници. Има много хора които тъпчат другите и все си намират за това причина. Даже забелязвам, че напоследък и по- нежния пол за когото не беше присъща агресията не само стават агресивни, но искат да бъдат и кучки. И тези к..... после възпитават деца. Радва ме , че си запазил човешкото в себе си и забелязваш малки жестове като тези на лелката. Кажи кога ще ходиш до Мола- може да има и други желаещи. Лек и успешен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Космо, спокоен и успешен ден..!!!

пп. Днес ще ползвам колата и ще гледам да спазвам законите.....
                        Карай смело, но внимавай че е поледица...

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                          Космо,премиер!Тази тема без теб няма да е интересна-поне за мен.Няма как да не е потърся,когато съм в този форум,за да я прегледам,а и платена да я направят със SMS-(1.40) за двадесет и четири часа,пак щях да съм тук,след като си пусна съобщението за достъп.
                          Ами.. Идея нямаш колко проблеми имам и аз и какви неща съм преживял, да се докарам до положение да си карам почивните дни на гробищата, пиейки с някаква вдовица и ядейки двоен чийзбургер... Аз пич съм голямо "нанадолнище".. Човек от типа "котва"... Имам лошата дарба да повличам хората покрай мен... Имам много лошо пиянство, често си сменям настроенията, никой човек който е работил веднъж сммен повече не иска, трудно може да ми се вярва, защото в главата ми е каша и аз не различавам реалност, от заблуда, болка от удоволствие, понякога дори губя предства дали е ден или нощ, бъркам лампата със слънцето.... И за това гледм да нямам близки хора, защото начина по който аз живея е пагубен за нормалните хора.. Той е пагубен и за мен но явно ми е по здрав черния дроб, успявам да си покрия дълговете на местата дето от това ми зависи здравето и си нося бронираната жилетка.... И най важното аз съм много отдавна мъртъв в душата си - аз живея само физически и за това не чувствам страх...

Иначе и аз бих пускал СМСи за да чета твоите мнения, защото хора като теб са бъдещето на държавата и много пъти благодаря на съдбата, че все още Ви има.... Големи хора са родителите ти че са създали и отгледали такъв можещ, мислещ и търсещ човек като теб... Респект...

Коментар

Ей как мило ми стана - чистачката дето я назначих преди три месеца тая сутрин ми направила баница женицата.. И ми вика - г-н ......... гледам че сте притеснен та и аз да Ви помогна с каквото мога... Това са последните останали оазиси на доброто у хората - все още го има в някои хора от по старото поколение, които са на ниво нисък експертен и обслужващ персонал... Много жалко... Само боклуци и измети заемат ключовите позиции в държавата.. Как нема един шеф (не министър, не изпълнителен директор, а шеф на отдел в Мтел или Кока кола например) дето да не е някое болно амбициозно педалче / курва дето целият свят и пречи да стане господар на вселената... Пфу.. Чудя се дали да не почна да ги бия... Взимам 2ма шофьори и заставам пред мола и който гледа лошо, надува се, прави се на интересен, замърсява, не спазва правилата за улично движение - бой тупаници ритници... Ама само от едно ниво на горе - щото бедните и смазани хорица и без това ги е ударил живота.. Точно е тия лайна дето най ме дразнят... Бум една глава, дясно круше.... Другия път няма да крие данъци.. Ъпъркът, подсечка - другия път няма да пибипка по светофарите на минувачите... И така докато не дойде полиция.. На другия ден пак... Нема да оправим света ама поне ще го направя малко по спарведлив...

Космо, спокоен и успешен ден..!!!

пп. Днес ще ползвам колата и ще гледам да спазвам законите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                              Космо,премиер!Тази тема без теб няма да е интересна-поне за мен.Няма как да не е потърся,когато съм в този форум,за да я прегледам,а и платена да я направят със SMS-(1.40) за двадесет и четири часа,пак щях да съм тук,след като си пусна съобщението за достъп.
                              Ти го боготвориш обаче , признай си

Коментар

Ей как мило ми стана - чистачката дето я назначих преди три месеца тая сутрин ми направила баница женицата.. И ми вика - г-н ......... гледам че сте притеснен та и аз да Ви помогна с каквото мога... Това са последните останали оазиси на доброто у хората - все още го има в някои хора от по старото поколение, които са на ниво нисък експертен и обслужващ персонал... Много жалко... Само боклуци и измети заемат ключовите позиции в държавата.. Как нема един шеф (не министър, не изпълнителен директор, а шеф на отдел в Мтел или Кока кола например) дето да не е някое болно амбициозно педалче / курва дето целият свят и пречи да стане господар на вселената... Пфу.. Чудя се дали да не почна да ги бия... Взимам 2ма шофьори и заставам пред мола и който гледа лошо, надува се, прави се на интересен, замърсява, не спазва правилата за улично движение - бой тупаници ритници... Ама само от едно ниво на горе - щото бедните и смазани хорица и без това ги е ударил живота.. Точно е тия лайна дето най ме дразнят... Бум една глава, дясно круше.... Другия път няма да крие данъци.. Ъпъркът, подсечка - другия път няма да пибипка по светофарите на минувачите... И така докато не дойде полиция.. На другия ден пак... Нема да оправим света ама поне ще го направя малко по спарведлив...

Коментар

Working...
                                X