If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Поточетата ромолят, птичките чуруликат, дърветата се разлистват - природата се събужда ... нормално ми се струва във форума да се разлее алкохол примесен с романтика
и мушичките и пчеличките... ех на мама цепенячето, хаха )))))
Поточетата ромолят, птичките чуруликат, дърветата се разлистват - природата се събужда ... нормално ми се струва във форума да се разлее алкохол примесен с романтика
Долното е подписът ти:
"Хората са по-склонни да грешат в изводите си, отколкото в наблюденията си"
Макиавели
Що ли си мисля, че си сложила "подпис", който отричаш.
Тези дни само романтика и алкохол са се изливали тук на фона на фототапети.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Митко ако ме четеш от някъде моля те хвърли един поглед на ей на това лого, което направих ...думата "единство" е с главата надолу и още не съм измислила как да го обърна и центрирам (последното май се сещам как ще стане), ако имаш просветление по въпроса, моля ти се най-горещо сподели с ближния
Целувки,
кака
Текстът може да се "обърне" и центрира по много начини, но трябва да уточниш на каква програма си го правила и тогава "Митко" може и да ти помогне.
П.П. А най-добре ще е да му пратиш файла по мейла.
Митко ако ме четеш от някъде моля те хвърли един поглед на ей на това лого, което направих ...думата "единство" е с главата надолу и още не съм измислила как да го обърна и центрирам (последното май се сещам как ще стане), ако имаш просветление по въпроса, моля ти се най-горещо сподели с ближния
Коментар