IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Да силна супа- може и пилешка с грозданка е супер. Космо много паднали апартаментите в Банско- 350-400 евро- вчера един човек ми предлагаше- това не е ли малко, но сега е по изгодно да се купуват акции
    Евтини са но там има много уловки... Основно това са малки кутийки правени от некачествени материали за англичани в необитаеми блокове.. Оказва се че не можеш да ги даваш под наем, а идеята всяка година да почиваш на едно и също място не работи... Спекулативен пазар няма, защото спада е траен... Освен това крият че капацитета на съоръженията за ски в Банско не може да поеме и минимален процент ако се запълни легловата база.. За мен Банско още много години няма да е добро място за инвестиции в имоти (макар е имам поне 30 дка земя между Банско и Добринище, срещу която седи голям необслужван кредит).. Банско ще стане планинският Слънчев бряг - утрепки от цяла Европа ще се събират на бира по 2 лв. и курви по 20 евро...

За акции съвет не мога да ти дам съвет.. Там ти си много по напред от мен.. Аз съм аматьор дето си джика на Кобоса (вече и личен Кобос нямам, ама правя разни партии с колегите) все едно е Еврофутбол (за кеф)...

Коментар

Да силна супа- може и пилешка с грозданка е супер. Космо много паднали апартаментите в Банско- 350-400 евро- вчера един човек ми предлагаше- това не е ли малко, но сега е по изгодно да се купуват акции
      Отвори сайта на ЧСИ. Ще ги видиш тези цени....но в левове !!!

Коментар

• Да силна супа- може и пилешка с грозданка е супер. Космо много паднали апартаментите в Банско- 350-400 евро- вчера един човек ми предлагаше- това не е ли малко, но сега е по изгодно да се купуват акции

Коментар

Добро утро лъвове и лъвици Космо ха наздраве, но вече не пия сутрин освен в специални случаиПреди закусвах с бира и даже със супа и ракия, но и бяхме много здрави копелета. Всяко нещо с времето си брат- бачкането трябва да се редува с хубава почивка, а и годините напредватНали сме стари кучета. Секс машината да не ръждяса от неползване- смажи компонентите
          Секс машината отдавна работи само в авариен режим.. Обаче супа с ракия е голям хит.. Обожавам тази комбинацжия.. Ама някоя тежка чорба - я курбан, я пача чорба, ама бистра и с фибе, със много чесън и оцет... Ха наздраве... Сега ще пратя някое девойче до една шкембеджийница до нас да ми купи 4 супи в едно канче че имам и бутилка ракия (накаква гроздова на Винпром Търговище, в бутилка като водката).. Дано е хубава.. Ха наздарве..

Коментар

• Двама старци седят на пейката, а по край тях преминава хубаво момиче.
            –Ех, защо сега не съм на двадесет години, казал единият.
            –Ти луд ли си бе? Заради пет минути удоволствие да работиш четиридесет години за пенсия?

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици Космо ха наздраве, но вече не пия сутрин освен в специални случаиПреди закусвах с бира и даже със супа и ракия, но и бяхме много здрави копелета. Всяко нещо с времето си брат- бачкането трябва да се редува с хубава почивка, а и годините напредватНали сме стари кучета. Секс машината да не ръждяса от неползване- смажи компонентите

Коментар

• Поетичен е бил вчерашният ден.

Специален поздрав за zarco
                http://www.youtube.com/watch?v=6By0ZzmngPc

Хубав четвъртък на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  А така - с ексела приключих, тъкмо си взех душа - сега само за един контакт си мислех, но ти не издаваш подробностите..., щом ще си лягаме - добре, ама на мен още не ми се е доспало - от совите съм си - да видим как ще постигнем съгласието..., но ти - като гледам си готова да отидеш с някого на Седмото небе... ..., съпругът захърка ли вече - или ще опитаме нещо екзотично от конфигурациите от висш порядък?....

Приятни сънища!

