Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениегълъбче какво кръстовище ти е в главата .А може би щото куките така казват.Точно там няма никаква кръстовище.Тая ул.Александровска която продължава надолу е прекъсната ,като са я разделили с изградена алея .И като се има предвид това, къде го виждаш това кръстовище? http://www.vbox7.com/play:f2babbc6#commentTopИ на тая улица ,,Цар Освободител''де е спрял тоя образ не е еднопосочна ,а е двупосочна като м/.у нея е точно тая алея за която ти пиша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕй на такива като тоя "водач", трябва веднага да им взимат книжката за 2 години.
Тоя тюфлек, дето български не може да говори като хората, първо трябва да се сети, че е спрял на кръстовище. По определението в Правилника за прилагане Закона за движение по пътищата, "Кръстовище" е място, където два пътя се пресичат. Не се говори за "автомобилни пътя", а само за "пътя". Това, че едната улица е направена пешеходна, не я прави сграда, река, парк, а си остава "път", който не е предназначен за МПС, т.е. не е "автомобилен път".
Той се заяжда, че имало бордюри, но е така само от едната страна на кръстовището.(видимо от видеото) Т.е. можем да говорим, че в най-добрия за него случай е спрял на Т-образно кръстовище.
Тоя русенски тюфлек е запречил с колата си кръстовище.
Представи си, че в сградите по пешеходната улица избухне пожар, разболее се човек и трябва да влезе специализиран транспорт. И заради този тюфлек те няма да могат да преминат през там където той уж твърди, че няма кръстовище.
Това ме подсеща за един случай преди години в София.
Тогава на небезизвестната и централна софийска улица Солунска, можеше да се паркира и от двете страни, защото е еднопосочна.
В Закона пише, че на еднопосочни улици се паркира от дясната страна и
"(4) На пътно платно с еднопосочно движение се допуска престой и от лявата страна по посока на движението, ако това не пречи на движението на пътните превозни средства."
Ул. Солунска е широка точно три леки автомобила и остават 2 огледала разстояние за преминаване.
Всички тюфлеци преценяваха, че могат да престояват и от лявата й страна.
Един ден избухна пожар в една от сградите на улицата и пожарните автомобили не можаха да преминат по улицата. Ако пожарникарите бяха с велосипеди или с леки коли - да, щяха да преминат, но не и с камионите си.
Загинаха 2-ма души в този пожар и след това забраниха изрично на ул. Солунска да се спира и престоява от лявата й страна.
Пак държавата виновна, нали, че не им сложила знаци за забранено паркиране?
А не тюфлеците с тяхната преценка.
П.П. Другият тюфлек в това видео е полицая от паяка, който изобщо не знае закона или по-точно - не знае как да го прилага, но това не оневинява първия тюфлек.
Абе РусИнска работа......Last edited by коки; 12.02.2012, 18:33.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСигурно се изгледал видеото.
Кажи ми, на нормален човек дали изобщо би му минало през главата да спре като тоя?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПравилника ми е много мътен. Добре, че не правя нарушения, щото ако ми вземат книжката и трябва да се явявам на изпит ще е голям ЗОР.
Кажи ми, на нормален човек дали изобщо би му минало през главата да спре като тоя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВ Закона пише, че на еднопосочни улици се паркира от дясната страна и
"(4) На пътно платно с еднопосочно движение се допуска престой и от лявата страна по посока на движението, ако това не пречи на движението на пътните превозни средства."Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеПо повод паякът за който Космо е писал ,се сетих за едно видео от Русенски цирк с участието на .http://www.vbox7.com/play:f2babbc6#commentTop
Тоя тюфлек, дето български не може да говори като хората, първо трябва да се сети, че е спрял на кръстовище. По определението в Правилника за прилагане Закона за движение по пътищата, "Кръстовище" е място, където два пътя се пресичат. Не се говори за "автомобилни пътя", а само за "пътя". Това, че едната улица е направена пешеходна, не я прави сграда, река, парк, а си остава "път", който не е предназначен за МПС, т.е. не е "автомобилен път".
Той се заяжда, че имало бордюри, но е така само от едната страна на кръстовището.(видимо от видеото) Т.е. можем да говорим, че в най-добрия за него случай е спрял на Т-образно кръстовище.
Тоя русенски тюфлек е запречил с колата си кръстовище.
Представи си, че в сградите по пешеходната улица избухне пожар, разболее се човек и трябва да влезе специализиран транспорт. И заради този тюфлек те няма да могат да преминат през там където той уж твърди, че няма кръстовище.
Това ме подсеща за един случай преди години в София.
Тогава на небезизвестната и централна софийска улица Солунска, можеше да се паркира и от двете страни, защото е еднопосочна.
В Закона пише, че на еднопосочни улици се паркира от дясната страна и
"(4) На пътно платно с еднопосочно движение се допуска престой и от лявата страна по посока на движението, ако това не пречи на движението на пътните превозни средства."
Ул. Солунска е широка точно три леки автомобила и остават 2 огледала разстояние за преминаване.
Всички тюфлеци преценяваха, че могат да престояват и от лявата й страна.
Един ден избухна пожар в една от сградите на улицата и пожарните автомобили не можаха да преминат по улицата. Ако пожарникарите бяха с велосипеди или с леки коли - да, щяха да преминат, но не и с камионите си.
Загинаха 2-ма души в този пожар и след това забраниха изрично на ул. Солунска да се спира и престоява от лявата й страна.
Пак държавата виновна, нали, че не им сложила знаци за забранено паркиране?
А не тюфлеците с тяхната преценка.
П.П. Другият тюфлек в това видео е полицая от паяка, който изобщо не знае закона или по-точно - не знае как да го прилага, но това не оневинява първия тюфлек.
Абе РусИнска работа......Last edited by anon6706; 12.02.2012, 17:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПочина певицата Уитни Хюстън....
Лека и пръст......
Доказателство, как един гаден комплексиран пе*ал, съсипа и унищожи най-красивият глас на поп музиката и една от най-сексапилните жени на съвремието ни........
http://www.youtube.com/watch?v=t2vE5...eature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМНого ме дразни тая криза - кой от къде те види само пари ти иска.. Само алчни хиени окло теб... Както почнеш от Топлофикация и стигнреш до шефката на незанм си коя Банка - като някакви рекетьори са.
Всеки обича парите, затова им се вика пари
Лаф на лошия гадняр от филма "Hudson Hawk"Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
...ето ни пример за още една безкрайно нежна (и поради това - много силна) жена:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=Nl9WMIPzd6w
... до всеки успял мъж стои именно такава жена!...."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
Каквато и нейна снимка да поставим - тя беше красавица, чаровница и нежна дама с огромен талант на изпълнителката с най-много награди и премии, регистрирани в Книгата за рекордите на Гинес... Страхотен и дълбок глас с такива сложни "виражи"..., наистина беше върховна:
http://www.youtube.com/watch?v=XA8kj...eature=related
Сбогом, красиво момиче!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВкусни трушии и едни малки пикантни кюфтенца. Винаги си купувам и балсуджук- орехови ядки в гроздов сок- едно време и БГ го е имало. Ял съм и нещо като катък с печени чушки- върви много с ениракъта
. Мераклии хора
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар