IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Какво разбираш под високоинтелектуална?
    Постове от много редове, които нищо не ми "говорят".
    Явно съм лекинко прост за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Добре значи аз съм лошава днес...
      Зависи от д-то ти.

Коментар

• Добре значи аз съм лошава днес...
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

Сарказъм ли долавям или просто съм станала с д-то нагоре Отправям си благодарностите публично, тъй щото човека си знае наистина много и дава акъл, когато има нужда Изпълнението вече е индивидуално но подплатено с идейки от приятел
          Напротив, нямаше сарказъм.
          Станало е добре логото.

"Твоя" защото само ти знаеш кой е.

Не би прозвучало добре от моя страна да говоря на несъществуващо за мен лице. Рано ми е.... все още.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Атмосферата не е тягостна, а високоинтелектуална.

П.П. Браво на твоя Митко! Добре се е справил.
            Сарказъм ли долавям или просто съм станала с д-то нагоре Отправям си благодарностите публично, тъй щото човека си знае наистина много и дава акъл, когато има нужда Изпълнението вече е индивидуално но подплатено с идейки от приятел

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

Какво разбираш под високоинтелектуална?
              Според мен си е приятелски неангажираща.

Коментар

Добро утро мишоци

усещам нещо тягостно в атмосферата на форумО и не ми харесва я се стягайте всички...

Culpable de este amor - http://www.youtube.com/watch?v=w178D...eature=related

п.п. поздрави и благодарности на Митко този човек разбира от всичко, ако ли пък не - знае къде да намери точната информация

Коментар

• "Имам страхове...тичам с тежка сянка..." - http://vbox7.com/play:634c2d9f&start=64&r=emb

Коментар

• Eiffel 65 - Too Much Of Heaven - http://www.youtube.com/watch?v=hglXFaN8Rvs

Коментар

• [QUOTE=tnm;1059242049][QUOTE=marandi;1059241602]
                      Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Честит рожден ден /със закъснение/!
                      Бъди жив и здрав.

Нямам такава дарба, Русото. Не мога да разгадавам чужди сънища. Мога да ти напиша за моите. Аз сънувам хубави неща само когато имам много проблеми или ядове в службата.
                      Хубав ден!
                      Toва е компенсаторен механизъм.

п.п.Обаче и аз имам усещането, че им отбираш на тъмните и светлите сили.
                      : http://www.youtube.com/watch?v=dnYAkvCpom0

Коментар

• [QUOTE=marandi;1059241602][QUOTE=tnm;1059241571]Честит рожден ден /със закъснение/!
                        Бъди жив и здрав.

Danke....., Сметанке - хихи

---------------------------
                        А, бря все готини неща сънувам от доста време почти всеки ден, чак не ти се събужда и все си мислех да те питам.

Ти нали си с дарба по окултизма, т'ва добре ли е?
                        Нямам такава дарба, Русото. Не мога да разгадавам чужди сънища. Мога да ти напиша за моите. Аз сънувам хубави неща само когато имам много проблеми или ядове в службата.
                        Хубав ден!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Добро утро мишоци

усещам нещо тягостно в атмосферата на форумО и не ми харесва я се стягайте всички...

Culpable de este amor - http://www.youtube.com/watch?v=w178D...eature=related

п.п. поздрави и благодарности на Митко този човек разбира от всичко, ако ли пък не - знае къде да намери точната информация
                          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Пфуу .. на 1-ви април бях рожденник и по вехта традиция 3 дена не изтрезнях.

Влизам да се поразсмея, ама 'ноу сдържано ( пенсионно ) са се развили нещата нещо у форумО?
                            ------------------------------------------
                            П.П. Позагледах се в "свалката" между ТНМ-чева и Зарко. Отчаях се - то докато дойде реда за едно фелацио ще съм поне на 215 години с тия темпове, па камо ли за нещо "свише" - хихи
                            Чиърс-а дан' забрайкам, ама аз не съм изтрезнявал с дни - както и да е ...
                            Пфуу... чак сега видях, че си бил рожденик тия дни...

Здраве, либоф и кинти!

Коментар

• Добро утро, тайфата!
                              Навън времето е чудесно - носи се тръпчив аромат на разцъфнала джанка, тревата е покрита обилно с роса, а птичките пеят ли, пеят... Красота
                              Хубав ден!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Честит рожден ден /със закъснение/!
                                Бъди жив и здрав.

Първоначално изпратено от marandi Пфуу .. на 1-ви април бях рожденник и по вехта традиция 3 дена не изтрезнях.

Влизам да се поразсмея, ама 'ноу сдържано ( пенсионно ) са се развили нещата нещо у форумО?
                                П.П. Позагледах се в "свалката" между ТНМ-чева и Зарко. Отчаях се - то докато дойде реда за едно фелацио ще съм поне на 215 години с тия темпове, па камо ли за нещо "свише" - хихи
                                Чиърс-а дан' забрайкам, ама аз не съм изтрезнявал с дни - както и да е ...

П.П. Относно "свалката" - оставям Зарко да ти отговори. Сигурна съм, че ще се справи по-добре от мен

... както се казва - до следващият си Рожден ден може да приема поздрави - младежът..., така, че - наздраве - и за много години!

Все пак, не разбирам такава цифра - как точно е получена, но - както се казва - приемам я на "юнашко доверие"...

Щом дамата ми дава право на отговор, при очевиден заинтересуван, че и с предимството на Рожденика - преотстъпвам "реда" си! Маранди, още утре литвай в избраната от теб посока - имаш моята благословия... Така де - няма да ти препречвам възможностите и ентусиазЪма, мъже сме - пък и разбрани сме, както се казва, съфорумци и (любимото ти!) И Т.Н.

... има все пак нещо, което смущава логиката ми...

От една страна - моята непросветеност - ме кара да попитам, що е то фелацио-то - яде ли се, пие ли се, или нещо друго...(след 215 години)..., ама - именно тук - от друга страна - "камо ли за нещо "свише" - хихи" - ако това "камо ли" е МНОГО по-късно, тогава си правя извод, че именно - непознатото ми "фелацио" - би продължАВАЛО доста време, след което биха се изпълнили условията 1. "камо ли нещо "свише" и 2. "хихи"... Т.е. - колко, след 215 години продължават двата последни етапа, за да си планирам и аз моите ангажименти?

Накрая: Маранди, радвам се, че си забелязал "свалката" и това, че връщаш форума към прозорливото си съждение. Вероятно съм предизвикал някаква ревност у теб по отношение на (най-общо) някоя дама тук. Моята препоръка е - да не се кОсиш, а да караш напред: аз не съм ти конкуренция. (изпрати последното изречение на твоята дама, а ако тя не отговаря на чувствата ти, позволявам ти да й покажеш най-големите компромати за мен, които би могъл да сътвориш. Щом е за теб, веднага ще ги подпиша!)...

Поздрави и пожелания за успехи!
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X