i az pochti 10 g i 5 banki smenih i se sastia ....kasno se usetih! sega ima da navaksvam....ama vremetoe kinti i nisto ne e kakto predi i zelanieto za rabota i t.n! ama gledai napred ...ebi im maikata!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНай-великия за мен актьор!! Грамаден!!!
"-Прасета не може, а кучета и котки може!"
Голем, голем!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от batko Разгледай мнениеKosmo, 2-3 god si po golyam....ama nyama znachenie! Bi li spodelil koya e bankata, che mai se sestam za kuchkata! to ne e edna....ama si prav che sa kato vodenichni kamani! Izvan bankovata sistema sa kragli nuli i za nisto ne stavat...ama ne mozesh i s top gi mahna! Ne znam dali samo v BG e taka! To i po komisii i vedomstva e taka! Za 1000 lv sa gotovi na ebati podvizite....za da zapazyat myastoto si! Ta na momenti mi se iska da se povtori zimata na Zan Videnov.....kofti za poslednoto che go mislya/malko gadno e globalno/
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеТа мисълта ми е ,че на такива номерата им могат да минат само пред страхливците.И тоя образ след това където ме видеше по улиците или в някой кафене ,ми козеруваше едва ли не.
ELO - The Way Life's Meant To Be
http://www.youtube.com/watch?v=dJCq2enroa8
П.П. Пояснение за по-женствените дами. Що е то винтоверт:
На дръжката му пише ACHTUNG!
Last edited by anon6706; 18.01.2012, 21:46.
Коментар
-
Kosmo, 2-3 god si po golyam....ama nyama znachenie! Bi li spodelil koya e bankata, che mai se sestam za kuchkata! to ne e edna....ama si prav che sa kato vodenichni kamani! Izvan bankovata sistema sa kragli nuli i za nisto ne stavat...ama ne mozesh i s top gi mahna! Ne znam dali samo v BG e taka! To i po komisii i vedomstva e taka! Za 1000 lv sa gotovi na ebati podvizite....za da zapazyat myastoto si! Ta na momenti mi se iska da se povtori zimata na Zan Videnov.....kofti za poslednoto che go mislya/malko gadno e globalno/
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеZarco питащ що било така?При мен лично ми идва отвътре и ми доставя удоволствие да се справям сама с неща които са присъщи за мъжо . Примерно ако ми изгори някой луничка ,няма да чакам моя да се върне, ами вземам стълбата и си я сменям.Не ми е непонятен и винтовера ,щото и до него съм опирала.И не си мисли ,че това ме прави по малко жена .Напротив мисля си ,че всеки един мъж би желал да има до себе си борбена половинка ,която може и знае как да посрещне и да отвърне на предизвикателствата както в дома така и в обществото.И като за финал да те светна зодията ми е КОЗИРОГ
Космо крещи щото насреща не си е намерила майстора.По време на комунизма имах един колега де формално работеше при нас ,по простата причина ,че бе ченчаджия и голям баро .И като доидеше в дирекцията и почваше да се надува и да крещи и понякога да псува.И смятай бе взел страха на колежките ми Обаче един ден кво и пред мен почна да се прави на интересен и аз нали не мога да си оставам магарето в калта и като му се озъбих насреща и он млъкна.Та мисълта ми е ,че на такива номерата им могат да минат само пред страхливците.И тоя образ след това където ме видеше по улиците или в някой кафене ,ми козеруваше едва ли не.
Коки слънце, но историята не е със щастлив край - тази същата пумия още е директор.. Сигурно заплатата и е поне 10 бона... За тия 10 години от как я познавам сигурно е провалила кариерите и развитието на 200 човека.... И няма махане.. Собствениците си я харесват - играе едни театри колко е загрижена за Банката, съсдава проблеми и после си ги решава и от страни изглежда че е много загрижена и заета... Това момче дето се напика заради него го освободиха след няма и година.. Тая мръсница такива интриги забърка около него чер големите шефове "взеха решение".. А катъо говорим за голям банков шеф разбирай - най големите дебили и интриганти коиот можеш да срещнеш.. Подобни има само в съдебната система, министерски съвет... В частният бизнес не биха изкарали и месец щото биха ги уволнили на секундата.. Но по банките като се закачат и няма махане... А идея нямаш за какви хора става въпрос...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеБате Пешо, специален поздрав от мен с незабравимия Георги Русев, Бог да го прости.
http://vbox7.com/play:aec2dd14
"-Прасета не може, а кучета и котки може!"
