IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всеки има цена. Аз рано се махнах от банките в които работих- разбрах че с работа там нищо не се постига. За мен цената беше риска и търпението да започна един от първите в БГ на пазарите- да не ми вярват и да рискувам много за да направя капиталец. Сега пак всички плащаме цената на кризата и т.н

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Ами то има амбиции и амбиции. Това за победата над модела ми се струва малко неверотно и дори малко наивно. И аз съм си го мислел навремето. Сега след като минах 50 разбирам , че те на това разчитат- да те вържат да се надяваш и да те мачкат. Успехите си придобих точно хоризонтално- защото пари могат да се печелят не само с лизане на задници, а с риск и постоянство и много търпение разбира се. Това за парите да не се разбира буквално- богати са по световните критерии само хора с над милион евро- долара без заеми за мен и по възможност бързо да ги разкешат. Богатство за мен е и да си независим , да правиш каквото искаш. Да поспреш да работиш когато поискаш, да се поогледаш , починеш и пак да продължиш. Да имаш време да се радваш на живота също е богатсто- да не си роб на работата сиНаистина момичета - за всеки влак си има пътници
      Това говоря, че ако си играч, нещата ти се получават и без да имаш нужда да се издигаш и т.н. Не е нужно да биеш всички т.е да прецакаш системата тотално, просто трябва да се възползваш от пропуските и
      нали си спомняте лафа, за антилопите и лъва, че лъва се събужда с мисълта да е по-бърз от най-бавната газела, защото му е достатъчно да набара само една а При антилопата е точно обратно, гледа да е по-бърза и от най-бързия лъв

Коментар

. Богатство за мен е и да си независим , да правиш каквото искаш. Да поспреш да работиш когато поискаш, да се поогледаш , починеш и пак да продължиш. Да имаш време да се радваш на живота също е богатсто- да не си роб на работата си
        Абсолютно! Въпросът е на каква цена ще постигнеш това.

Коментар

• Космо ти какво ще кажеш по въпроса брат

Коментар

• Ами то има амбиции и амбиции. Това за победата над модела ми се струва малко неверотно и дори малко наивно. И аз съм си го мислел навремето. Сега след като минах 50 разбирам , че те на това разчитат- да те вържат да се надяваш и да те мачкат. Успехите си придобих точно хоризонтално- защото пари могат да се печелят не само с лизане на задници, а с риск и постоянство и много търпение разбира се. Това за парите да не се разбира буквално- богати са по световните критерии само хора с над милион евро- долара без заеми за мен и по възможност бързо да ги разкешат. Богатство за мен е и да си независим , да правиш каквото искаш. Да поспреш да работиш когато поискаш, да се поогледаш , починеш и пак да продължиш. Да имаш време да се радваш на живота също е богатсто- да не си роб на работата сиНаистина момичета - за всеки влак си има пътници

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
              А за мен разумната амбиция има само една насока, независимост и спокойствие, , като да не е за сметка на нисък стандарт.
              Въпросът е на каква цена ще ги получиш, то всички хора на света искаме това. Разликата обаче е, че някои биха топили, предавали, изневерявали и т.н. за тази цел /амбициозните/, а другите не биха го направили /неамбициозните/. Иначе бъди сигурен, че всички искаме едно и също.

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                Е то тея дето търсят одобрение , са едни от най-прецаканите, дори шефовете ги мразят, просто ги използват, а онея отдолу си мислят, че ще ги огрее, даа ама друг път.
                А за мен разумната амбиция има само една насока, независимост и спокойствие, , като да не е за сметка на нисък стандарт. Та в това отношение анонимного благополучие е и мойта бира Не ми требва одобрение и признателност, то по-скоро ще бъде завист и желание да те дръпнат в тинята, ако малко вземеш , че изпъкнеш
                В този форум всички сме, така да се каже, постигнали нещо в живота - семейство, кариера, положение в обществото, пари ...
                Според мен разумната амбиция никога не трябва да бъде по-голяма от себеуважението.
                Поздрави!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Лека Нощ!
                  http://www.youtube.com/watch?v=9hUy9ePyo6Q

http://www.youtube.com/watch?v=BYQaD2CAi9A

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Абе не сме неамбициозни, но не търсим ..хайде да не говоря от името на другите, а само от свое- не търся одобрението на някой "високо" в "йерахията", а и напоследък ме изкушава анонимното добруване и очарованието на това да не знаят какво богато копеле си всъщност. Нещо такова ми се мъдри като цел- анонимно благополучие в мащаби да финансираш революция.
                    Е то тея дето търсят одобрение , са едни от най-прецаканите, дори шефовете ги мразят, просто ги използват, а онея отдолу си мислят, че ще ги огрее, даа ама друг път.
                    А за мен разумната амбиция има само една насока, независимост и спокойствие, , като да не е за сметка на нисък стандарт. Та в това отношение анонимного благополучие е и мойта бира Не ми требва одобрение и признателност, то по-скоро ще бъде завист и желание да те дръпнат в тинята, ако малко вземеш , че изпъкнеш

Коментар

• Има амбиция и амбиция и някои от амбициите може и да не са свързани с вертикално израстване, а с хоризонтално такова, което не е чак толкова популярно тъдява.
                      Last edited by val/she; 19.01.2012, 22:06.

Коментар

• пичове, (щех да напиша и пички) ама айде да кажа и дами, намесвам ви се, че съм тук на една командировка сам кат куче и скука, та ми стана интересно, не обичате амбициозните хора, но защо го свързвате всичко с гъзолизане и подмазване?
                        Амбиоциозен и умен човек може да бие системата с малко повече опит. Дори не е важно какво ще получи, а удоволствието, че те бива в играта. Космонавата според вас не е ли амбициозен? Ако е верно каквото пише, си е осигурил някакъв стандарт на живот, който го устройва, намерил е своя начин да е добре, без да си дава гъза.

Та идеята ми е, губите много , като просто отказвате да играете, якото е да ги биете в собствената им игра

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                          И ти ли така ? Това мъж да не пие , рядко ...Или нещо не разбрах ?
                          Kiro няма навика да отговаря на събеседника си с цитат. За нас остава само да гадаем за кого се отнасят словата му
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

А моята- За всеки влак си има пътници
                            И ти ли така ? Това мъж да не пие , рядко ...Или нещо не разбрах ?

Коментар

• А моята- За всеки влак си има пътници

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                                Ринче, я му цапни една чашка червено, защото и на нас ни харесва да слушаме обясненията между две - нежни помежду си дами...
                                А , не , душата , че и тялото не го иска тоз алкохол .

Коментар

Working...
                                X