IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Значи няма да се сърдиш на бате Зари хихихихи

п.п. харесала съм си ето тази песен от италианския филм http://bnt.bg/bg/movies/details/1337..._film_2_epizod

казва се Ludovico Fulci - Le ombre dell'anima обаче не я откривам в нета
    Стига си се захласвалО по форумЕтЕ, ами си чети въпросите от конспекта... Позволява се тук да влизаш на не по-малко от час за не повече от 5 минути...

... иначе - не е голям трап в странство да си вземеш изпитите, пък и дори през това време да работиш на 1-2 места..., ние - българЕте сме си работливи хорица...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Коки това определено не може да мине през главата на 20 пикла.Не ме баламосвай.
      Баткооо, понеже сЪ уважавамИ ще ти позволя да ми казваш Коки щом така ти харесва, но само на теб. Макар да съм обидена, че ме нарече пикла. И освен това не съм на 20 а на 26 Пък и те хората са казали на питай старило, питай патило...
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

Да заминеш, да избягаш - хубаво. Ами кой разумен би го направил при условие, че не разполага с достатъчно солидна сума да си подсигури поне началото, тъй щото всяко начало е трудно и трябва да хвърлиш подяволите годините, в които си се учил, защото на повечето места българското образование не се признава. Трябва да отидеш някъде да прислужваш, да чистиш или да се продаваш, за да се изхранваш. Пък дори и да си спечелиш стипендия за някой ВУЗ и да решиш, че ще започнеш отначало трябва да се издържаш от нещо. А тези хора, които са ти дали благословията си (дори да е така, това е добрия случай) те мизерстват тук защото са болни, нямат пенсии защото са млади и разчитат на онова, което ще им изпратиш от някъде. Ох, колко съм черногледа станала Много са трудни тези избори житейски кое е правилно, какви компромиси можеш да направиш. Лесно им е на някои, които имат поне подкрепата на семействата си (по този повод като вземат някои колеги "зайци" студенти да се правят на много важни, тъй щото мама и тате им плащат всичко, а тях ги мързи та две не виждат, блъскат си скъпите коли, карат колкото за по едно три ,че да минат в по-горен курс, после ги пращат някъде да специализират и се устроят с готовите пари. Друго е сам да си извоюваш всичко. Не, че нещо лошо просто се сетих и за тази страна на медала. Има ги и двата случая.

И какво излиза "битието определя съзнанието" ни. Все се надявам, че когато се "биеш" докрай и не се предаваш ще успееш. А пък къде?... е това още не съм си изяснила...
        Коки това определено не може да мине през главата на 20 пикла.Не ме баламосвай.

Коментар

• Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение
          Готов съм да предоставя услугите си като осеменител на всяка ангажирана затова двойка!
          ... но те вероятно не биха пожелали да си предоставяш "директно" услугите при осеменяването (според твоите предпочитания), а по-скоро - в лабораторни условия - чрез епруветка..., или както там му казват...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Па аз позволявам да ми казват "батИ"... ..., може и с удивителни!!! ......, ако са изречени от правилният човек, може и "дядо" да ми се казва...

Това, май съм го пускал, но хубавото си е хубаво..., две мнения по въпроса - няма:

http://vbox7.com/play:6daa7f3c
            Значи няма да се сърдиш на бате Зари хихихихи

п.п. харесала съм си ето тази песен от италианския филм http://bnt.bg/bg/movies/details/1337..._film_2_epizod

