IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Къв ти е проблема на теб сутринта ,че реши да се заяждаш за снимката?Същата я поставих ,защото е последната направена часове преди най-голямото музикално събитие на годината в САЩ - церемонията по връчването на наградите "Грами".И какво и е ужасното?Я виж каква финна дама е за годините си.

Каквато и нейна снимка да поставим - тя беше красавица, чаровница и нежна дама с огромен талант на изпълнителката с най-много награди и премии, регистрирани в Книгата за рекордите на Гинес... Страхотен и дълбок глас с такива сложни "виражи"..., наистина беше върховна:

http://www.youtube.com/watch?v=XA8kj...eature=related

Сбогом, красиво момиче!
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Вкусни трушии и едни малки пикантни кюфтенца. Винаги си купувам и балсуджук- орехови ядки в гроздов сок- едно време и БГ го е имало. Ял съм и нещо като катък с печени чушки- върви много с ениракъта. Мераклии хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        ЕЕЕ КОСМО ВЕЛИК СИ. И в двата турски ресторанта съм ходил невероятно чиста и вкусна храна и шкембе с гъби и кашкавал. Има и един десерт кюнефе с кашкавал- сервират се топлиА каква леща- червена има- невероятни манджи- да ти е вкусноХубав е и дроба по одрински, абе всичко е 6.Турците по храната съм ги признал- много големи традиции и отношение имат. В Одрин и Истанбул когато ходя- все ям киселото им мляко- много е добро- вкуса на нашето от преди- мирише си на мляко
        Истанбул е свещения град на туршиите. В Анталия има едни много вкусни туршии от корнишони.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• чичо -Точно тази снимка ли намери да сложиш....? Ужасна е ...!
          Отговори с цитат
          Къв ти е проблема на теб сутринта ,че реши да се заяждаш за снимката?Същата я поставих ,защото е последната направена часове преди най-голямото музикално събитие на годината в САЩ - церемонията по връчването на наградите "Грами".И какво и е ужасното?Я виж каква финна дама е за годините си.
          Last edited by коки; 12.02.2012, 10:41.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• ЕЕЕ КОСМО ВЕЛИК СИ. И в двата турски ресторанта съм ходил невероятно чиста и вкусна храна и шкембе с гъби и кашкавал. Има и един десерт кюнефе с кашкавал- сервират се топлиА каква леща- червена има- невероятни манджи- да ти е вкусноХубав е и дроба по одрински, абе всичко е 6.Турците по храната съм ги признал- много големи традиции и отношение имат. В Одрин и Истанбул когато ходя- все ям киселото им мляко- много е добро- вкуса на нашето от преди- мирише си на мляко

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              За шкембе у сръбско не знам, но никога не пропускам да посетя При Иван, на пътя преди Ниш
              От нашенските чорби, сякаш най блага е пачата
              tnm

Коментар

• За шкембе у сръбско не знам, но никога не пропускам да посетя При Иван, на пътя преди Ниш

Коментар

• R.I.P Whitney Houston

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Неочаквана новина .В първият момен като прочетох не повярвах ,че е истина ,та се наложи да се поразровя за да видя за какво иде рече .http://www.bbc.co.uk/news/world-17001548 Уитни Хюстън, е една от певиците които с удоволствие слушах .Жалко ,че толкова млада си отиде от тоя сват .Мир на праха й!

Една от последните снимки на Уитни Хюстън - на репетицията преди раздаването на наградите "Грами".
                    Точно тази снимка ли намери да сложиш....? Ужасна е ...!

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Жалко за тази страхотна певица- мир на праха и. Аз не зная- каква и е личната история, но съдбата е неизбежна според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Почина певицата Уитни Хюстън....

Лека и пръст......
                        Доказателство, как един гаден комплексиран пе**л, съсипа и унищожи най-красивият глас на поп музиката и една от най-сексапилните жени на съвремието ни........
                        Неочаквана новина .В първият момен като прочетох не повярвах ,че е истина ,та се наложи да се поразровя за да видя за какво иде рече .http://www.bbc.co.uk/news/world-17001548 Уитни Хюстън, е една от певиците които с удоволствие слушах .Жалко ,че толкова млада си отиде от тоя сват .Мир на праха й!

Една от последните снимки на Уитни Хюстън - на репетицията преди раздаването на наградите "Грами".
                        Last edited by Beti; 12.02.2012, 17:46.
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Почина певицата Уитни Хюстън....

Лека и пръст......
                          Доказателство, как един гаден комплексиран п**ал, съсипа и унищожи най-красивият глас на поп музиката и една от най-сексапилните жени на съвремието ни........
                          Толкова я харесвах ...... . Стана ми тъжно .
                          Last edited by Beti; 12.02.2012, 17:46.

Коментар

• http://youtu.be/KJ1HIv2NW4c
                            tnm

Коментар

• Почина певицата Уитни Хюстън....

Лека и пръст......
                              Доказателство, как един гаден комплексиран пе*ал, съсипа и унищожи най-красивият глас на поп музиката и една от най-сексапилните жени на съвремието ни........
                              Last edited by Beti; 12.02.2012, 12:55.

Коментар

• Добро утро,

Сръбско шкембе не съм ял, ама виж турските манджи. Най големи майстори са на сладкишите и туршиите.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X