IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ох, въздъхна тежко, тежко горкото малко артемидче ..имам да превеждам 39 страници Устав...

Поздрав за всички Vanessa Carlton - A Thousand Miles - http://www.youtube.com/watch?v=Cwkej..._order&list=UL
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Направо си просиш цитат.
      Ходиш по темите с един червен маркер и коригираш, поправяш.
      ОК мастър ( да се чете в смисъл на учител), следващия път ще цитирам, макар че така ми се струва, че изолирам останалите участници. Получава се диалог, който Те- форумците не искат да "смутят".
      Хубав ден!
      http://www.youtube.com/watch?v=5k3JVfxluFU

http://www.youtube.com/watch?v=C2FNByoRGjY
      Аз само си казвам мнението и логиката за него.
      А и сигурно повече нямаше да подвигна въпроса, ако не ме беше споменала.

Ти си постъпвай както решиш. Няма всеки път да те "коригирам".

Поздрави и от мен!

П.П. Извинявам се на форумците, ако има нещо....
      Last edited by anon6706; 26.03.2012, 16:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Не съм казал, че си примадона.
        Ето сега - отговаряш на някой от постовете на Мечобиков. Постът е някъде из темата и човек трябва да гадае на коя страница е и на кой точно пост му отговаряш.
        Може да си е ваш разговора, но не е на ЛС, а споделен в темата и съответно трябва да се уважават страничните наблюдатели.

Цитирането на постовете е по-практично.
        Направо си просиш цитат.
        Ходиш по темите с един червен маркер и коригираш, поправяш.
        ОК мастър ( да се чете в смисъл на учител), следващия път ще цитирам, макар че така ми се струва, че изолирам останалите участници. Получава се диалог, който Те- форумците не искат да "смутят".
        Хубав ден!
        http://www.youtube.com/watch?v=5k3JVfxluFU

http://www.youtube.com/watch?v=C2FNByoRGjY

Коментар

Zarco, пиле шаренУ и друг пут съм та ФаЩалА, че не си ин чардж така ..да се каже, но не съм влизнАла в режим на корекциЙ. Не ми е в амплоатУ.

Дано да имаш чувство за хумор, че ми се мержелее да нямаш.

Това вече отдавна го знаЕМ: твоето амплоа е - ако изобщо цитираш някого, когото коментираш - да извадиш най-незначителните му думички, а останалото да пропуснеш покрай твоето.... амплоа..., пардон - покрай твоето съзнание...

...иначе, никога не съм пропускал (поне веднъж на ден) - да подчертая, че не съм така безгрешен, каквито са вашите избраници..., все пак нали именно затова пред всеки от нас стоят такива възможности за сравнение и избор......, а изборът (видите ли) понякога важи и за дамите (почти всички), които знаят "откъде духа вятърът"..., пардон - знаят и показват винаги правилният път...

С извинение за допусканите в бързината лапсусЧЕТА..., но аз навреме си ги поправям...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Доборо утро и успешна седмица!

Мечо, не се хваля, а и не мисля, че и ти го правиш. Информирам се малко по-задълбочено, че нещо имам лош опит със "специалисти".

Зарко, престани да ме дразниш- имам 2 състояния- дипломатично и тайфун.

Как ви се отразява лятното часово време? (това е към всички, че Анон да не каже, че съм примадона ако не уточня) Мен ме съсипва. Да вземем да органзираме петиция за премахването му.
            Не съм казал, че си примадона.
            Ето сега - отговаряш на някой от постовете на Мечобиков. Постът е някъде из темата и човек трябва да гадае на коя страница е и на кой точно пост му отговаряш.
            Може да си е ваш разговора, но не е на ЛС, а споделен в темата и съответно трябва да се уважават страничните наблюдатели.

Цитирането на постовете е по-практично.

Коментар

• Zarco, пиле шаренУ и друг пут съм та ФаЩалА, че не си ин чардж така ..да се каже, но не съм влизнАла в режим на корекциЙ. Не ми е в амплоатУ.

Дано да имаш чувство за хумор, че ми се мержелее да нямаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                Нидйей тъй, шЪ сЪ засрамя значи...йей бре отивам да работя, вече, нЕма да размишлявам сега повече...по-после

А пък днес ще се възнаградя с една тортичка ама не съм решла йоще каква, че налЕ е Паралей, леле как го обичам тоз празник

п.п. те презумпциите са оборими, само фикциите не са
                ...нам що - все ги бъркам двата щата... фикция и фрикция..., ама толкова близо ми се струват, а то - "Балкан разлика"...

... тортичките са хубаво нещо..., с едно кафееее..., мечта...."Мечта, наречена Анада"... имаше такъв филм...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  НалЕ, я? Ми - да!...