Голем, голем!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТова е истината.Преди десетина години отивам в детската градина да взема дъщерята и се прибираме.Пред блока едно червено бмв без гюрук като реве пищят гуми прах бе екшън голям.Като спря отидох до идиота и спокойно му казах тихо и мирно до една минута да напусне щото отивам до мазето и вземам вилата.Да не ми се прави на отворко щото децата си играят там.А беше гъкнал а го бях набучил на вилата.Нямаш си и представа как се омете на мига с подвита опашка.А мисля куката му беше прякора или нещо подобно.А комшията толко се беше впечатлил и много време чакаше нещо лошо.
http://vbox7.com/play:aec2dd14
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕй как мило ми стана - чистачката дето я назначих преди три месеца тая сутрин ми направила баница женицата.. И ми вика - г-н ......... гледам че сте притеснен та и аз да Ви помогна с каквото мога... Това са последните останали оазиси на доброто у хората - все още го има в някои хора от по старото поколение, които са на ниво нисък експертен и обслужващ персонал... Много жалко... Само боклуци и измети заемат ключовите позиции в държавата.. Как нема един шеф (не министър, не изпълнителен директор, а шеф на отдел в Мтел или Кока кола например) дето да не е някое болно амбициозно педалче / курва дето целият свят и пречи да стане господар на вселената... Пфу.. Чудя се дали да не почна да ги бия... Взимам 2ма шофьори и заставам пред мола и който гледа лошо, надува се, прави се на интересен, замърсява, не спазва правилата за улично движение - бой тупаници ритници... Ама само от едно ниво на горе - щото бедните и смазани хорица и без това ги е ударил живота.. Точно е тия лайна дето най ме дразнят... Бум една глава, дясно круше.... Другия път няма да крие данъци.. Ъпъркът, подсечка - другия път няма да пибипка по светофарите на минувачите... И така докато не дойде полиция.. На другия ден пак... Нема да оправим света ама поне ще го направя малко по спарведлив...
След крошето ако още е на крака ритник в брадата и после няколко скока върху боклука.Щото от амбициозни некадърници и бездарници до гуша ми дойде.Навсякъде на ръководни постове некадърници и страхливци и доносници от бившите служби.В държавата на ДС е те така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеТова - мисля, че са погрешни наши (мъжки) съждения... , просто, защото трудно отчитаме, че жените са равнопоставени и (вероятно) - дори (!) имат интереси като нашите..., ама защо е така?..., дали защото от малки са им наложили сами да се справят с живота..., или по-късно някой е търсил съмишленик..., нищо че са играли с куклички - може и към нашите камиончета да са хвърляли поглед... Какво толкова е станало, ако се чувстват по-пълноценни, като поглеждат към "мъжки" професии, или - като водят спорове, а не стоят само в кухнята...
.., но ако и съчетават нещата - ми какво повече искаМЕ пък ние...
Освен това, в тия НАШИ виртуални взаимоотношения - голямо развихряне на фантазии пада!!!... Създаваме си някакви симпатии, като единствено въображението ни е водещо и изведнъж научаваме нещо ново за някого, което пък събаря - и без друго строените "въздушни кули", които междувременно сме почнали да възприемаме като реални..., ега ти метаморфозите...
Приятен ден!
КОСМО-Най интересното бачо Киро е че идея нямаш (или имаш) какви страхливци са всъщност тези дето ги имаме за големи баровци, шефове итн... Преди години като работех по банките имах една шефка - директорка.. Много крещеше викаше, уволняваше итн......Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНай интересното бачо Киро е че идея нямаш (или имаш) какви страхливци са всъщност тези дето ги имаме за големи баровци, шефове итн... Преди години като работех по банките имах една шефка - директорка.. Много крещеше викаше, уволняваше итн.. Един ден един колега се вбеси и един ден взе един нож за хартия (малко ножче дето и да сикаш не можеш да се нараниш или можеш по особенно мъчителен начин) и както викаше тоя влезе в кабинета и и каза че само да чуе още една дума на висок глас от нея ще и отреже главата и още няколко заплахи държейки това ножче като пила за нокти... И си излезе.. Няма и двадесет минути след това секретарката на оная буля дойде и каза че я пратила до тях да и донесе дрехи.. Тая се изпуснала в гащите от страх... Та това ти говоря - идея нямаш ако свалим от колата някой от дебелите мамини синчета и го забием с едни шамари и ритници как ще пищи като малко момиченце дето се е изгорило на клечка кибрит... Или как ще вият фолк златотърсачките като усетят че свинктера им трябва да се справи с нещо по дебело от лайно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАнончи,
Вярвам на интуицията си и на опита си, който имам като модели на организация в т.нар. АйТи, каквото и да значи това вече, а опита ми е по-голям от рожденната дата на този проект, който е така гостоприемен към нас. Т.е. т'ва не е мой бизнес.
