IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Сега ще кажа нещо, което много не ми се казва, но феминизирането на някои професии не е за добро. Виж политиката..е друго нещо, но и там има гергани пасита и дриги подобни..та не знам дали ще имаме аналог на Маргарет Тачър като се знае как се влиза в политика у нас.
    Ти говориш за елитна проституция.Внимавай че е опасно

Коментар

• Знам, че долното е пускано многократно във форума, но колкото повече се повтаря, толкова по-добре.

http://vbox7.com/play:26b837cd

Коментар

• Last edited by artemida_sofyanska; 23.02.2012, 17:15.
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          А ако изоставим плоскостта бели-черни и се концентрираме в другата - мъже и жени..., май има доста по-големи резерви в политиката... ..., пък и - ако такъв факт се свърже с хипотетичен изход от кризата... ..., изглежда надеждата за "спасение" идва откъм нежния пол...
          Сега ще кажа нещо, което много не ми се казва, но феминизирането на някои професии не е за добро. Виж политиката..е друго нещо, но и там има гергани пасита и дриги подобни..та не знам дали ще имаме аналог на Маргарет Тачър като се знае как се влиза в политика у нас.

Коментар

Обама е финала в тази политика на позитивна дискриманция. Няма накъде повече. Имаха генерал в Близкия Изток, Държавен секретар, Президент като преди това имаха звезди от шоу бизнеса и спорта т.е. всичко. Е, нямаха велики интелектуалци, но не изключвам възможността и труда на някой бял да б ъде презентиран от тъмнокож та..Изчерпани са възможностите.
            А ако изоставим плоскостта бели-черни и се концентрираме в другата - мъже и жени..., май има доста по-големи резерви в политиката... ..., пък и - ако такъв факт се свърже с хипотетичен изход от кризата... ..., изглежда надеждата за "спасение" идва откъм нежния пол...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Артемида, напълно те разбирам защото едно е да започнеш практика в кантората/кабинета на баща си (вече име) и съвсем друго от кота минус. Някои решения трябва да се вземат на база икномическа логика за съжаление.

Коментар

Обама е финала в тази политика на позитивна дискриманция. Няма накъде повече. Имаха генерал в Близкия Изток, Държавен секретар, Президент като преди това имаха звезди от шоу бизнеса и спорта т.е. всичко. Е, нямаха велики интелектуалци, но не изключвам възможността и труда на някой бял да б ъде презентиран от тъмнокож та..Изчерпани са възможностите.
                Не знам....
                Популацията от афроамериканци расте със страшни темпове в САЩ. Като добавиш латиносите, азиатците и останалата да не казвам какво, белите са съвсем малко над 50%. А те не са активни избиратели.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Засега тези "инстинкти" сработват само срещу емигрантите от бившия Източен блок.
                  Ами те са реална икономическа заплаха. Шри ланки, мароканци и други подобни не се борят за работни места.

Коментар

• Last edited by artemida_sofyanska; 23.02.2012, 17:15.
                    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Обама е финала в тази политика на позитивна дискриманция. Няма накъде повече. Имаха генерал в Близкия Изток, Държавен секретар, Президент като преди това имаха звезди от шоу бизнеса и спорта т.е. всичко. Е, нямаха велики интелектуалци, но не изключвам възможността и труда на някой бял да б ъде презентиран от тъмнокож та..Изчерпани са възможностите.

Коментар

Тези идеи от 60-те мисля, че са достигнали пика си и сега се тръгва обратно към "корените". Започват да сработват инстинктите, а те ми се струват по-силни от кои да е идеологии и философии ( не знам дали съм ясна).
                        Засега тези "инстинкти" сработват само срещу емигрантите от бившия Източен блок.

Коментар

Тези идеи от 60-те мисля, че са достигнали пика си и сега се тръгва обратно към "корените". Започват да сработват инстинктите, а те ми се струват по-силни от кои да е идеологии и философии ( не знам дали съм ясна).
                          Инстинктите наистина почват да сработват, но не и ако българите НЕ СА в странство..., докато сме тук - завистта и злобата ще бъдат водещи, колкото и неприятно да е това...
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Лека полека се измества бялата раса чрез претопяване и чрез т.н. "социално общество", където малцинствата започват да диктуват дневния ред на мнозинството.

Коментар

Нямам превид под белия човек конкретно Русия, а изобщо бялата раса. Знам, че звуча политически некоректно, но пък нещата не е зле да се назовават както трябва, нищо, че се водим индоевропейци.
                              Лека полека се измества бялата раса чрез претопяване и чрез т.н. "социално общество", където малцинствата започват да диктуват дневния ред на мнозинството.

П.П. Както казваше един приятел преди време:
                              Ако работиш в САЩ и си черен, хомосексуален евреин, за да те уволнят, трябва преди това да уволнят 100 хетеросексуални, бели христяни, за да не можеш да осъдиш компанията за расизъм или дискриминация.
                              Last edited by anon6706; 23.02.2012, 14:45.

Коментар

• Нямам превид под белия човек конкретно Русия, а изобщо бялата раса. Знам, че звуча политически некоректно, но пък нещата не е зле да се назовават както трябва, нищо, че се водим индоевропейци.

Коментар

Working...
                                X