If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Тук говорим за „А“ Професионална Футболна Група.Локо Мездра и в елита си бяха посредствени,ама да ги събираха от поляните не помня.Коки,извършваш ли селекция,или както казва Анон ги взимаш само заради желанието им за игра?
Те освен ,че в релният футбол резервите са слаби оказва,се че при някой и оня работа им е такава.Но аз като съм вложила тая дума, не съм имала предвид футбола,от което следва,че старото куче си е пушка .Абе плющи яко.
Добра Ви вечер!
Коки, тази вечер сте мъж или по-правилно е тази Коки е мъж?
Другата Коки може и да е жена и вероятно е такава.
Коки,Избирай си по-добре резервите.Недей така да ги взимаш в отбора без и една игрова минута да нямат на терена.Кой взима някой за игра само от визитка.Е освен ако е някоя голяма звезда доказала се по терените в годините.....
Те освен ,че в релният футбол резервите са слаби оказва,се че при някой и оня работа им е такава.Но аз като съм вложила тая дума, не съм имала предвид футбола,от което следва,че старото куче си е пушка .Абе плющи яко.
Коки,Избирай си по-добре резервите.Недей така да ги взимаш в отбора без и една игрова минута да нямат на терена.Кой взима някой за игра само от визитка.Е освен ако е някоя голяма звезда доказала се по терените в годините.....
Коментар