IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Не съм мерил температурата на кафето от кафемашината, но дори с подгревателят отдолу, докато се загрее студената каничка, а после студената чаша, в която наливаш кафето - температурата е вече нормална...., ако кафето може да се пие нармално и е леко затоплено - под 40 градуса му е температурата..., ама ти като виден анатом и физиолог - тия неща си ги знаеш, нъл?....

...абе стига си ме засичалО сега и ти.... Сегашното лого за качество на пчелните продукти ИЗИСКВА "медът да е със зеленикав оттенък, без механични примеси, с точно определено количество вода и захароза"...

При мен не е така - да търся (зелен) цвят.... и т.н. проби - имам познат производител (от който зная вкусовите качества - и търся подобни), но пък и "взахареният" вече е достатъчно близо да качествата, които трябва да има медът, с изключение на акациевият, който си е "бистър".

Нашият (български) мед има много предимства (той е от нектара на цветята, много от които са билки)..., това е причина много гръцки пчелари да го купуват, смесват с техният и така да го продават...
    Това важи само за акациевия мед. Съгласи се, че няма как белия рапичен и жълтия слънчогледов мед да е със зеленикав оттенък.
    Освен нектарен, в България се събира и манов мед. Той е доста по-тъмен на цвят.
    Най-добра цена за българския мед от комшиите дават турците, но при тях е почти невъзможна законната продажба. Имат много високи мита, за да толерират собствените производители.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=LWN-g...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Тнм, защо само в неделя си пиеш кафето с мед
        аз изчаквам малко да се охлади, поне се опитвам да изчаквам )) и тогава слагам меда

Вал, познанието не е готварска рецепта, която следваш едно към едно
        Защото само в събота и неделя си пия кафето у дома. През останалите дни си го купувам от едно малко кафене и го пия чисто, без подсладители - рано сутрин, едно за деня.
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Тнм, много си компетентна по вещерските дела. Змийски череп..брррр...
          Почваш да ме плашиш.
          Човек трябва да е подготвен за всякакви ситуации.
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Какво означава "гарантиран произход"? Да не би да му знаеш диастазното число?

П.П. Каква е температурата на водата от кафе машината? Питам сериозно.
            Не съм мерил температурата на кафето от кафемашината, но дори с подгревателят отдолу, докато се загрее студената каничка, а после студената чаша, в която наливаш кафето - температурата е вече нормална...., ако кафето може да се пие нармално и е леко затоплено - под 40 градуса му е температурата..., ама ти като виден анатом и физиолог - тия неща си ги знаеш, нъл?....

...абе стига си ме засичалО сега и ти.... Сегашното лого за качество на пчелните продукти ИЗИСКВА "медът да е със зеленикав оттенък, без механични примеси, с точно определено количество вода и захароза"...

При мен не е така - да търся (зелен) цвят.... и т.н. проби - имам познат производител (от който зная вкусовите качества - и търся подобни), но пък и "взахареният" вече е достатъчно близо да качествата, които трябва да има медът, с изключение на акациевият, който си е "бистър".

Нашият (български) мед има много предимства (той е от нектара на цветята, много от които са билки)..., това е причина много гръцки пчелари да го купуват, смесват с техният и така да го продават...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Съни това е много интересно с яденето на много шоколад и отслабването- има ли някакво обяснениеОбичам много на пролет- спанак , лапад, киселец

Коментар

• Съни, не бих го нарекла точно познание, а интелектуално любопитство, което е изключително полезно. Това именно любопитство ни кара да се вслушаме в чуждите интерпретации на света. Ключовата дума е чуждите. Може да се случи така, че това да съвпадне с твоите собствени вибрации, а може да те настрои антагонистично.
                Аз съм индивиуалист (за добро или лошо), а и организираното изповядване/практикуване на нещо ме изпълва със съмнения.
                Гурутата/водачите по дефолт ме губят.-сииилно его, к'во да праЙш.

Коментар

• Тнм, защо само в неделя си пиеш кафето с мед
                  аз изчаквам малко да се охлади, поне се опитвам да изчаквам )) и тогава слагам меда

Вал, познанието не е готварска рецепта, която следваш едно към едно

Коментар

когато ядях по шоколад на ден, бях най-слаба ))
                    ... значи, според моята теория - сега пък си пък най-хубава..., (ако сега не си така слаба, сравнено с времето, когато си била най-слаба)...... и ЩО спря шоколада, ако не е тайна: писнало ти е вече да си хубава, лЕ?
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Тнм, много си компетентна по вещерските дела. Змийски череп..брррр...
                      Почваш да ме плашиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                        Че кой те кара да разтваряш меда при висока температура..., достатъчно е температурата да е около 40 - 45 градуса, при което - няма промени във вкусовите качества на меда (над 55 градуса са промените)... По тоя начин - с кафето, за месец омахвам около килограм мед (с гарантиран произход)...
                        Какво означава "гарантиран произход"? Да не би да му знаеш диастазното число?

П.П. Каква е температурата на водата от кафе машината? Питам сериозно.
                        Мечо

Коментар

......
                          п.п....не си слушал Дао философията за любовта е хипер активна в сравнение със западните стандарти. Тънкостите са в подробностите
                          Приказки (глупости) "на търкалета"...., хипер-активна..., хипер-пасивна..., щом няма еякулация и оргазъм от вида, в който сме създадени - ако ще супер-хипер-активна да ми я наречеш - МАНИ, МАНИ...

Но пък това са ви методите на всички "водачи" - да залитате в страната, която ви е удобна, защото теорията в света е "градена" хилядолетия..., а ние не сме на тоя свят за подобни периоди, така че трудно бихме проверили, кое точно би ни паснало в активният ни период..., затова дамите толкова истерично си защитавате тезите, защото трябва да "изкрънкате" още някоя година спокойствие...

Ми, крънкай си..., може да хванеш нещо с отворени уста във форма на буквата "О"..., ако ли пък не успееш, влез ти в подобна роля (опитай с тая роля)..., ще опровергаеш всичко ДАО-истко в себе си... ..., но виждамЕ, че нещата са непоправими, когато се намеси някаква хвърчаща идея...

Надеждата ми е - не всички да сме толкова големи шарани...

Коментар

• Хубав Ви Ден!

Мечо, и аз съм от тези пациенти, които ходят вече с готова диагноза и само проверяват "компетентността" на лекаря.
                            Една педиатърка я бях побъркала от изпитвания. Накрая дойде у дома, за да ми провери библиотеката.
                            И преди да отида на консулт при адвокат си се информирам подробно.
                            Парен с каша- айрян духа.

п.п.Правете си секса както ви идва от вътре. Защо ви трябват философии за тази работа? (това към съни и зарко)

Коментар

Как тъй шоколад!? Ами килограмите, ами диетата!?
                              когато ядях по шоколад на ден, бях най-слаба ))

Коментар

Съни, и аз така го пия кафето в почивните дни - с мед. Вярно, че при високата температура полезните му качества намаляват, но в замяна на това, вкусът на кафето става невероятен.

Че кой те кара да разтваряш меда при висока температура..., достатъчно е температурата да е около 40 - 45 градуса, при което - няма промени във вкусовите качества на меда (над 55 градуса са промените)... По тоя начин - с кафето, за месец омахвам около килограм мед (с гарантиран произход)...

Коментар

Working...
                                X