Тия дни много пътувам и съм се зарил с работа.. Ама от тая безмислената работа дето пари от нея не се изкарват, ама залудо работи, залудо не стой.. Правя разни малоумщини от рода - отивам до Варна правя една среща и се връщам същия ден.. А не сме вече на тия години сето можехме да си позволим такива натоварвания... Кел файда дето закачих такава секс машина за половинка, като не я ползвам... Прибирам се перфектна жена ме чака по бельо и с романтична вечеря, аз само я целувам по бузката като пшионерче и лягам мъртъв.... Не ми остава време и да се напия като хората...

Ама мисля този уикенд да се вложа максимално - имам план от петък вечер да се подкарам и така до понеделник вечер... Па и днес е хубав ден... Гледам колегите вчера за яли шкембе в масло и език в масло и сега като дойдох си го претоплих и си отворих една бира.. Та наздраве... За истинските ценители не е рано, защото всъщност ние не спираме да пиеме и е все едно коя част от деня е...

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                    Нищо извън форума ..... На мен ми харесва да ви чета , а не да споделям . И ми се спи.... Хайде да си лягаме ...
                    А така - с ексела приключих, тъкмо си взех душа - сега само за един контакт си мислех, но ти не издаваш подробностите..., щом ще си лягаме - добре, ама на мен още не ми се е доспало - от совите съм си - да видим как ще постигнем съгласието..., но ти - като гледам си готова да отидеш с някого на Седмото небе... ..., съпругът захърка ли вече - или ще опитаме нещо екзотично от конфигурациите от висш порядък?....

Приятни сънища!
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

... в теб ми беше надеждата - нали ми се пишеш приятелка - да ме научиш нещо ново за контактите..., адИ - тия с Космо не ги споделяй... ..., дай нещо извън форума - мъжете връзват ли ти или ти не ги харесваш? Абе - допусках, че всички тук сте перфекционистки, ама чак пък толкова...
                      Нищо извън форума ..... На мен ми харесва да ви чета , а не да споделям . И ми се спи.... Хайде да си лягаме ...

Коментар

Аз съм винаги тук ...... , всичко виждам , всичко чувам .....

... в теб ми беше надеждата - нали ми се пишеш приятелка - да ме научиш нещо ново за контактите..., адИ - тия с Космо не ги споделяй... ..., дай нещо извън форума - мъжете връзват ли ти или ти не ги харесваш? Абе - допусках, че всички тук сте перфекционистки, ама чак пък толкова...
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Оооо, Ринче, къде беше като те нямаше?

Кажи за контактите, де - какво за тях? Нали не говориш за контактите с ел.мрежата, а за тия - между противоположните полове? И какво не ти хареса - примерно лично на теб? Аз се сещам, че Космо все те цитира и - както си го пише в книгите - задължително споменава автора, за да са запазени правата му... Та кажи де - какво имаш там, дето те тормози с тия трудни "контакти"...
                          Аз съм винаги тук ...... , всичко виждам , всичко чувам ..... Точно за контактите на космовия атрибут с ел . мрежата ставаше дума ..... или по - скоро за това , че само там не беше пробвал ...Пак беше много образно .
                          Last edited by rinaa; 15.03.2012, 00:07.

Коментар

......и той само дето в контактите не е ......
                            Оооо, Ринче, къде беше като те нямаше?

Кажи за контактите, де - какво за тях? Нали не говориш за контактите с ел.мрежата, а за тия - между противоположните полове? И какво не ти хареса - примерно лично на теб? Аз се сещам, че Космо все те цитира и - както си го пише в книгите - задължително споменава автора, за да са запазени правата му... Та кажи де - какво имаш там, дето те тормози с тия трудни "контакти"...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Тая вечер прекалихте със стиховете (чужди при това).
                              Темата леко стана "мека китка".

Няма ли го Космонавта да опише как някоя мацка е облизала тоалетната чиния......
                              ......и той само дето в контактите не е ......
                              Last edited by rinaa; 14.03.2012, 23:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Отдавна е такава и затуй я зарязах .

Повече от ясно е, че ценностите и приоритетите в живота си - отдавна е невъзможно да променим...

За дамите остава съвсем леко да направят - за пореден път завой - чрез отстъпките със собствената си съвест - и (уж без желание) - да увиснат на шиите на своите герои...

Коментар

Working...
                                X