IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Доборо утро и успешна седмица!

Мечо, не се хваля, а и не мисля, че и ти го правиш. Информирам се малко по-задълбочено, че нещо имам лош опит със "специалисти".

Зарко, престани да ме дразниш- имам 2 състояния- дипломатично и тайфун.

Как ви се отразява лятното часово време? (това е към всички, че Анон да не каже, че съм примадона ако не уточня) Мен ме съсипва. Да вземем да органзираме петиция за премахването му.

Не си усетила същността на моето "дразнене", което няма нищо общо с драскането тук, за да се получава лафа... .., в тоя смисъл - състоянието тип "тайфун" ми е крайно любопитно и разбира се... привлекателно... Жалко, че същото е не по-малко привлекателно и за човека до теб (който не те пита за пътя в МОЛ-а)...

По същество: никаква полза не виждам в промяната на зимно/лятно часово време..., освен това да влияе отрицателно на биологичният часовник (може и недокрай осъзнато) - на всеки от нас..., а ако не сме адекватни за определен период - това не е нищо друго, освен загуби - персонални и за страната като цяло...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Зарко, изказала съм се в контекста именно на реална връзка, за която ми се е сторило, че върви към финал. Минорни настроения у Арти, въпроси зададени към нас по тематиката на чувствата, отношенията и крехкостта им- това ме е навяло тази мисла... и съм решила да се разпиша .

Коментар

• Доборо утро и успешна седмица!

Мечо, не се хваля, а и не мисля, че и ти го правиш. Информирам се малко по-задълбочено, че нещо имам лош опит със "специалисти".

Зарко, престани да ме дразниш- имам 2 състояния- дипломатично и тайфун.

Как ви се отразява лятното часово време? (това е към всички, че Анон да не каже, че съм примадона ако не уточня) Мен ме съсипва. Да вземем да органзираме петиция за премахването му.
        Last edited by val/she; 26.03.2012, 10:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Добро утро, мишоци Хубава седмица ви желая!

п.п. Зари тъкмо ти чета поста за "добро утро" , ама ме домързя да те цитирам, по повод диалога ни с Вал (който тръгна от песента и клипчето, което бях публикувала)... всичко е много хубаво и точно, само дето ние обсъждахме тези ми ти правила, точно в контекста на реалното общуване, когато хората се познават и не би следвало да вземат някакви прибързани решения, въз основа я на клюки и неброжелателни подхвърляния, я на инерция, която ги води без здрав разум и трезво разсъждение. Пък по отношение на виртуалното общуване то твърде рядко се преобразува в реално такова и това му е една от хубавите страни И в този ред на мисли не бих могла да си правя някакви изводи понеже не съм се сблъсквала с такъв ми ти казус

Поздрав за теб и Вал много ви обичам и се радвам, че разнообразявате темичката и в частност мен, хубаво е да видиш как расъждават другите и да почерпиш от техния опит, понякога

.....
          Ей сЯ ШЕ видиш ти - как разсъждавам аз...

Гоооооляма си дипломатка..., въртиш оная ми ти палачинка - на всички страни..., опитвам да напипам истината, ама друго не виждам, освен опит да запазиш що-годе настройките...

Да ти кажа ли какво виждам пък аз, нищо, че почваш отдалеч с "оправданията"..., не че имаш вина някаква, ама - така, ако може с всичките да си добрИЧКА, нЪл?...

Па ние, мъжкото съсловие, нали "не чуваме" петела - ряпа да ядем! ЩоТ все не ви разбираме......, та все недоразбрани и там - недонатако... си ходите......, все по наша вина... ... (тук все на тая основа са споровете напоследък: "ние дамите - знаем пътя, а вие - мъжете - все не се допитвате до нас..."..., ми то пътя (до МОЛ-а) - кой не го знае, за да е необходимо да се допитваме..., но някои до там са я докаралЕ, че и това питат (или дават вид, че питат: "Абе, мило, от коя страна се влизаше в тоА МОЛ - да ми напомниш, че все забравям..., добре че си до мен..., като лабиринт ми е, мила - да ме водиш и да ми показваш пътя по етажите..., пустият му МОЛ...)

Та , след лирическото отклонение, по същество:

Арти, много ме подценяваш ти!...И - именно с тия "основания" - те домързяЛО и да ме цитираш... Е как, бе мило, вие "обсъждате тези ми ти правила, точно в контекста на реалното общуване", когато "ХОРАТА СЕ ПОЗНАВАТ", а все още не са си виждалЕ очичките - красиви???

