IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Маранди, сори за снощи!
    Вече се канех да излизам, само наглеждах форума и ми си стори, че се заяждаш. Пък то не било така.

Приятен уикенд на всички!
    Аз се бях наточил за някой сочен твой коментар - хихи

Карай и днес е ден да наваксаш

П.П. Ся заседнах да гледам снукър-а ( полуфинала ) и съм за Рони естествено. 'ноу ме кефи тоя.

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Едно хубаво мезе за бялото вино
      http://youtu.be/HMoaJ7L_02c
      благодарско
      и от мен

http://www.youtube.com/watch?v=76RbWuFll0Y
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        произвеждам за собствена консумация-като наблягам на качеството,гледам да е без добавена захар и всякакви химии-черното грозде не се пръска,а половината от бялото също.
        С две думи домашен алкохолик-еколог
        Едно хубаво мезе за бялото вино
        http://youtu.be/HMoaJ7L_02c
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Явно бъркам нещо. Останал ми е спомен, че казваше че имаш вино хотел
          произвеждам за собствена консумация-като наблягам на качеството,гледам да е без добавена захар и всякакви химии-черното грозде не се пръска,а половината от бялото също.
          С две думи домашен алкохолик-еколог

Коментар

• Брей кви науки страшна работа.Аз съм чувал някакви легенди за тоя Киро секирата ма не си спомням за математика ли става въпрос или за някакви съпромати и механики.Аз съм учил сбирутак някакъв от всичките тези науки един семестър казваха било за обща култура.Преходните процеси са къде къде по интересни.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              П.П. Не съм искал да те ядосвам! Просто се пошегувах, а ти па к'во се върза? Обикновено ме сцепваш от майтап, а ся сефте те виждам сериозен

Чиърс и сменяме темата с оная за онези 3-и неща
              Маранди, сори за снощи!
              Вече се канех да излизам, само наглеждах форума и ми си стори, че се заяждаш. Пък то не било така.

Зарко, аз първи намесих името ти в пост до Маранди. Тъй че, аз съм виновника.

Чичо, явно има доста Киро-секировци. На мен не ми е преподавал и затова съм неточен в информацията си.
              А и щом казваш " Гледам Анона от ММТ( мет. маш. и техн.) се е прехвърлил на ТМ (техн. механика) и смята греди и подпори....
              Доц. се казва Кирилов ( Киро -секирата)по ММТ и имаше лаф при желязо - въгл. диаграма ...- хващам най- празният поглед в потока и я обеснявам , докато просветне......"

То би трябвало този да е преподавал в МФ (машиностроителния факултет) и щом говориш за желязовъглеродната диаграма, то би трябвало да е преподавал МТ (металознание и термообработка), докато аз съм бил в МТФ (машинно-технологичния факултет).
              И снощи си говорихме отчасти за ТМ (теоретична механика), (не както ти казваш техническа механика), за ТММ (теория на механизмите и машините) и Съпромат (съпротивление на материалите). Разбира се и МЕ (машинни елементи), откъдето тръгна цялата патардия.

Аз просто се опитах да разкажа нещо от студентските години и не исках да навлизам в инженерни препирни. Още повече - тук сигурно има хора, които са работили дълги години по специалността от образованието си, за разлика от мен и аз не мога да им стъпя на малкия пръст.

Приятен уикенд на всички!
              Last edited by anon6706; 18.02.2012, 17:22.

Коментар

Явно бъркам нещо. Останал ми е спомен, че казваше че имаш вино хотел
                tnm

Коментар

Хотела изпи ли го

Коментар

днес преточих бялото вино -най-накрая е станало,такова чудо не ми се беше случвало,друга година по това време го занулявах,а сега го почвам-100л дали ще изкарам до Великден
                    Днес е Задушница,да почетем мъртвите.
                    Хотела изпи ли го
                    tnm

Коментар

• днес преточих бялото вино -най-накрая е станало,такова чудо не ми се беше случвало,друга година по това време го занулявах,а сега го почвам-100л дали ще изкарам до Великден
                      Днес е Задушница,да почетем мъртвите.

Коментар

• Във малките класове решавахме едни задачи за басейна, дето се пълни от две тръби и едновременно с това се изпразва от трета. Никъде не бях виждал такъв басейн и ми беше смешно.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          обичам женски дупета
                          Аз това за себе си го осъзнах някъде между предучилищна и първи клас. Но никога не е късно. Пък и ти казваш, че си натрениран човек. Имаш време да се порадваш на живота.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Така сте вие на Халкидики....топличко ви е....
                            Аз за неделя имам една задача - да си видя къде ми е колата и да я запаля....
                            Е та аз моята я знам дей, което не значи, че мога да я запаля

Коментар

ха-ха -дъщеря ми се върна след сесията и ми каза ,че тук се чувства като на Хавай
                              -сняг няма,температура беше с 10 градуса по-висока
                              Така сте вие на Халкидики....топличко ви е....
                              Аз за неделя имам една задача - да си видя къде ми е колата и да я запаля....

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                                ......................
                                Добре, братле!

Ти си номер 1! Доволен ли си?

Коментар

Working...
                                X