... един от малкото случаи, в които усмивките надхвърлят неприятностите......, раздават се прегръдки на всички страни......., замечтаните погледи крият желание и страсти...... ей сега ще почнат фойерверките на прекрасните експлозии, породени от щастието и приятните усещания...виртуални, разбира се, защото вече уточнихме позициите еднопосочно...

Нидйей тъй, шЪ сЪ засрамя значи...йей бре отивам да работя, вече, нЕма да размишлявам сега повече...по-после

А пък днес ще се възнаградя с една тортичка ама не съм решла йоще каква, че налЕ е Паралей, леле как го обичам тоз празник

п.п. те презумпциите са оборими, само фикциите не са

Коментар

Добрееем, значи се разбрахме и всички сме доволни и щастливи, налЕ?!

Parlami - http://www.youtube.com/watch?v=oXblX...eature=related
                    НалЕ, я? Ми - да!...

... един от малкото случаи, в които усмивките надхвърлят неприятностите......, раздават се прегръдки на всички страни......., замечтаните погледи крият желание и страсти...... ей сега ще почнат фойерверките на прекрасните експлозии, породени от щастието и приятните усещания...виртуални, разбира се, защото вече уточнихме позициите еднопосочно...

Коментар

...и аз леко се плъзнАх по допирателната на... контекста...

От една страна - запленен съм от многото гласни, които ползваш от типа: ей уной... ..., толкова много, на едно място - надхвърлят всички мои фантазии... и фантастики...

От друга страна... на мен пък ми харесва да целя малко НАД десетката..., така че - именно там уцелих, така че - отново съм доволНО от себе си..., нищо, че не съм "В"..., "НАД" за мен е постижението... върховно!...
                      Добрееем, значи се разбрахме и всички сме доволни и щастливи, налЕ?!

Parlami - http://www.youtube.com/watch?v=oXblX...eature=related

ехх, и понеже тоо филмец си го харесвам (поне сега) още една песен с клипче ... http://www.youtube.com/watch?v=wLu2r...eature=related
                      Last edited by artemida_sofyanska; 26.03.2012, 11:19.

Коментар

Пилее ненагледно да ти изям разсъжденията, Слушай сега, откъде тръгне "цялата работа", от сериала "Добрата съпруга" (щото нещо ми стана лбим напоследък) ...... и си открих ей уной клипче, .... Туй беше нишката, мили ми смехурко. Тоо път ти не уцели десетката, а пък може би си..защото въпреки, че не сме се разбрали ни развесели

.........
                        А ето го клипчето върху, което си размишлявахме...пък и повдгинахме дискусията

...и аз леко се плъзнАх по допирателната на... контекста...

От една страна - запленен съм от многото гласни, които ползваш от типа: ей уной... ..., толкова много, на едно място - надхвърлят всички мои фантазии... и фантастики...

От друга страна... на мен пък ми харесва да целя малко НАД десетката..., така че - именно там уцелих, така че - отново съм доволНО от себе си..., нищо, че не съм "В"..., "НАД" за мен е постижението... върховно!...

Коментар

Ей сЯ ШЕ видиш ти - как разсъждавам аз...

Гоооооляма си дипломатка..., въртиш оная ми ти палачинка - на всички страни..., опитвам да напипам истината, ама друго не виждам, освен опит да запазиш що-годе настройките...

Да ти кажа ли какво виждам пък аз, нищо, че почваш отдалеч с "оправданията"..., не че имаш вина някаква, ама - така, ако може с всичките да си добрИЧКА, нЪл?...

Па ние, мъжкото съсловие, нали "не чуваме" петела - ряпа да ядем! ЩоТ все не ви разбираме......, та все недоразбрани и там - недонатако... си ходите......, все по наша вина... ... (тук все на тая основа са споровете напоследък: "ние дамите - знаем пътя, а вие - мъжете - все не се допитвате до нас..."..., ми то пътя (до МОЛ-а) - кой не го знае, за да е необходимо да се допитваме..., но някои до там са я докаралЕ, че и това питат (или дават вид, че питат: "Абе, мило, от коя страна се влизаше в тоА МОЛ - да ми напомниш, че все забравям..., добре че си до мен..., като лабиринт ми е, мила - да ме водиш и да ми показваш пътя по етажите..., пустият му МОЛ...)

Та , след лирическото отклонение, по същество:

Арти, много ме подценяваш ти!...И - именно с тия "основания" - те домързяЛО и да ме цитираш... Е как, бе мило, вие "обсъждате тези ми ти правила, точно в контекста на реалното общуване", когато "ХОРАТА СЕ ПОЗНАВАТ", а все още не са си виждалЕ очичките - красиви???