Нали затова идеШЕ реч - за "очи в очиТЕ", които най-после трябвало да се видят..., а сЯ ти ми "замазваш очите", че те ВЕЧЕ се познавалЕ... ... и видиш ли сЯ - някак си ме домързя да те цитирам...

Ама - тВа - дамите равни нямате, когато си пускате благородните лъжиЧКИ... и все вие сте правиТЕ... , и ВСЕ пътя ни показвате..., а когато се видим (уж познати, но за първи път..., сънувалЕ сме се някъде, а това се брои между "познанствата"...)... "очи в очи" - забравяте да ни покажете тоя прословут път...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
            Добро утро, мишоци Хубава седмица ви желая!

п.п. Зари тъкмо ти чета поста за "добро утро" , ама ме домързя да те цитирам, по повод диалога ни с Вал (който тръгна от песента и клипчето, което бях публикувала)... всичко е много хубаво и точно, само дето ние обсъждахме тези ми ти правила, точно в контекста на реалното общуване, когато хората се познават и не би следвало да вземат някакви прибързани решения, въз основа я на клюки и неброжелателни подхвърляния, я на инерция, която ги води без здрав разум и трезво разсъждение. Пък по отношение на виртуалното общуване то твърде рядко се преобразува в реално такова и това му е една от хубавите страни И в този ред на мисли не бих могла да си правя някакви изводи понеже не съм се сблъсквала с такъв ми ти казус

Поздрав за теб и Вал много ви обичам и се радвам, че ..........
            Как беше: "ШЕ ви прегърна с другия до тебе...", ама молА ти се, недей така да ме класираш толкова близо до Вал, ЩоТ сЯ Ше скочи някой (моряк или друг...) и ПАК Ше изревнува, че се Фаля - под път и над път...

... Ко да ти кажа - днес имам настроение, ама Ше ми мине...

...а ти - какви литературни четения си организираш само..., почти съм ги забравил, след като снощи ми се присъни, че съм решавал разни жизнено важни за страната проблеми с директиви - все европейски - и нагоре от тях, ама какво ли пък касаеха - нещо ми се мержелее в далечината, ама не може да бъде..., нещо за меда се говореше в тях... Аз - и мед??? Само зная правилната страна, от която се хваща лъжицата, когато има буркан с мед пред мен..., като Мечо Пух съм...

Ама - друго си е, когато човек си хвърли някому проблемите...

Нещо старо и изпитано:

http://vbox7.com/play:e7817ae9&al=2&vid=83191

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Добро утро, Мечо!
              Добро утро, тайфата!

Днес биологичният ми часовник отказа да се съобрази с лятното часово време и лекичко закъснях за работа. Май ще ми трябват десетина дни, за да се пренастроя.
              Хубав ден и успешна работна седмица!

Твоето не се губи, не се притеснявай: наесен - все така "лекичко" - ще си го отработиш...

Пък аз Ше ви пратя три снимчици от поредицата "На разсъмване всичко е розАво...":

http://prikachi.com/images/351/4563351i.jpg

http://prikachi.com/images/353/4563353D.jpg

http://prikachi.com/images/352/4563352G.jpg

Иначе, добрите изпълнители винаги са ни радвали... Поздрави и пожелания за успешна седмица:

http://www.youtube.com/watch?v=xerQG...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=g6Sgk...eature=related

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=WGU_4-5RaxU

Коментар

• Още няколк песни за вас

http://www.youtube.com/watch?v=2t5JbPU1Vy4

http://www.youtube.com/watch?v=1TB1x...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3...eature=related
                There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Добро утро, мишоци Хубава седмица ви желая!

Поздрав за теб и Вал много ви обичам и се радвам, че разнообразявате темичката и в частност мен, хубаво е да видиш как расъждават другите и да почерпиш от техния опит, понякога

Nouvelle Vague - This Is Not A Love Song - http://www.youtube.com/watch?v=RqAPbFm4tXQ

Поздрав и за останалите

Melanie Fiona - Monday Morning - http://www.youtube.com/watch?v=sG8QgSzY3nI
                  There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Днес биологичният ми часовник отказа да се съобрази с лятното часово време и лекичко закъснях за работа. Май ще ми трябват десетина дни, за да се пренастроя.
                    Хубав ден и успешна работна седмица!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Най-добре си метни всички дипломи в коша, че толкова глупости дет' си изцепила за 2 часа, не си писала, откакто имаш регистрация

П.П. Бебе Анон правилно те "контрира". Като не знаеш - питай ( нищо, че си "учена" )

Чиърс на бебетата!
                      Маранди, недей така, моля те! Или поне не ме намесвай, че да не излезе "намеса в чужди отношения".

tnm ги поназнайва нещата и говорех с нея съвсем сериозно. Тя е доста по-ъпдейтната от мен в доста отношения, но пък й прави чест, че си признава и някои пропуски. Каквото качество не е присъщо за мен.

