Първоначално изпратено от valio1900
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеЕми ти пък не можа ли да се усмихнеш някому - и щеше да си откараш в нечии прегръдки до сутринта......., па нека ти е зле, де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеРадко пия сам защото около мен е пълно с досадници, но ако мога бих го правил всяка вечер.. Много обичам да съм сам със мислите си... Пуша.. Пуша и пури.. Докато пия обичайно гледам телевизия и мисля. Много мисля за различни неща, за които се иска много време и да си сам за да няма кой да те откъсне от мислите.. Издигам мисълта там където човешкият мозък още не се е извисил... Прекарвал съм дни в хотелски стаи в случайно избрано населено място (тръгвам с колата докато се изморя) без телефон (изключвам го), без храна, само стек боро и няколко бутилки уиски.... Пил съм и в колата на някой паркинг на Витоша гледайки Соофия през нощта.. Цяла нощ гледам града и пия... Странно е че аз съм човек с много приятели, роднини, познати, а всъщност не съм много социална личност.. Дори съм малко темерут и доста тежък характер...
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеКосмо, да те питам дали ти се случва често да си допиваш сам в къщи или направо да си пиеш сам в къщи? Въпросът е какво правиш докато си пиеш - гледаш филм, слушаш музика, играеш нещо? Между другото ти пушиш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеМалиий, идея си нямаш,
месец да чисти след мен пак ще е добре.
тая вечер ядох гамото-не стига че през пресечена планинска местност ме оставиха сама да вървя след 18ч ама и бързо съм вървяла и не съм ги изчакала на еди-кое си заведение да пият чай. ДДа ги еба и в идиотите,да оставят жена сама през нощта..., па нека ти е зле, де...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНазад в архива четох едни постове, дето си признаваш без бой, че си щедър, и после се оплакваш, че все случваш на златотърсачки
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеЕййййййй, ама наистина ме разсмя... Космо - нещо си объркал приоритетите, ве приятел!
Това - тя да те омае, но и да изчисти, подреди, че и бележка - с "обичам те" - да ти остави???... Абе, да ти кажа - и с червило върху огледалото в банята - също се приема...
Няма такива вече... Да се стараят, ли? Ама защо да го правят? Нали знаеш как е: "Танто за кукуригу"...
... някакви впечатления ме морят... жена, която е приготвила 7 вида ястия... и те гледа като се храниш, отрупано наоколо... Има(ше) и такива, които твърдо вярваха в твърдението, че любовта на мъжа минавала с 20-тина сантиметра, над чатала му......., но вероятно и очакванията са били конкретни...
... все пак, не може изискванията ни да са към всяка произволно взета жена..., а и точно това определя истинската за нас... (може би)...
Така е Заре брат.. Няма я вече романтиката... Всичко стана вулгарно и грозно.. Нема лошо.. Понякога човек има нужда просто да изчука нещо или някой.. Ама жалко за младите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеЕййййййй, ама наистина ме разсмя... Космо - нещо си объркал приоритетите, ве приятел!
Това - тя да те омае, но и да изчисти, подреди, че и бележка - с "обичам те" - да ти остави???... Абе, да ти кажа - и с червило върху огледалото в банята - също се приема...
Няма такива вече... Да се стараят, ли? Ама защо да го правят? Нали знаеш как е: "Танто за кукуригу"...
... някакви впечатления ме морят... жена, която е приготвила 7 вида ястия... и те гледа като се храниш, отрупано наоколо... Има(ше) и такива, които твърдо вярваха в твърдението, че любовта на мъжа минавала с 20-тина сантиметра, над чатала му......., но вероятно и очакванията са били конкретни...
... все пак, не може изискванията ни да са към всяка произволно взета жена..., а и точно това определя истинска та за нас... (може би)...
месец да чисти след мен пак ще е добре.
тая вечер ядох гамото-не стига че през пресечена планинска местност ме оставиха сама да вървя след 18ч ама и бързо съм вървяла и не съм ги изчакала на еди-кое си заведение да пият чай. ДДа ги еба и в идиотите,да оставят жена сама през нощта
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗдравей, Мечо!
Добър вечер на тайфата!
Голям студ, момичета и момчета. В Балкана има метър сняг. Не ми се мисли какво ще стане като започне да се топи
.
Ще се покачи нивото на реките. Абе натискайте там чорбаджиите и арендаторите да укрепват язовирните стениБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДойдох си... Нещо не ми тръгна глътка... И тия много досадни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДойдох си... Нещо не ми тръгна глътка...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеУважавам традицията !!!
Здравейте девойки и младежи!
Добър вечер на тайфата!
Голям студ, момичета и момчета. В Балкана има метър сняг. Не ми се мисли какво ще стане като започне да се топи
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар