IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Гледам да не се нарежа много че съм пшланирал довечера самопубийствена пиянска среща (аз и двама идиоти от стария квартал, с едния съм и служил)...
    Нема бе,
    ти само 2-3 броя, разделени в малки рюмочки - да не иде зян салатата ...
    Така за настроение...
    Па пасле с другарите вече натикайте на сурьозните грамажи ... налЕ
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Чичи, с риск да изпаднем в бепредметен кулинарен спор, ще кажа, че Руска и Френска(Оливье) салата е едно и също, в зависимос от местонахождението ти
      За рецептата воще нема коментирам, щото хептен ше оплетем галимацията ...
      Аз не съм чул дори че има френска салата, ама човек се учи доде е жив... Обачве тунинговането е нещо уникално.. Дава съвсем друг вкус на иначе постничката купешка руска салата...

Коментар

Чичи, с риск да изпаднем в бепредметен кулинарен спор, ще кажа, че Руска и Френска(Оливье) салата е едно и също, в зависимос от местонахождението ти
        Момчетаа възбуждате апетита ми кой не обича руска салата с едно изстудено питие...
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Сигурно ако си поръчваш редовно ще си създадеш контакт с доставчиците и биха носили и някакви екстри (цигари, презервативи и т.н.) срещу някое левче отгоре
          А и някоя артемида може да напъхат в тортата
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Когато преобладават краставичките и морковите се нарича руска, а когато има повече меса и деликатеси е френска......Когато някой излапа 1 кило е българин.......
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
              Сигурно ако си поръчваш редовно ще си създадеш контакт с доставчиците и биха носили и някакви екстри (цигари, презервативи и т.н.) срещу някое левче отгоре
              Аз лесно завързвам контакти.. Особенно като е свързано с пороци.. Много съм добър...

Коментар

Ми то у руската салата по принцип требе да има шуМка ...
                .. (яз от магазина, такваз салатка не съм купувал нивгаш- сам си я правя) и трябва да ти кажа, че си струва играчката...
                Виж в комбинация с бира (не Адриана - тва не е бира) нещо не мой да я усетя..
                За мен, тук верният артикул е Русский стандарт GOLD...
                Ъпрос на вкус ... налЕ
                Гледам да не се нарежа много че съм пшланирал довечера самопубийствена пиянска среща (аз и двама идиоти от стария квартал, с едния съм и служил)...

Коментар

• Сигурно ако си поръчваш редовно ще си създадеш контакт с доставчиците и биха носили и някакви екстри (цигари, презервативи и т.н.) срещу някое левче отгоре

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Хахах, и аз вчера така си седях и ме мързеше и си мислех дали някой не доставя цигари по домовете
                    Аз имам един таксиметров шофьор дето му давам 10 лв и ми купува и ми ги носи... Сделката е добра

Коментар

Мен пък друга мисъл ми е заела съзнанието от сутринта - Какво гениално откритие на човечеството е руската салата... Взех едно кило салатка руска на Кенар сутринта и 4 литра бира Ариана.. И понеже съм гений реших да я тунинговам (салатата) - нарялах вътре малко шунка и малко луканка и малко кашкавал. Турих и малко горчица.. И стана нещо феноменално.. И сега размишлявам върху мистерията на руската салата и ея гледам през една пулна чаша бира.. Уникална красота... И трябва да пратя някой за бира.. Дали няма в нета някой сайт дето да доставят алкохол по офисите, ама веднага???
                      Ми то у руската салата по принцип требе да има шуМка ...
                      .. (яз от магазина, такваз салатка не съм купувал нивгаш- сам си я правя) и трябва да ти кажа, че си струва играчката...
                      Виж в комбинация с бира (не Адриана - тва не е бира) нещо не мой да я усетя..
                      За мен, тук верният артикул е Русский стандарт GOLD...
                      Ъпрос на вкус ... налЕ

Коментар

Мен пък друга мисъл ми е заела съзнанието от сутринта - Какво гениално откритие на човечеството е руската салата... Взех едно кило салатка руска на Кенар сутринта и 4 литра бира Ариана.. И понеже съм гений реших да я тунинговам (салатата) - нарялах вътре малко шунка и малко луканка и малко кашкавал. Турих и малко горчица.. И стана нещо феноменално.. И сега размишлявам върху мистерията на руската салата и ея гледам през една пулна чаша бира.. Уникална красота... И трябва да пратя някой за бира.. Дали няма в нета някой сайт дето да доставят алкохол по офисите, ама веднага???
                        Когато преобладават краставичките и морковите се нарича руска, а когато има повече меса и деликатеси е френска......Когато някой излапа 1 кило е българин.......

Коментар

Хахах, и аз вчера така си седях и ме мързеше и си мислех дали някой не доставя цигари по домовете

Коментар

И трябва да пратя някой за бира.. Дали няма в нета някой сайт дето да доставят алкохол по офисите, ама веднага???
                            http://nazdrave.org/ Я виж тук...другият вариант е да си поръчаш от някоя пицария, но по възможност да ти е близо до офиса, защото и доставката ще бъде по-бърза

Коментар

• Мен пък друга мисъл ми е заела съзнанието от сутринта - Какво гениално откритие на човечеството е руската салата... Взех едно кило салатка руска на Кенар сутринта и 4 литра бира Ариана.. И понеже съм гений реших да я тунинговам (салатата) - нарялах вътре малко шунка и малко луканка и малко кашкавал. Турих и малко горчица.. И стана нещо феноменално.. И сега размишлявам върху мистерията на руската салата и ея гледам през една пулна чаша бира.. Уникална красота... И трябва да пратя някой за бира.. Дали няма в нета някой сайт дето да доставят алкохол по офисите, ама веднага???

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Прав си батка

От любопитство съм гледал материалите, които са влагали наш'те навремето в строителството и общо взето се оказва, че една 150 годишна къща в България е т.нар. ЕКО в наши дни. Или топ-фейшънЪъ на модерното "зелено" строителство. Какъв "напредък", а?!

П.П. Но сега защо бат' Бойко да не нахака с още дълг децата и внуците ни, понеже Меркел се чуди как да си закрепи износа и ще "санирваме" панелки.

Няма такъв смях .....
                                ----------------------------------------------------------------------------
                                Бих им предложил да "санират" и НДК-то и Бузлуджа - едни тоже "естетично" издържани сгради отвсякъде - хихи

Чиърс!
                                НДК-то ми прилича на ковчег.А шестахуйника отпред е гениално творение.Мраморния площад отпред особено зимата е приказка.Толкова грозотия няма никъде.То и затова софиянци го опикаха и показаха отношението си към това грозилище.Иначе в София има и хубави сгради.Софийския Университет Министерството на Земеделието...
                                Но защо ли не са проектирани от възпитаници на ВИАС

Коментар

Working...
                                X