П.П. tnm, малко по лош начин си признаваш пропуските, освен ако "кошчето за изхвърляне на дипломите ти" е достатъчно голямо.
                      Умна жена си и ще се досетиш какво искам да ти кажа.....
                      Last edited by anon6706; 26.03.2012, 00:23.

Коментар

• Това четиридесетгодишно лутане из пустинята, описано във Ветхия завет (или Петокнижие, или Тора), е и обяснено пак там:

Оня брадатия, всемогъщия, създателя и т.н. и т.н., се обидил на Мойсей и брат му Арон, хе-хе, и им обещал, че няма да влязат те в земята обетована*, а ще влязат само по-младите, като Исус Навин, например.

Та затова Той ги водел (според еврейчетата - 1 400 000 души, хе-хе) нощем във вид на огнен стълб, а денем ги водел във вид на облак.

Водил ги водил из тея ми ти 10 хил. кв. километра дор четирсе годин. По пътя ги хранил със суха пайка във вид на манна небесна, а при липса на вода Мойсей я добивал с удар на жезъла по скалата, хе-хе.

Ако да беха били оставени без това водачество, до година да беха излезли извън пустинята, даже и само по случайност.

Но оня брадатия, всемогъщия и т.н. и т.н. (Яхве или Йехова или неназовимия) се обидил на своите създания - като 5 годишно дете от детската градина - и ги мъкнал из пустинята, дорде не умрат Арон и Мойсей.

Та така с еврейските писания.
                        Тъпотийки.

----------------------
                        * - обетована, обещана
                        Last edited by vmаnkov; 25.03.2012, 17:52.
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Вал, аз като почна прекалено много да се гордея със себе си, се хваля и ми минава за малко

..., а когато ти мине (за малко) - се обръщаш към Вал, за да те похвали и тя, ли?

Щом си се представил достатъчно добре - няма да се наложи да напомняш на която и да е дама да почва суперлативите си за теб......, тя просто ще те преследва без твоите напомняния...

Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          ......
                          Аз съм индивиуалист (за добро или лошо), а и организираното изповядване/практикуване на нещо ме изпълва със съмнения.
                          ...........
                          В "Дарма и Грег" при сравним с цитираните думи - повод, Аби (майката на Дарма) предложи: "....колективна акупунктура или колективна клизма..." Очевидно някои хора са обсебени от "колективниТЕ" изпълнения от различен вид...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Това важи само за акациевия мед. Съгласи се, че няма как белия рапичен и жълтия слънчогледов мед да е със зеленикав оттенък.
                            Освен нектарен, в България се събира и манов мед. Той е доста по-тъмен на цвят.
                            Най-добра цена за българския мед от комшиите дават турците, но при тях е почти невъзможна законната продажба. Имат много високи мита, за да толерират собствените производители.
                            Комшиите са баш майстори сладкари. Не могат да се доверят на някакви си мухи да им правят мед.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Вал, аз като почна прекалено много да се гордея със себе си, се хваля и ми минава за малко
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Вал, сходна ни е философията в тази посока )вкл. и идолопоклоничеството ми е чуждо
                                Познанието ми служи, когато съвпаднат вибрациите
                                А хармонията е това - синхрон, но как би отрекла нещо без да го познаваш )

Кире, метаболизъм и наместване на енергия ), но всичко е променливо, както знаеш, и няма общовалидни рецепти
                                какаото е мощен афродизиак, между впрочем ))

Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                                ... и ЩО спря шоколада, ако не е тайна: писнало ти е вече да си хубава, лЕ?
                                не съм го спирала, камо ли заради диета или някакво ограничение, просто, нямам това влечение сега, хапвам, но по-рядко и обикновено - малко
                                вероятно, меда ме засища със сладост...не знам )

Хубав ден на всички, отивам да почивам активно и да потърся рибка, зеленото го имам ))...и с една отвара от червено грозде да полея рибката ))

Коментар

Working...
                                X