IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    ....Смях. Загуба на време. Абе чудя се къде отидоха истинските мимичета.. Спомняте ли си ги? Правите секс, после ги оставиш в къщи да се наспят, катооо се върнеш, къщата изчистена на масата бележка че те обича..

Апа това уиски дет го пия (Сто гайди) нещо ич не ми харесва... Или от сушито нещо ми се е променил вкуса...
    Еййййййй, ама наистина ме разсмя... Космо - нещо си объркал приоритетите, ве приятел!

Това - тя да те омае, но и да изчисти, подреди, че и бележка - с "обичам те" - да ти остави???... Абе, да ти кажа - и с червило върху огледалото в банята - също се приема...

Няма такива вече... Да се стараят, ли? Ама защо да го правят? Нали знаеш как е: "Танто за кукуригу"...

... някакви впечатления ме морят... жена, която е приготвила 7 вида ястия... и те гледа като се храниш, отрупано наоколо... Има(ше) и такива, които твърдо вярваха в твърдението, че любовта на мъжа минавала с 20-тина сантиметра, над чатала му......., но вероятно и очакванията са били конкретни...

... все пак, не може изискванията ни да са към всяка произволно взета жена..., а и точно това определя истинската за нас... (може би)...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Къде беше Савона- има ли сняг или само вятър
      В северна Италия, от далечната страна.

МАМУН, той бахъра е относително понятие. Какво е станало в Кранево ?
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Това което правят всички политици в нормалните държави- да спрат да са корумпирани и да се борят с корупцията на всички нива- да спазват върховенството на закона- за по подробно чети докладите на ЕC. Или ти смяташ, че нашия народ е наи- мързелив и необразован и затова е наи- беден

Коментар

• Кире би ли написал какво спред теб трябва да направят политиците за да забогатее народа.

Коментар

• Ами как така- обясни ми защо им се плаща и се возят в лимузини нали да създават икономическа среда и работят за народа си..- стига с тези идеологеми- социалистически или не. Да гледаме прагматично- народа в суверен - не е виновен никога. Как Финландия от бедна провинция на Руската империя напредна много без ресурси. Примери много. Това, че народа е калпав е оправданието на крадливите политици.Даже и албанците вече са с по високи доходи от нас. Да говорим за доходите..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Затова те уважавам.....
              Метеорит да падне на земята, ще го парчетосаш и пари ще правиш от тях.....
              Неуморим си !

М дааа. Е сега 5 милиона евро да имам мога да ги наместя в бизнеси...

Коментар

• Дойдох си... Нещо не ми тръгна глътка... И тия много досадни (дет му вадихме на единия колата и двама други - и тримата ги познавам от една банка дето работих)... Едни всезнайковци.. Мамамта си е е... Изкарахме колата. На единия на жена му била и затънала ония ден като ходила да взима детето от детска градина. Не знам за какво толко се бяха оплашили. То снегорина я затрупал и просто трябваше да разчистим за 5 минути и на ход си излезе....... Само ми загубиха времето...Ама нема лошо - единия е голям шеф в кредитирането и още другата седмица ще му се наложи да ми върне услугата... Замъкнаха ме в един суши бар в Лозенец... Аз обичам суши, ама не е мезе да се накърка човек. Пих три водки, огледах една много красива сервитьорка, позакачах се с нея и си дойдох. Сега си сипах една водна чаша уиски и ще поподредя малко вкъщи че снщи беше голяма диващина... С един от кумовете ми и две курви студентки добре разхвърляхме... Тоя ги домъкна, вярно тънко взимат, но качество нула - там не давам, онам не давам, това не гълтам, онова плюя.... Смях. Загуба на време. Абе чудя се къде отидоха истинските мимичета.. Спомняте ли си ги? Правите секс, после ги оставиш в къщи да се наспят, катооо се върнеш, къщата изчистена на масата бележка че те обича.. Сега тия гюбрета чак мен ме дразнят.. Понякога (като вчера) имам чувството че не са достойни за члена ми... А какви девойким имаше на времето - спомням си някои мои съученички... Еййй като ги видиш и сърцето ти се разтуптява.. Сега тия мърли, в ду--то ги чукаш и нищо не ти трепва.. Чикия в чуждо месо...

Апа това уиски дет го пия (Сто гайди) нещо ич не ми харесва... Или от сушито нещо ми се е променил вкуса...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Плаж от буря не се разваля. Само се пречиства.
                  Разправяй ги на тез у Кранево. Плажът им го няма

Коментар

• Бахър, не знаеш кво е тук Верно ли и там има сняг? Преди няколко дни даваха сняг в Ница

Коментар

• Къде беше Савона- има ли сняг или само вятър

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Моля, моля- не развалояите хубавата тема- аз пък съм опозиция на всички политици, които държат 20г. народа ми наи беден в Европа
                        Кире и аз така съм вечна опозиция.Но не съм съгласен че политиците държат народа беден.Трябва да се сбогуваме с някои социалистически митове и легенди.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Споко, на Шкорпиловци всичко е спокойно. Даже няма сериозни поражения от бурята
                          Плаж от буря не се разваля. Само се пречиства.
                          tnm

Коментар

• Народи които следят и политиците си и изискват от тях са по богати и щастливи

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                              добре си дошъл Мечо-сега в кое кътче на земята си
                              В Савона. Голям бахър бря.
                              tnm

Коментар

• Его величество !!!
                                tnm

Коментар

Working...