IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!
    Слънцето грее, птичките чуруликат ... Космо обеща да пише по-подробно.
    Очертава се денят да бъде хубав!
    http://www.youtube.com/watch?v=a_YR4...eature=related
    Добро утро tnm
    Добро утро красавици и юнаци
    Много красива певица. Посегнах да я ощипя. За малко да повредя дисплея.
    http://youtu.be/M8uPvX2te0I
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!
      Слънцето грее, птичките чуруликат ... Космо обеща да пише по-подробно.
      Очертава се денят да бъде хубав!
      http://www.youtube.com/watch?v=a_YR4...eature=related
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Космо добре си ни дошъл- Бана ми казваше- Простотията е по- лоша от лошотията . С тъпи хора и в рая да си ще ти е гадно. Харесвам Виена, но мразя ходенето за шопинги- иначе има хубава бира и кухня, а сладкарниците и тортите обичам. Обиколил съм и музеите- абе имперски градИмам едни приятели все ме канят- да видим кога ще ги посетя

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Здравейте банда... Дпйдох си. Виена е разкошна през пролетта, но изкарах много тъпо.. За пореден път се потвърди максимата, че не мястото е важно, а компанията... Честно казано с приятна компания и на най тъпото капанче в квартала ще ми е по гот от най елитният ресторант във Виена с компанията която бях... Ебати снобите направо се погнусих... Като онзи виц дето се срещнали две снобки и едната си купила обувки и другата я питала: Колко струват? Тази : 100 евро. А другата: Много си проста, аз ги видях за 200 по надолу.. Та и тия олигофрени: То не бяха циркове по заведенията.. Две провинциални фолк курви, дето "яденето им лъхало", "хайвера имал нишесте", "агнешко не ядяли", "чесън имало"... Ма простотии: единия кара Бентли. Само гълъбите не го разбраха.. Събра всички руски курви около него.. Естествено фолкаджийката дето разхожда почна да се кара с него... Абе Бай Ганьо ряпа да яде...Вдигнаха вси1ки бутици и МОЛове.. Те хората са свикнали на дебили, щото е пълно с руснаци, китайци им кав ли не измети, ама нашите "баровци" ги изкъртиха.. Особенно в бутиците дето една рокличка е 1 000 евро като взеха да ядат кашу и да пипат дрешите с мазните ръце икато им направиха забележка се почнаха едни мятания на банкноти по пода и простотии от рода как щели да купят магазина... Срам голям....На края им теглих една майна и се запих в една бирария в някакъв квартал дето попаднах случайно два дни.. Взех си мадамата и си тръгнах за БГ.. Платих 500 евро рушвет в Сърбия че карам на градус и с превишена скорост и ей ме на... Ама аз съм си виновен, щото тия лайна си ги знам ама се надявах че с времто са поумнели, но уви...Ще Ви пиша по подробно, ама сега съм изморен и ще лягам...
          Добре дошъл Космо, за Вената си прав. И аз съм ходил там два три пъти, ама какво да и гледам. Хора, къщи, салтанати и се ай цвай гутен морген, се пари искат. .
          Това горното беше шега де. И аз мразя много простотията.
          tnm

Коментар

• Здравейте банда... Дпйдох си. Виена е разкошна през пролетта, но изкарах много тъпо.. За пореден път се потвърди максимата, че не мястото е важно, а компанията... Честно казано с приятна компания и на най тъпото капанче в квартала ще ми е по гот от най елитният ресторант във Виена с компанията която бях... Ебати снобите направо се погнусих... Като онзи виц дето се срещнали две снобки и едната си купила обувки и другата я питала: Колко струват? Тази : 100 евро. А другата: Много си проста, аз ги видях за 200 по надолу.. Та и тия олигофрени: То не бяха циркове по заведенията.. Две провинциални фолк курви, дето "яденето им лъхало", "хайвера имал нишесте", "агнешко не ядяли", "чесън имало"... Ма простотии: единия кара Бентли. Само гълъбите не го разбраха.. Събра всички руски курви около него.. Естествено фолкаджийката дето разхожда почна да се кара с него... Абе Бай Ганьо ряпа да яде...Вдигнаха вси1ки бутици и МОЛове.. Те хората са свикнали на дебили, щото е пълно с руснаци, китайци им кав ли не измети, ама нашите "баровци" ги изкъртиха.. Особенно в бутиците дето една рокличка е 1 000 евро като взеха да ядат кашу и да пипат дрешите с мазните ръце икато им направиха забележка се почнаха едни мятания на банкноти по пода и простотии от рода как щели да купят магазина... Срам голям....На края им теглих една майна и се запих в една бирария в някакъв квартал дето попаднах случайно два дни.. Взех си мадамата и си тръгнах за БГ.. Платих 500 евро рушвет в Сърбия че карам на градус и с превишена скорост и ей ме на... Ама аз съм си виновен, щото тия лайна си ги знам ама се надявах че с времто са поумнели, но уви...Ще Ви пиша по подробно, ама сега съм изморен и ще лягам...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Малко селски реализъм в темата.....
              Имам ГОЛЯМ проблем....На вилата дръвчета, дето не цъфтят от 10 години са отрупани с цвят...Бели, розови, миризливи като млади........цветове те обгръщат отвсякъде.....
              Даже и слана нямаше тази година....НОООО ..!!!!
              ДВА ДНИ ЕДНА ПЧЕЛА НЕ ВИДЯХ......!!!Бах мама му !Пеят пустите му пилци, а една тишина...космическа....Няма го белият шум от жуженето....
              Който разбира да пише....Как да се опрашват дърветата...
              Това ме върна към спомени от студентските години. Бяха ни пратили на бригада при съотношение 20 момчета и около 120 момичета.

