IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    (не е за форум)....
    zithromax , четири хапчета наведнъж (ако са по 250 милиграма)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Добро утро лъвове и лъвици. Това време не е за нас- да работят младите, а ние на топло с питиета и мезета. Космо добре , че тази работа се е оправила, защото преди години с една подобна история се занимавахме няколко години докато се разбере кое на кои е.Днес топлото на 6 и тихи забави
      Така си е... Ама много бързо трябваше да реагираме... Днес съм му е.. майката Ще си лежа в къщи... Може само да прескоча до кожно венерическата поликлиника че нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Добро утро, Космо!
        Добро утро, тайфата!
        Навън е голЕм стуууууд . Обличайте си дебели дрехи, обувайте си топли обувки и марш на работа.
        Хубав ден!
        Да бе, да....
        Само като погледна навън ме втриса, камо ли да излезна......
        По обяд може, но сега......
        Ако си тръгнала в 7 и си стигнала до офиса пиши, за да ни се отпуснат душичките.....В 10 се обаждам на 112 да те дирят по БГ...

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Това време не е за нас- да работят младите, а ние на топло с питиета и мезета. Космо добре , че тази работа се е оправила, защото преди години с една подобна история се занимавахме няколко години докато се разбере кое на кои е.Днес топлото на 6 и тихи забави

Коментар

Добро утро, Космо!
            Добро утро, тайфата!
            Навън е голЕм стуууууд . Обличайте си дебели дрехи, обувайте си топли обувки и марш на работа.
            Хубав ден!
            Днес ще си седа в къщи. Вчера много се уморих и искам да си почина малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Не се занимавам, но бях дал търговски кредити на едни контрагенти и погрешка джиросали едни товарителници на мое име, (като обезпечение) и нещо недоразбрали, па се оказа че като влезели в митниески склад в БГ ставали моя собственост (щото на товарителниците оимало две позиции, "консайнии" и уя ми яннко, втората не я чух щото пляснах един шамар на колегата дето е сгафил).... И цветята не бяха проблем а стоманата.... Оказа се че в БГ за да има един куп разрешителни да търгуваш със стомана или да внасящ, та тръгнах да ме глобяват, а аз на практика нито търгувам нито внасям - станала документална грешка, абе лудница....
              Добро утро, Космо!
              Добро утро, тайфата!
              Хубав ден!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Лошо Космо- бързо вземи мерки. Ти и с бизнес с цветя ли се занимаваш

Не се занимавам, но бях дал търговски кредити на едни контрагенти и погрешка джиросали едни товарителници на мое име, (като обезпечение) и нещо недоразбрали, па се оказа че като влезели в митниески склад в БГ ставали моя собственост (щото на товарителниците оимало две позиции, "консайнии" и уя ми яннко, втората не я чух щото пляснах един шамар на колегата дето е сгафил).... И цветята не бяха проблем а стоманата.... Оказа се че в БГ за да има един куп разрешителни да търгуваш със стомана или да внасящ, та тръгнах да ме глобяват, а аз на практика нито търгувам нито внасям - станала документална грешка, абе лудница....

Коментар

Благодаря! И аз съм от групата на "ненормалните". Снощи разхождах канис лупос фамилиарис, вариетет помиярис за половин час. Беше някъде към 21 часа .
                  Поздрави!
                  И аз съм от групата и се гордея с това .

Коментар

• Не е по темата в момента ма я вижте унгарските дечица кво могат.Текста е убийствен.Ако някой го изрови на български още по добре повече хора ще разберат какво казват.Да ви звучи познато ?
                    http://www.youtube.com/watch?v=GSP81Che1X0

Коментар

....Космо.... Ти и с бизнес с цветя ли се занимаваш
                      Не бе, само мята семето, пък каквото се хване.....

Коментар

• Лошо Космо- бързо вземи мерки. Ти и с бизнес с цветя ли се занимаваш

Коментар

• Съчувствам ти....!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Благодарско за корекцията! Дано Космо те прочете! И с хлебна сода и с мая става, но за олиото бях забравил.

Вчера вече бях надул ТВ-то за финала докато го писах набързо и пак заспах в края на 4-тия сет като заваля за дъжда.

Иначе си прав, баницата си става трапатонка. 5-10 мин. сместа и после докато изпафкаш 1 цигара и тя е готова

Поздрави, Анончи!
                            Ще внеса корекциите... Ама днес си върших лична работа и ядох из града и страната... Големи гафове станали, объркали едни пратки, та добре че попаднахме на свестни фирми (макар и непознати) та се рабрахме иначе щях да съм горд собственик на около 5 хилади саксии орхидеи и други екзотични цветя и на няколко стотин килограма семена за селскостопански култури... Луда работа... Утрепаха ми деня да мръзна по разни митнически складове и да търся разни пловдивски овчари (топ бизнесмени) да оправяме документи...... Па хората се уплашили щото не знаели за какво ги търсим. Отивам и мкато им казах веднага опънаха масите ракиите, месата и аз като някое анално гейче викам "Ами аз не пия и не ям защото имам кръвно и отсабвам.. Погнусих се от себе си.. Прочетох и разочарованието в очите на непознатите хора... Много гадно...

Па ония дрисли ония ден май са ми качили нещо, щото цял ден днеска.... (не е за форум)....

Коментар

• Ха-Ха. Зависи от колко време не си бил с жена и дали е нова . Може и много топло да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Да бе - телесна обмяна на температура.
                                Ти пипал ли си задника на мадама на +14 - +16 градуса в спалня? Прилича на недобре опърлено пиле. Ако пък е обърната към теб - направо ще ти прободе гръдния кош с настръхналите си зърна.
                                както е всеизвестно жените са студенокръвни и все им е студено-и затова е горещото мъжко сърце
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X