Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Знам, че долното е пускано многократно във форума, но колкото повече се повтаря, толкова по-добре.
http://vbox7.com/play:26b837cd
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеА ако изоставим плоскостта бели-черни и се концентрираме в другата - мъже и жени..., май има доста по-големи резерви в политиката......, пък и - ако такъв факт се свърже с хипотетичен изход от кризата...
..., изглежда надеждата за "спасение" идва откъм нежния пол...
Виж политиката..е друго нещо, но и там има гергани пасита и дриги подобни..та не знам дали ще имаме аналог на Маргарет Тачър като се знае как се влиза в политика у нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеОбама е финала в тази политика на позитивна дискриманция. Няма накъде повече. Имаха генерал в Близкия Изток, Държавен секретар, Президент като преди това имаха звезди от шоу бизнеса и спорта т.е. всичко. Е, нямаха велики интелектуалци, но не изключвам възможността и труда на някой бял да б ъде презентиран от тъмнокож та..Изчерпани са възможностите...., пък и - ако такъв факт се свърже с хипотетичен изход от кризата...
..., изглежда надеждата за "спасение" идва откъм нежния пол...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеОбама е финала в тази политика на позитивна дискриманция. Няма накъде повече. Имаха генерал в Близкия Изток, Държавен секретар, Президент като преди това имаха звезди от шоу бизнеса и спорта т.е. всичко. Е, нямаха велики интелектуалци, но не изключвам възможността и труда на някой бял да б ъде презентиран от тъмнокож та..Изчерпани са възможностите.
Популацията от афроамериканци расте със страшни темпове в САЩ. Като добавиш латиносите, азиатците и останалата да не казвам какво, белите са съвсем малко над 50%. А те не са активни избиратели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗасега тези "инстинкти" сработват само срещу емигрантите от бившия Източен блок.
Коментар
-
Обама е финала в тази политика на позитивна дискриманция. Няма накъде повече. Имаха генерал в Близкия Изток, Държавен секретар, Президент като преди това имаха звезди от шоу бизнеса и спорта т.е. всичко. Е, нямаха велики интелектуалци, но не изключвам възможността и труда на някой бял да б ъде презентиран от тъмнокож та..Изчерпани са възможностите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТези идеи от 60-те мисля, че са достигнали пика си и сега се тръгва обратно към "корените". Започват да сработват инстинктите, а те ми се струват по-силни от кои да е идеологии и философии ( не знам дали съм ясна).
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТези идеи от 60-те мисля, че са достигнали пика си и сега се тръгва обратно към "корените". Започват да сработват инстинктите, а те ми се струват по-силни от кои да е идеологии и философии ( не знам дали съм ясна)."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЛека полека се измества бялата раса чрез претопяване и чрез т.н. "социално общество", където малцинствата започват да диктуват дневния ред на мнозинството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНямам превид под белия човек конкретно Русия, а изобщо бялата раса. Знам, че звуча политически некоректно, но пък нещата не е зле да се назовават както трябва, нищо, че се водим индоевропейци.
П.П. Както казваше един приятел преди време:
Ако работиш в САЩ и си черен, хомосексуален евреин, за да те уволнят, трябва преди това да уволнят 100 хетеросексуални, бели христяни, за да не можеш да осъдиш компанията за расизъм или дискриминация.Last edited by anon6706; 23.02.2012, 14:45.
Коментар
Коментар