Бих се чувствал мега-тъпо, ако случайно нараня невинен с думите си. Та, затова ми е и мълчанието ми.
---------------------------------------
Единствено в темата на Асенката тогава му казах, че имам познати, които искат да шъткат 2 къщи във Вегас, в сегмента около 450к ( преди кризата ) парчето и ако проявява интерес да удари едно рамо, те ще му платят за услугата. Понеже, когато прописа пак в темата си, Вегас се оказа Меката на инвестиции в НИ. Та, ето - къщи 2 броя - цена, колкото-толкова.
---------------------------------------
П.П. Чиърс, но не обичам да гадая дали съм прав/крив и т.н., демек безмислено похабена енергия за глупости.
Поздрави!
та стига си се правил на интересен от рода на "така е,ама по добре да не казвам,защото съм дискретен"
що се отнася до познатите ти.... сетили се наще кога да продават.... ми ти сега не се продава,сега се купува.... защото всички продават ,а никой не купува.... точно сега падат сладките сделки
кажи им на твойте,че няма смисъл да продават в момента,защото или всички продават. или да дават под наем ако къщите са им изплатени,или да се спазарят с банката за шорт сел ,че да не ми замине кредита,или просто да го върнат на банката,ако са купули в бума.... така се прави в сащ-банката е виновна,че не е предценила риска си- ако дължат прекалено много,връщат и остават на бад кредит ,загубите на банката си остават за нея.дори и не трябва да банкрутират.
не съм казвал,че вегас е меката за инвестиции в НИ.... пак неправилно си разбрал.казвах,че вегас е може би най добрия град в света за каквото предлага спрямо цената на живота там......
чикаго виж мога да ти кажа,че смятам,че е едно от най добрите места за инвестиция в НИ в сащ и в целия свят,ама не смятам,че за живот е добро място,погледнато от прагматична гледна точка,както и с тия зими и тия влажни лета,просто не е града за живеене.
ама е добре за НИ,защото е силно емигрантски град,като стимулират и нелегална емиграция,а вегас например е силно АНТИ емигрантски град....
демек американци бягат от градове като чикаго,за да пълнят градове като вегас,обаче нови емигранти пълнят градове като чикаго.
и понеже емигранцкия поток е много по голям от американската "преразпределителна" урбанизация,в чикаго недостиг на жилища ще се почувства много по бързо,отколкото във вегас,следователно чикаго е един от градовете,които първо ще си оправят цените.не казвам за нов балон,казвам за връщане към фундаменталните им нива,спрямо цена на застрояване.
твойте познати:
1.ако дължат по малко,отколкото е моментната цена-да дават под наем,ще правят пари от нищото
2.ако дължат до 25% повече от моментната цена- да се пазарят с банката да им даде право на шорт сел- банката ще поеме удара,без да им наранява кредит историята.
3.ако познатите са купували тогава,когато всички ОВЦИ ОТ СТАДОТО купуваха ,имотите са им се обезценили в пъти,тогава направо да ги оставят на банката да си ги бие в главата -единственото което за тях е лошо е нараняване на кредит историята им,която за година отново ще се оправи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеСъпруг и съпруга вечеряли в къщи и по едно време се звъни на вратата. Жената се стреснала:
- Леле,мъжа ми си идва!
Съпругът й хоп - скочил в гардероба.
По едно време се усетили и двамата, жената се сконфузила, а мъжът излязъл от гардероба и казал:
- Брей, жена, с тия командировки, как сме се изнервили и двамата !
Мъж се прибира в къши и казва на жена си ...
Жено искам да ми кажеш нешо хем да ме натъжи хем да ме зарадва ...
Жената се замислила и казала ....
Хуя ти е по-голям от на комшията.
---------------------------------
Мъж пита жена си след като са правили секс:
- Този път преструваше ли се?
- Не, този път наистина заспах.Last edited by новобранецът; 18.01.2012, 19:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДвама приятели обсъждат жени:...............
ПО ПОВОД КОМЕНТАРИТЕ ЗА РЕЗЕРВИТЕ
- Леле,мъжа ми си идва!
Съпругът й хоп - скочил в гардероба.
По едно време се усетили и двамата, жената се сконфузила, а мъжът излязъл от гардероба и казал:
- Брей, жена, с тия командировки, как сме се изнервили и двамата !Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар