IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Най-добре си метни всички дипломи в коша, че толкова глупости дет' си изцепила за 2 часа, не си писала, откакто имаш регистрация

П.П. Бебе Анон правилно те "контрира". Като не знаеш - питай ( нищо, че си "учена" )

Чиърс на бебетата!
    Ми днес ми е ден!

П.П. Мразя да питам!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Ходих да си изхвърля една от дипломите в торбата за боклук. Такъв пропуск, такова незнание... Срам
      Ей на, затова обичам да чета този форум. Винаги си попълвам пропуските в образУванието
      Най-добре си метни всички дипломи в коша, че толкова глупости дет' си изцепила за 2 часа, не си писала, откакто имаш регистрация

П.П. Бебе Анон правилно те "контрира". Като не знаеш - питай ( нищо, че си "учена" )

Чиърс на бебетата!

Коментар

Ходих да си изхвърля една от дипломите в торбата за боклук. Такъв пропуск, такова незнание... Срам
        Ей на, затова обичам да чета този форум. Винаги си попълвам пропуските в образУванието

...лично аз се надявам, ако една от дипломите си - си изхвърлила, останалите 16 да са НИ в полза..., адИ сега - стига самокритика, де... Ще ти обясня коя е причината: когато професорът ти е предавал урока за маймуните, ти нали отиде при оня колега, който искаше да му обясниш нагледно - каква е причината, за да сравняваме делфините с хората, извън фертилния период... И колегата после си получи шестицата, дори и на теб самата ти хареса да бъдеш учителка...

... Така де, а на теб - кой да ти обясни пропуснатото?...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Сигурно от тези филмчета идва израза "На маймуна ме направи!"

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Не е така. Има и един вид маймуни. Но те наблягат повече на фелациото.
            Това е - маймуни са отвсякъде: за си им го кажем, като не знаят на какво да наблягат...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Аз им пиша за делфини, пък те - русалки, блондинки, колежки. Мъже, какво да се прави.
              Делфините са единствените бозайници, освен човека, които правят секс за удоволствие /извън фертилния период/
              Много подходяща мартеничка!
              ... ако знаеш колко си ми полезнаааа.... ..., а аз от 01 март насам се чудя, какви са тия засади от колеШки..., па ме гледат с едни такива (замечтани) погледи..., досущ както ме гледаше преди време делфинчето Попи в делфинариума, варненски......., ахааааа - точно така, като че Ше ме разкъсат ей сега ...член по член... ... (да не се възприема, че съм представител на членестоногите)...

Аууу, че са гадни тия колежки (секс за удоволствие ли - още след уикенда ще им кажа - да си се плодят там и да не мислят за удоволствия..., тВа жените-колежки - много безотговорни, ама и аз де да съм знаел...)..., ама ей на - как и аз съм вече подкован..., само дето пак вкарваш разни термини (ферти..., ала-бала..., бе кажи си го, че да те разберем: "Е...... такова им се, че две не виждат!"......, също както Зайчето, което си брояло "Едно - три, едно - три...", че и то "две не виждало"... ) - само, за да си счупя езика, но аз внимавам и си го пазя......

Коментар

Никога не е късно...
                http://www.youtube.com/watch?v=EhifvTiPAtM

Разрови се, има много подобни.....
                Мечо

Коментар

• Долният ми пост май е за изтриване....

Коментар

Това за маймуните не го знаех.
                    Никога не е късно...
                    http://www.youtube.com/watch?v=EhifvTiPAtM
                    http://www.youtube.com/watch?v=9i4uL...ture=endscreen

Разрови се, има много подобни.....

П.П. Сега се позагледах в Ю-Тюба - май повечето маймуни го правят.
                    Аз имах спомен само от едно филмче....
                    Last edited by anon6706; 23.03.2012, 20:57.

Коментар

Това за маймуните не го знаех.
                      Мечо

Коментар

Аз им пиша за делфини, пък те - русалки, блондинки, колежки. Мъже, какво да се прави.
                        Делфините са единствените бозайници, освен човека, които правят секс за удоволствие /извън фертилния период/

Коментар

Даже има филмирани и изнасилвания....

пп И това е 100% вярно....Иска не иска, трудно се бяга...а трябва и да диша.....

Коментар

• Аз им пиша за делфини, пък те - русалки, блондинки, колежки. Мъже, какво да се прави.
                            Мечо

Коментар

Уфф, бе! Ти излизаш от рамките на човешката популация, аз пиша конкретно за еволюцията на хората.
                              В някои отношения човекът е най-близо физиологично до делфините

...йеееееееее - все се чудех защо избрах тая година едно топче с мартенички именно с делфинчета...(имаше десетки други животинки)... и вързах на толкова дами на ръчиците..., а то - за да им напомня - до кого именно са най-близо физиологично... ..., но пък те искрено се радваха на това недвусмислено напомняне (вероятно са направили аналогия с русалките, които не зная къде точно са физиологично...
                              Last edited by zarco; 23.03.2012, 20:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                                .. завиждам благородно, както се казва...
                                Така е - твойто не се брои, а си свършил повече работа от мен.

Шегувам се, нали знаеш? (не за работата, а за броя символи)

Коментар

Working...
                                X