IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро и от мен!

Навън е мрачен зимен ден. Мъгла се е разстлала навсякъде, темепратурите си стоят все така отрицателни (около -8), а Слънцето и идея няма да се показва. Време е за работа...
    Днес видях поредните за тази година закъсали автомобили, изнервени шофьори и камари мръсен сняг край улиците.

И въпреки всичко това се чувствам добре
    Хубав ден!

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Навън е хубав зимен ден. Слънцето грее, температурите започват да стават положителни - време е за излизане от хибернация.
      Днес видях първите за тази година кокичета.
      Хубав ден!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        Изобщо не ме сваляй - не си го и помисляй, защото зная (и дори съм повече от сигурНА...), че, когато ти се отдам и ти мине първата страст, друга песниЧКА ще запееш и Ше почнеш да ми натякваш, че никога не си имал удоволствието да ме видиш мълчаливА....

Не се ловя на такива елементарни въдички (аз - умНА и надареНА...)...

Поне съм сигурен , че сега ще станеш по - малко словен.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Започвам да те харесвам.... многословна и ненагледна , многоуважаема и т.н.
          Изобщо не ме сваляй - не си го и помисляй, защото зная (и дори съм повече от сигурНА...), че, когато ти се отдам и ти мине първата страст, друга песниЧКА ще запееш и Ше почнеш да ми натякваш, че никога не си имал удоволствието да ме видиш мълчаливА....

Не се ловя на такива елементарни въдички (аз - умНА и надареНА...)...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            ... и ти липсва женското многословие......

...
            Започвам да те харесвам.... многословна и ненагледна , многоуважаема и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Spart, нямам дефицитите за онези сайтове.
              ТНМ, не знам дали е от изказа. Мисля, че на съфорумката и е харесала идеята за сдържан, възпитан мъж, но пък защо трябва да го олицетворявам аз....
              ... защото си по-скоро сдържана и ти липсва женското многословие......

...Ъм аз къде съм тогава в публичното пространство?..., ахаааа - ето как се самозакопах...

Та се сещам, че и аз бях правил опити да влизам в ролята на другият пол..., не в сайт за запознанства. Дори към профила си бях поставил една снимка с нежно женско дупе, в прозрачни гащенца...

Като почнаха едни свалкиииии.... Там имаше възможност в диалозите да се включват много хора... И разни майнички яко ме накацваха..., но правеше впечатление, че аз (след като нямах много опит, за да се "отбранявам" след светкавични цинични предложения), та - аз получавах подкрепата на явно врели и кипели дами, които направо разнищваха неадекватните "свалячи"...

Та, не е лесна ситуацията, в която попадат дамите, защото - хем донякъде трябва да покажат, че са адекватни в поведението на съвременни представителки на пола си, а от друга страна - ако не използват по-циничните и непристойни изрази, а и не си падат по поддържането на вражда и конфликти... Тук не казвам, че, когато бъдат обидени, не биха враждували, но по-точно си дават сметка за основанията за дадено действие, въпреки, че това не винаги е правило...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Да бе да....В начина на изразяване...
                Ти размахвай чифте пищови и карабина и искай да те смятаме за нежна душа...
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                  Абе момчета, добро ви утро Не съм коки и въобще незнам защо се обяснявам...както и защо реших да списвам в този форум, поста си го редактирах, както и повечето предишни, защото ми дойде една такава муза и предпочитам да не стоят писанията ми за препрочитане. Нещо не съм в настроение, пък и май губя повече време от необходимото.

Отивам да напиша своята приказка... Беше ми драго да споделя част от времето си с вас.

