IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    ..... преди време в друг специализиран форум ...
    Ясно - ходиш по сайтовете за запознанства . При мен е друг проблем - всекидневно купища дамски ботове ( от ' 89 набор насам ) ме заливат с красиви оферти и няма никво отърване по двата ми мейла , спам филтрите не помагат .

ПС: http://www.youtube.com/watch?v=AfeBo...eature=related
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she
      Сухарка..друг път.
      ...ми така де....разчупи снага....

Коментар

Успешен Ден!
        Артемида , преди време в друг специализиран форум дамски ник беше решил, че зад моя ник стои очарователен, перспективен... мъж. Приех в реда на нещата честите и обръщения към мен както и дългите писма на ЛС..просто форумни дружки докато не ми изпрати снимка, на която аз отговорих с моя. Реши, че не съм я харесал/харесала и затова съм изпратил/изпратила снимката на приятелката си.
        Къде е този форум ..
        Голяма си сухарка.....!

пп Извинявай, ти си писала на Артемидка......

Коментар

• Успешен Ден!
          Артемида , преди време в друг специализиран форум дамски ник беше решил, че зад моя ник стои очарователен, перспективен... мъж. Приех в реда на нещата честите и обръщения към мен както и дългите писма на ЛС..просто форумни дружки докато не ми изпрати снимка, на която аз отговорих с моя. Реши, че не съм я харесал/харесала и затова съм изпратил/изпратила снимката на приятелката си.

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици,лека сряда!

Коментар

• Абе момчета, добро ви утро Не съм коки и въобще незнам защо се обяснявам...както и защо реших да списвам в този форум, поста си го редактирах, както и повечето предишни, защото ми дойде една такава муза и предпочитам да не стоят писанията ми за препрочитане. Нещо не съм в настроение, пък и май губя повече време от необходимото.

Отивам да напиша своята приказка... Беше ми драго да споделя част от времето си с вас.

Целувки,
              Артемида (която не е коки и никога не е била)

п.п. напомняте ми на една позната, единствената с която съм се виждала след запознаство в интернет и то по повод един семинар за юристи. Та мацката имаше съмнения, че съм мъжки ник от форума на юристите и понеже си допаднахме като философия, предпочитания и т.н. бе необходимо да си разменим телефоните и се увери, че не съм онзи за когото ме мисли. Явно както някой от вас беше казал по-рано съм добър хамелеон и наподобявам различни хора. Не е умишлено

Бъдете здрави и много щастливи
              There is no right way. Only your own way!

Коментар

Грешите с Бате Пешо.
                Казахте, че не съм просто момче...
                Написала сте: Погледнах пак поста си и не видях някъде да съм споменала, че сте просто момче.
                Не виждам момчеТА. Значи сте обичайно учтива и дистанцирана.

Хареса ли Ви клипа?

Коментар

• Грешите с Бате Пешо.

Коментар

Погледнах пак поста си и не видях някъде да съм споменала, че сте просто момче.
                    Не съм адвокат на ни една от двете и ми е безразлично мултиплицирането на когото и да било
                    С това "Вие", ще ме уморите, val/she!
                    Last edited by anon6706; 21.02.2012, 21:35.

Коментар

А и няма значение "кой крив - кой прав".

Вчера чух мяукане на разгонени котки и се сетих?!?!?, че идва най-хубавият сезон - пролетта.
                      И ми се дослуша тази песен и догледа този клип:
                      http://www.youtube.com/watch?v=owt2ABKsOGQ

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Не съм много сигурен и верно, че съм си просто момче.
                        Ето цитат от поста на Бате Пешо:
                        Специално за Софиянска(Коки).И да слуша внимателно текста

Преди Артемида да си "коригира" поста (незнайно защо!!!!), тя беше споменала ника "коки", но не с главна буква, а както е "популярен" във форума - с малка.

Уж случайна грешка....
                        Погледнах пак поста си и не видях някъде да съм споменала, че сте просто момче.
                        Не съм адвокат на ни една от двете и ми е безразлично мултиплицирането на когото и да било

Коментар

Не съм много сигурен и верно, че съм си просто момче.
                          Ето цитат от поста на Бате Пешо:
                          Специално за Софиянска(Коки).И да слуша внимателно текста

Преди Артемида да си "коригира" поста (незнайно защо!!!!), тя беше споменала ника "коки", но не с главна буква, а както е "популярен" във форума - с малка.

Уж случайна грешка....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            С коригирането на поста си засилваш съмненията, че ти си коки.
                            В което няма лошо, поне за Интернет.

П.П. Бате Пешо стреля рядко, но е точен като снайперист.

Не че разбирам от женски характери, но тук със сигурност нямаме "две в едно"....
                            Едната е като пърхаща пеперудка а другата си е прилеп-вампир......

Коментар

• Мисля, че грешите.

http://www.youtube.com/watch?v=qhZUL...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                                С коригирането на поста си засилваш съмненията, че ти си коки.
                                В което няма лошо, поне за Интернет.

П.П. Бате Пешо стреля рядко, но е точен като снайперист.

Коментар

Working...
                                X