IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хубава темичка. Руската салатка е гениално изобретение- руснаци са ми казвали , че е измислена във връзка с руския лов- лесно се носи и в Таигата и за всичко върши работа. Абе за пиене и воина нямат равни тези хора. А и за млади жени понякога де . Космо от онова рускинче има ли някакви новинки

Коментар

• Наздраве момчета, много артемидки ви желая довечера и поздрав с една песен

ГОРЕЩ ВЯТЪР - Любиша Самарджич - http://www.youtube.com/watch?v=NpevjdbNsm4

п.п. и утре на отчет кой, какво защо и как

Момичета поздрав и за вас

Cascada - Everytime We Touch - http://www.youtube.com/watch?v=4G6QDNC4jPs&ob=av3n
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Самолет пада в пустинята и оцеляват само французин, англичанин и руснак. След няколкодневно лутане под слънцето и тримата са накрая на силите си, когато изведнъж пред тях се появило едно дяволче и им казва: "Аз съм вълшебното дяволче и веднъж на хиляда години се появявам в пустинята и изпълнявам по три желания. Сега всеки от вас ще има право на три желания, така че избирайте. Ама внимавайте какво избирате, че изчезвам после пак за хиляда години!" Французинът веднага си пожелал: "Умирам от жажда! Искам отбрани френски вина, отлежали и изстудени!". Мигновено се появила една маса, на която били подредени превъзходни френски вина. Англичанинът също бил жаден и също пожелал: "А за мен изстудена английска бира". След като и неговото желание било мигновено изпълнено, руснакът се казал на дяволчето: "Мда, една водка и руска салата за мезе!". И неговото желание било удовлетворено. Французинът казал второто си желание: "Умирам от глад, за мен крехко рибено филе с гарнитура". Англичанинът не останал по назад и поръчал: "А за мен английска пържола и пържени картофки". Желанията им били мигновено изпълнени и двамата се нахвърлили върху храната. Руснакът ги погледал малко и отново казал: "Мда, втора водка и още една руска салата!". След като се нахранили французинът казал и последното си желание: "Искам да се пренеса в Париж!". Още не бил довършил и изчезнал. Англичанинът добавил: "А мен да ме искам да ме изпратиш в Лондон!", след което и той изчезнал. Останал сам, руснакът кротичко си пиел водката и си мезил с руската салата. Дяволчето се обърнало към него: "А какво ще е твоето последно желание?". Руснакът го погледнал замислено, пийнал още една глътка и казал бавно: "Хм... мда, за мен трета водка и още една руска салата.... а, и ония двамата да ги върнеш обратно, че готов мохабет развалят....."

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Така де, важното е да се въртат пърите !!!
          Че в тази криза и това е проблем !!!
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Поздрави с "Грозданка" Club NLO - Grozdanka - http://www.youtube.com/watch?v=rtvUB9YQgSQ

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
              мдам за мъртво пияното човече нЕма значение, както и за труженичката която си върши работата няма значение кой какво успява да свърши
              Така де, важното е да се въртат пърите !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Във Франция съм яла нещо, което прилича на "Руска салата" или както му казват "Оливие", но имаше доста хрян него/нея.
                Тоа въпросния (Оливье) е готвачо
                ... В Москва има ресторант дето можеш да си поръчаш "оригинална" салата и да те закарат до гробищата !!! да видиш гроба на въпросния готвач ... Луда ралта Ви казвам ..
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  .. няма значение дали отпред е мечка, или бизон, т.е. каквото и да е, щом върши работа за съответната нужда, то какъв е клонинга няма (апселютно) никакво значение
                  мдам за мъртво пияното човече нЕма значение, както и за труженичката която си върши работата няма значение кой какво успява да свърши

Коментар

• Седи си руската салата в стомаха на Иванов…

Седи си руската салата в стомаха на Иванов. По едно време пристига една водка:
                    - Здрасти, аз съм първата водка на Иванов, а ти коя си?
                    - Аз съм руската салата!
                    След малко пристига втора водка и казва:
                    - Здрасти, аз съм втората водка на Иванов, а ти коя си?
                    - Аз съм руската салата!
                    И т.н., идва десета водка и казва:
                    - Здрасти, аз съм десетата водка на Иванов!
                    - Абе я да изляза аз да го видя кой е тоя Иванов бе?

Коментар

Ей за такова нЯщУ сайт не знам, момчетата да помагат
                      Ти мигача остави на нас... Ей ама много ми тръгна днес глътка... Викнах охраната на сградата да иде да ми купи бира.. Той е мое момче...

Коментар

Може, може..всичко може, алаа артемидка е една едничка Но пък заместители бол...
                        Иска ти се. Когато през мъжкарско изпечено око, което е на градус, няма значение дали отпред е мечка, или бизон, т.е. каквото и да е, щом върши работа за съответната нужда, то какъв е клонинга няма (апселютно) никакво значение
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Във Франция съм яла нещо, което прилича на "Руска салата" или както му казват "Оливие", но имаше доста хрян него/нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Лошо нема.. Жените идват като естествено продължение на пиянските вечери...
                            Ей за такова нЯщУ сайт не знам, момчетата да помагат

Коментар

А и някоя артемида може да напъхат в тортата
                              Лошо нема.. Жените идват като естествено продължение на пиянските вечери...

Коментар

А и някоя артемида може да напъхат в тортата
                                Може, може..всичко може, алаа артемидка е една едничка Но пък заместители бол...

Коментар

Working...
                                X