Нали затова идеШЕ реч - за "очи в очиТЕ", които най-после трябвало да се видят..., а сЯ ти ми "замазваш очите", че те ВЕЧЕ се познавалЕ... ... и видиш ли сЯ - някак си ме домързя да те цитирам...

Ама - тВа - дамите равни нямате, когато си пускате благородните лъжиЧКИ... и все вие сте правиТЕ... , и ВСЕ пътя ни показвате..., а когато се видим (уж познати, но за първи път..., сънувалЕ сме се някъде, а това се брои между "познанствата"...)... "очи в очи" - забравяте да ни покажете тоя прословут път...
                          Пилее ненагледно да ти изям разсъжденията Слушай сега, откъде тръгна "цялата работа" - от сериала "Добрата съпруга" ('щото нещо ми стана любим напоследък) та понеже все не оставаше време или не успявах да докопам телевизорЪ, макар и само веднъж седмично и то моят си телевизор !!! (поради нЕкои дразнители, от които вече се освободих ) онзи ден реших да се поразровя да видя далЕ пък го няма някъде из нетеца (филма, налЕ).... и както си ровех... сладко, сладко в обедната почивчица, за да не мисля колко съм гладна 'щот изкарах цяла седмица на "пости и молитви" и си открих ей уной клипче, което ви постнах преди няколко дни...та няма да преразказвам самото клипче налЕ но "двамата все не могат да се разберат, защото нЕкой доброжелател им прави номера пък и те не са достатъчно сигурни в себе си пък и в другия, за да отстояват желанията си. Като отбележим, че не е важно за каква връзка иде реч, 'щото понякога ти е кофти като ти вземат кокалчето пък било ползвано то и само за малко. Но това "малко "трябва ти самият да си решиш колко "малко" да бъде или колко "кратко", а не нЕкой друг) ! Туй беше нишката, мили ми смехурко. Тоо път ти не уцели десетката, а пък може би си..защото въпреки, че не сме се разбрали ни развесели

Такааа сега да си кажем и други работи...

по отношение на моловете.... артемидчето отива там в изключителните случаи когато трябва да напазарува от Пикадили големи, пресни тигрови скариди. Това е едно от най-непривлекателните места, в което се събират кляфки (шЪ мЪ извИнИтИ) и клонинги, и се натискат подрастващи в задушните кина (веднъж съм одила, повече не щА) , и където се продават всички възможни ментета на измислено високи цени

А ето го клипчето върху, което си размишлявахме...пък и повдгинахме дискусията

http://www.youtube.com/watch?v=JsX5j...eature=related
                          Last edited by artemida_sofyanska; 26.03.2012, 11:09.

Коментар

Не ме пита. Знае, че го знам.
                            Всъщност, не съм май типична жена. Ходя в мола 2-3 пъти годишно и то с цел, а не просто да се помотая.
                            Цитат:
                            Първоначално изпратено от zarco
                            (който не те пита за пътя в МОЛ-а)...

... на това му се казва - да извадиш думи от контекста, като пропуснеш същественото......, тия трикЧЕТА също са познати на мъжкото съсловие...

... пък на мен ми харесва да се мотая навсякъде - по планините, по парковете, по улиците, по МОЛ-овете..., май кръчмите ме недолюбват, но това си е загуба... за мен (да не каже някой, че пак се хваля)... ...

Важно е нещо да доставя удоволствие на хората, когато го правят... затова именно се зареждаме с положителната енергия от своите действия и решения...

Коментар

(който не те пита за пътя в МОЛ-а)...

...
                              Не ме пита. Знае, че го знам.
                              Всъщност, не съм май типична жена. Ходя в мола 2-3 пъти годишно и то с цел, а не просто да се помотая.

Коментар

Зарко, изказала съм се в контекста именно на реална връзка, за която ми се е сторило, че върви към финал. Минорни настроения у Арту, въпроси по тематиката на чувствата, отношенията и крехкостта им- това ме е навяло тази мисла... и съм решила да се изкажа .
                                ...както се казва "от девет кладенци - водицааа...."..., друг вариант за обяснение не съм и очаквал... Как ще разглеждате типичното, за което говорите в ЕДИН ВИРТУАЛЕН СВЯТ на тоя форум, ако може да се спрете на изключението: реална връзка... АМА .... НЯКАК ... МИ СЕ Е СТОРИЛО (видиш лЕ...)..., че АМА НЯКАК ... ВЪРВИ КЪМ ФИНАЛа си..., НЯКАК...

Уффф, че ви вярвам..., толкова сте ми убедителнииии...., мед ви капе от устенцата..., ей на - затВа ви обичам..., ама отвсякъде...

Коментар

Working...
                                X