Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение+1!
То да бяха само тия!?Всъщност интересно ми е, гледате ли въобще бг тв, и има ли нещо което не само да ви харесва, но и да ви грабва и да го очаквате с нетърпение!? Аз като се замисля, не откривам такова предаване, сериал, шоу или каквото и да е... дори спорта ни от край време е пълен цирк
Ха ха като написах цирк, най-добре е това да дават - цирк и фокуси, но майсторски - тях бих гледал с удоволствие
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение...... Ако всички сме на едно мнение по въпросите, които нищим тук, форумът ще стане малко скучен.
Добре е човек да може да прецени към кого да се обърне (пояснение: жените и мъжете са хора..., нали това е доказано научно?...) Ти си една от дамите, на които вярвам тук! Поне аз не виждам дребната пресметливост и злобИЧКА у теб!...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
То да бяха само тия!?Всъщност интересно ми е, гледате ли въобще бг тв, и има ли нещо което не само да ви харесва, но и да ви грабва и да го очаквате с нетърпение!? Аз като се замисля, не откривам такова предаване, сериал, шоу или каквото и да е... дори спорта ни от край време е пълен цирк
Ха ха като написах цирк, най-добре е това да дават - цирк и фокуси, но майсторски - тях бих гледал с удоволствие
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗащо? Ти като мъжете не искаш да питаш за посоката/пътя .Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добре, че има "колибки" и разни други такива 'благотворителни" сайтове и общества от хора. От където и да го погледнеш си е просветителска дейност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеС риск и аз да изтърся голяма глупост и да разсмея четящите, но растежа не зависи ли от хормоните т.е. от хипофизата както и от щитовидната и околщитовидни жлези?
Не казвам, че храната няма значение.
.........
.
П.П. ( По памет ) от колко милиона години популация, в часност бозайници, в часност маймуняци - та, хомо-сапиенс успява да се обособи едва преди около 200 хил. години.
Самата дума хомо-сапиенс означава интелект.
----------------------
Причината за появата на интелект и рязкото нарастване на мозъка е ... готвенето
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТи като мъжете не искаш да питаш за посоката/пътя .
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеС риск и аз да изтърся голяма глупост и да разсмея четящите, но растежа не зависи ли от хормоните т.е. от хипофизата както и от щитовидната и околщитовидни жлези?
Относно секса и за какво го ползваме ние и другите примати..ами при маймуните май се среща и хомосексуализъм, което вероятно идва да каже, че това не плод на култура само.
Какможе такива тъпотии да дават по телевизията?? "Комици", "Аз обичам България".
Ама спирам да коментирам, щото Русото ми каза, че ще уморя някого от смях.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Какможе такива тъпотии да дават по телевизията?? "Комици", "Аз обичам България".
Last edited by kev; 23.03.2012, 22:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи днес ми е ден!
П.П. Мразя да питам!
Коментар
-
С риск и аз да изтърся голяма глупост и да разсмея четящите, но растежа не зависи ли от хормоните т.е. от хипофизата както и от щитовидната и околщитовидни жлези?
Относно секса и за какво го ползваме ние и другите примати..ами при маймуните май се среща и хомосексуализъм, което вероятно идва да каже, че това не плод на култура само.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСтой си "дипломирана" тогава
Амино-киселини, протеини, ръст, тегло, интелект ( месо ?!? ) .... - ще умориш доста 'орица от смях понеже те нямат нищо общо помежду си, както ти каза бебе Анончи
П.П. Нищо общо - го разбирай като нищо общо..
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи днес ми е ден!
П.П. Мразя да питам:p!
Амино-киселини, протеини, ръст, тегло, интелект ( месо ?!? ) .... - ще умориш доста 'орица от смях понеже те нямат нищо общо помежду си, както ти каза бебе Анончи като понятия, пречупени през призмата на "еволюцията"
П.П. Нищо общо - го разбирай като нищо общо.Last edited by marandi; 23.03.2012, 21:34.
Коментар
Коментар