IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не, просто не ми звучи женствено ( с всички условности, кое е такова), Това е.

Коментар

• Ама 2 Коки ли има. Раздвояване на личноста или полов стремеж за бисексуалност- шега е разбира се. Да пише Космо имал ли е случки с бисексуални

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Как кой???!! Локо Мездра и този, който няма пари.
        Тук говорим за „А“ Професионална Футболна Група.Локо Мездра и в елита си бяха посредствени,ама да ги събираха от поляните не помня.Коки,извършваш ли селекция,или както казва Анон ги взимаш само заради желанието им за игра?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Те освен ,че в релният футбол резервите са слаби оказва,се че при някой и оня работа им е такава.Но аз като съм вложила тая дума, не съм имала предвид футбола,от което следва,че старото куче си е пушка .Абе плющи яко.
          Добра Ви вечер!

Коки, тази вечер сте мъж или по-правилно е тази Коки е мъж?
          Другата Коки може и да е жена и вероятно е такава.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
            Коки,Избирай си по-добре резервите.Недей така да ги взимаш в отбора без и една игрова минута да нямат на терена.Кой взима някой за игра само от визитка.Е освен ако е някоя голяма звезда доказала се по терените в годините.....
            Как кой???!! Локо Мездра и този, който няма пари.

Коментар

Те освен ,че в релният футбол резервите са слаби оказва,се че при някой и оня работа им е такава.Но аз като съм вложила тая дума, не съм имала предвид футбола,от което следва,че старото куче си е пушка .Абе плющи яко.
              Коки,Избирай си по-добре резервите.Недей така да ги взимаш в отбора без и една игрова минута да нямат на терена.Кой взима някой за игра само от визитка.Е освен ако е някоя голяма звезда доказала се по терените в годините.....

Коментар

гълъбче ,кака ти играе на всякакви врати.
                Обикновено "каките" са вратите, но ти по-знаеш от мен.

Коментар

• Не се е...те с Кака да не Ви скрие топкатаА Какче

Коментар

Е, ако играете на "малки" врати - става.
                    гълъбче ,кака ти играе на всякакви врати.
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

може да е къса , ама ми върши работа.
                      Е, ако играете на "малки" врати - става.

Коментар

• НАЗДРАВЕ кОСМО- КАКВО ЩЕ ПИЕШ ТАЗИ ВЕЧЕР

Коментар

... т.е. имаш къса резервна скамейка?
                          може да е къса , ама ми върши работа.
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Посипвам си главата с пепел.. Ама не можах да Ви излъжа... Има нема 72 часа не съм ислил нищо друго... Е днес вече мисля за бира и кюфтета...

ПС. Ама като се казва любов - моята не е като тази истинската, детската.. По скоро е влечение, интерес... На 45 годин пергиш съм все пак..
                            попрочетох те надолу....

И к'ва стана тя - ескимоска в руска кожа и предрешена на латвийка излезе тази девойка.

По-сериозно - Знам, че егото не ни позволява , но не допускаш ли дори за момент, че момичето е било читаво, а ти си го разочаровал?

Коментар

... т.е. имаш къса резервна скамейка?

Коментар

• Моите резерви са голямо желание за игра и много хъс

Коментар

Working...
                                X