Ама тогава нямахме интернет и не знаехме кого да попитаме за съвет....
              Пак се оправихме, но бая цветове останаха неопрашени.

П.П. нали съм ви казвал, че имам близък пчелар - от него знам, че след тази зима, смъртността в пчелните семейства варира от 10 докъм 60%, в зависимост от зазимяването им и местоположението на кошерите в страната.

Чичо, пчелите опрашват близо 70% от цветовете. Нищо няма да ти помогне. Догодина ще имаш плод, ако имаме по-мека зима.
              Last edited by anon6706; 02.05.2012, 16:27.

Коментар

Ами то и на мен ми е противоестествено да работя, ама съм на работа. НЪл знаеш какво се получава като те прикара живота!?
                Поздравявам те с тази песен, слушах я докато отивах на работа:
                http://www.youtube.com/watch?v=IYOYlqOitDA
                Благодаря, много е хубава.
                За тебе тази http://www.vbox7.com/play:554a046e&start=4
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Добро утро tnm

Не се качвам аз по дърветата да извършвам опрашване. Това е противоестествено. .
                  Ами то и на мен ми е противоестествено да работя, ама съм на работа. НЪл знаеш какво се получава като те прикара живота!?
                  Поздравявам те с тази песен, слушах я докато отивах на работа:
                  http://www.youtube.com/watch?v=IYOYlqOitDA
                  Мечо

Коментар

• Да преизпълним бюжета на седмИцата за три дни !!!
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!
                      Дотътрихте ли си телесата от различните крайща на България и Европата до работните места!?
                      Хубав ден, момичета и момчета! Лека, приятна и ползотворна тридневна работна седмица ви пожелавам!
                      Last edited by tnm; 02.05.2012, 08:35.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Добро утро дъртошиии !!!
                        След празника на труда е време, малко да поработим
                        Хубав дьен всичким хорам !!!
                        А хаирлия да будет
                        tnm

Коментар

• Добро утро tnm

Не се качвам аз по дърветата да извършвам опрашване. Това е противоестествено. .
                          tnm

Коментар

• Добро утро дъртошиии !!!
                            След празника на труда е време, малко да поработим
                            Хубав дьен всичким хорам !!!
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Днес 1 час обикалях и гледах .....Нищо не кацна.....

пп И на търтеи съм съгласен,но няма..
                              Търтеите работа няма да ти свършат. Тяхната функция е да опрашват, ама майката. Тази година наистина има голям мор по пчелите. Зимата беше тежка. Друг път по това време се виждаха и бомбуси /диви пчели/.
                              С вятър няма да стане, защото тичинките на плодните дръвчета на навътре във венчелистчето, а поленовия прашец е лепкав. Така че, или оставяш провидението да си свърши работата или вземаш едно гъше перо и започваш да опрашваш.
                              Мечо

Коментар

Пращаш запитване до Китай и от там ти изпращат един полк с китайци, те се качват на дърветата и ти опрашват овошките. Гледах по телевизията как се справиха с една огромна градина с круши.

П.П. Няма ли никакви други буболечки в градината ти? Не само пчелите извършват опрашване.
                                Днес 1 час обикалях и гледах .....Нищо не кацна.....

пп И на търтеи съм съгласен,но няма..

Коментар

Working...
                                X