Целувки,
                  Артемида (която не е коки и никога не е била)

п.п. напомняте ми на една позната, единствената с която съм се виждала след запознаство в интернет и то по повод един семинар за юристи. Та мацката имаше съмнения, че съм мъжки ник от форума на юристите и понеже си допаднахме като философия, предпочитания и т.н. бе необходимо да си разменим телефоните и се увери, че не съм онзи за когото ме мисли. Явно както някой от вас беше казал по-рано съм добър хамелеон и наподобявам различни хора. Не е умишлено

Бъдете здрави и много щастливи
                  Аз не разбирам защо така се сърдиш, ако те припознават някои от нас в коки.
                  Коки не е лош човек и трябва да го приемаш като комплимент, а ти се обиждаш...

Добре - не си коки.

Бъди и ти здрава и щастлива!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Val, не знам защо, на като започнах да пиша в тази тема, повечето от пишещите в нея решиха, че tnm е мъж. Може би нещо в начина ни на изразяване подвежда хората!?
                    Да бе да....В начина на изразяване...
                    Ти размахвай чифте пищови и карабина и искай да те смятаме за нежна душа...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Ти поркай цял ден пък после, магнитните бури ти виновни.
                      Абе има нещо - който дойде в офиса все се оплаква че е отпаднал и че няма късмет тая седмица

Коментар

...нямам дефицитите за онези сайтове....
                        Чудесно - значи си по-хубава отколкото си мислех . Язък,че не ползвам скайп , бук и пр. масови интернет-комуникации .

PS: http://www.youtube.com/watch?v=soIkmxfQkJc&ob=av2e
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Ей банда много интелектуална дискусия сте заформили... Похвално... А аз вчера на какво се направих.... Дидехме се с един приятел от казармата и като седнахме в едно ресторантче в кв. Изток.. Направо се разкостихме.. Аз помня че поръчахме трета бутилка ракия... На там сами си правее изводите... Тоя пич едвам го познах. В казармата беше едно високо слабичко момченце с много младежки пъпки по лицето.. И гледам вчера върви срещу мен едно говедо (разбирай поне 120 кг, чиста мускулна анаболна маса, с татуировки чак по врата, пуснал едно катинарче), приличащо на бодигард на Муамар Кадафи (лека му пръст).... Много се наковахме и днес едвам ходя... Вие ми се свят.. Сигурно е от магнитните бури.. Между другото койот и да питам все вика че тая седмица не се чувства добре
                          Ти поркай цял ден пък после, магнитните бури ти виновни.
                          Мечо

Коментар

• Spart, нямам дефицитите за онези сайтове.
                            ТНМ, не знам дали е от изказа. Мисля, че на съфорумката и е харесала идеята за сдържан, възпитан мъж, но пък защо трябва да го олицетворявам аз....

Коментар

• Ей банда много интелектуална дискусия сте заформили... Похвално... А аз вчера на какво се направих.... Дидехме се с един приятел от казармата и като седнахме в едно ресторантче в кв. Изток.. Направо се разкостихме.. Аз помня че поръчахме трета бутилка ракия... На там сами си правее изводите... Тоя пич едвам го познах. В казармата беше едно високо слабичко момченце с много младежки пъпки по лицето.. И гледам вчера върви срещу мен едно говедо (разбирай поне 120 кг, чиста мускулна анаболна маса, с татуировки чак по врата, пуснал едно катинарче), приличащо на бодигард на Муамар Кадафи (лека му пръст).... Много се наковахме и днес едвам ходя... Вие ми се свят.. Сигурно е от магнитните бури.. Между другото койот и да питам все вика че тая седмица не се чувства добре

Коментар

Успешен Ден!
                                Артемида , преди време в друг специализиран форум дамски ник беше решил, че зад моя ник стои очарователен, перспективен... мъж. Приех в реда на нещата честите и обръщения към мен както и дългите писма на ЛС..просто форумни дружки докато не ми изпрати снимка, на която аз отговорих с моя. Реши, че не съм я харесал/харесала и затова съм изпратил/изпратила снимката на приятелката си.
                                Val, не знам защо, на като започнах да пиша в тази тема, повечето от пишещите в нея решиха, че tnm е мъж. Може би нещо в начина ни на изразяване подвежда хората!?
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X