IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Ще ревете пред консулската ни служба в Софето, но такива увещания като баба ми е от Синдел няма да важат. Кой останАл в пределите на Източна България, останАл.
    Ми кУреняк варненци??? За тях визи ще има лЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Искаш да кажеш, че освен винетки, ще ни трябват и визи за морето ли?

П.П. Тогава ще ни е по-лесно да тръгнем към Гърция и хотелите ви ще опустеят.....
      Tъкмо ще си ги поразредим.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
        Въпросът за талантите е неизчерпаем... Аз съм от тия, дето си правят труда да ти четат постовете, при това с интерес. Може и да греша, но ми напомнят за "мъглявите" симфонии на Genesis от 70-те, където талантът е в огромни количества. Поздрави!
        Пиша, което ми дойде наум - затова често търпя критика за хаотичните мисли. Смисълът на критиката на нечий стил на писане - лично на мен ми е непонятен.. Някой, вместо да прескочи нещо, което не му харесва като съдържание, тематика, похвати - почва да пише срещу него... Значи: четем, нещо, което не ни харесва, а после критикуваме някого, че не харесваме постовете му... А защо не просто да ги прескочим?

Обяснението е елементарно: все пак - сега ми се е паднало да бъда писател....

Поздрави!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Ще ревете пред консулската ни служба в Софето, но такива увещания като баба ми е от Синдел няма да важат. Кой останАл в пределите на Източна България, останАл.
          Искаш да кажеш, че освен винетки, ще ни трябват и визи за морето ли?

П.П. Тогава ще ни е по-лесно да тръгнем към Гърция и хотелите ви ще опустеят.....

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
            Добро утро, мишоци

Толкова е хубаво, като се събудих и вдиях как е пекнал Райко и ми дойде сърце на място, някак усетих че има надежда и нещата ще бъдат по-добри Някой ден съм решила да отида ето тук: http://www.youtube.com/watch?v=ErdVK...eature=related (Нищо, че сега ми честитят от банката петъка, с грижа да не забравя да ги посетя )

Вчера стигнах до един извод - човек трябва да цени труда си и да не го хвърля на вятъра. Казвам го по повод на това, че винаги когато някой (малко познат, далечен, близък, състудент и т.н.) ме помоли му свършвам работата (пиша проекти, с които после кандидатстват, разработки, презентации и всякакви други неща) без да вземам и кинт за това, просто ей така, за да помогна на този или онзи. И в един хубав ден, когато имам нужда от някаква дребна информация, неструваща нищо за някой от шмекерчетата, на които съм помагала "за бог да прости" се обръщат и ми казват, че ти к'во си направила толкова Правилно, нека ми е...

Артич, човек цял живот страда от добротата си - приеми го философски... Някои от нас са такива като теб: важно е да съхраним емоцията от това, че се раздаваме - и продължаваме напред, ама - без съжаление!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              ... Сега ще си пием тихо и напоително... Ама не щат колегите - имали работа, та май ще си къркам самосиндикално.. Ама нали съм с Вас та не скучая.

..."ще си пием тихо и напоително..." ..., харесват ми такива точни алегорични попадения - веднага си представих един напоителен дъжд от миналата година, който се изсипа около НБУ..., такъв порой не бях виждал... ... водните маси се леят все едно, че е дошъл потопа...

... а самосиндикално и напоително..., това също е нещо ново...

Коментар

• Има милиони убити в името и на сърпа и чука и от разни други "имена". Винаги можем да му измислим кауза и име на насилието. Истинските мотиви от хилядолетия са едни и същи.

Коментар

Какви са тези екзистенциални дилеми?
                  Има ли Бог? Аз ли съм Той или Той е в Мен?
                  Кого питаш?

Коментар

• Какви са тези екзистенциални дилеми?
                    Има ли Бог? Аз ли съм Той или Той е в Мен?

Коментар

• Връзки няма да има. Евгеника на населението предхождана от прочистване от всички елементи носители на ориенталски гени и съответната култура.
                      Новият Хонконг ще сме, но безсрочно.

Коментар

... Кой останАл в пределите на Източна България, останАл.
                        Цепите се значи - е ми аз съм с връзки по вашия край, тъй че винаги мога да разчитам на покана за виза

ПС : Днес четох че новия президент на Молдова нямал нищо против страната му да се обедини с Румъния . Един от проблемите е,че Москва е против - дори на територията на страната има руски военен контингент (и заради Приднестровието) .
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• А, да.
                          Забравих Ицо-гимнастика, еврейчето.

Милиони убити в негово име (от баща му де...; хе-хе!).
                          Last edited by vmankov; 16.03.2012, 16:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Да - тунел под Шипка ! Който оцелее, след 5-тата година отива на някоя отсечка от мутренската магистрала , примерно Ямбол - Карнобат .

Коментар

• Ако има бог - какво бихте му казали?

Аз бих му казал, че е въздухарче и маразматично садистче.

---------------------
                              Но няма бог.
                              Та... какво бихте казали на двукраките?

Коментар

Ще ни накарате да копаме Беломорканал в бг вариант?...
                                Да - тунел под Шипка ! Който оцелее, след 5-тата година отива на някоя отсечка от мутренската магистрала , примерно Ямбол - Карнобат .
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X