казва се Ludovico Fulci - Le ombre dell'anima обаче не я откривам в нета

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Абе не е мрънкане Бате Пешо. Чиста реалност си е. Безработицата расте. В момента наистина работа няма. Всички обяви по сайтовете са проформа, или предлагат пари равни на социалните помощи. Пенсионерите са под социалният праг дори за държавата ни пък камо ли за ЕС...
              Космо аз от години говоря че никой на никого не е длъжен.Ще си намериш сам работа.Ще създадеш нещо и ще се бориш.Ще падаш и ставаш докато ти се завие свят.Докато се научиш.Всеки тръгнал по лесния начин ако може някой друг да ми осигури работа и ако може да е където искам за колкото искам и да е каквато искам.Ако може някой да ми даде кредит ама с ниска лихва и да връщам когато мога.Когато един човек е некадърен ще работи каквото има където има и за колкото му дадат.И няма да тегли кредити.И ще благодари а няма да мрънка.Ще се научи че в периоди когато има възход и бизнеса върви се спестява а не се ходи по курви морета океани,за да има когато дойде кризата.Това че много хора нямат разум в главите ми е ясно отдавна и не ме впечатлява.Безчувствен съм и към воплите им.Като нямаш пари да живееш в София айде капата и там където можеш.Продаваш апартамента и живееш с парите.Нали искахме капитализъм.Ето го капитализма.При него умните и можещите са над тъпарниците.Омръзна ми да обяснявам че Природата не се впечатлява от това какво искат Бате Пешо и Космонавта.Дреме и на шмайзера дали ние сме щастливи или богати.Тя ни е пратила на училище и всеки ден ни изпитва.Не се интересува от това къде искаме да работим за колко пари и какво.Е когатопроумеят какво им говоря ще спрат да реват че са безработни.Знам че за тези думи ще ме обиждат ма ми дреме.Крайно време е да разберем че няма какво да мрънкаме и да чакаме на ЕС НАТО Бойко Правителството и Президента а да почваме да работим.Каквото всеки сам си създаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Е, кака?!?! Хубава работа
                Па аз позволявам да ми казват "батИ"... ..., може и с удивителни!!! ......, ако са изречени от правилният човек, може и "дядо" да ми се казва...

Това, май съм го пускал, но хубавото си е хубаво..., две мнения по въпроса - няма:

http://vbox7.com/play:6daa7f3c

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Знам, че долното е пускано многократно във форума, но колкото повече се повтаря, толкова по-добре.

http://vbox7.com/play:26b837cd
                  Готов съм да предоставя услугите си като осеменител на всяка ангажирана затова двойка!

Коментар

.... И другият проблем, за който споменахте ...отиваш някъде, където гледат на теб като емигрант от източния блок - или като крадец, мързелив и въобще некачествен човек....
                    Щом познаваш Маркс,трябва да си наясно и с неговите "производни" и тогава проблемите ти ще намалеят

Нет в мире таких крепостей, которых не могли бы взять трудящиеся, большевики. Йосиф Сталин
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Е, кака?!?! Хубава работа

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        П.П. Това за битието и съзнанието от къде си го чувала, предвид крехката ти възраст:!?
                        Карл Маркс, еми от обща култура, както и много други западноевропейски автори

Last edited by artemida_sofyanska; 23.02.2012, 15:13. Причина: правописна грешка

Коментар

Лесно им е на някои, които имат поне подкрепата на семействата си (по този повод като вземат някои колеги "зайци" студенти да се правят на много важни, тъй щото мама и тате им плащат всичко, а тях ги мързи та две не виждат, блъскат си скъпите коли, карат колкото за по едно три ,че да минат в по-горен курс, после ги пращат някъде да специализират и се устроят с готовите пари. Друго е сам да си извоюваш всичко. Не, че нещо лошо просто се сетих и за тази страна на медала. Има ги и двата случая.

И какво излиза "битието определя съзнанието" ни. Все се надявам, че когато се "биеш" докрай и не се предаваш ще успееш. А пък къде?... е това още не съм си изяснила...
                          Арти, парите дават достъп до образование, здравеопазване, свободно време, относителна автономност .... Само че, една сутрин може да се събудиш / както да речем на 09.09.1944 г. / и тях да ги няма. Всички тези неща могат да ти бъдат отнети.
                          Докато това, което горе в главата - него никой не може да ти го отнеме. С него можеш да започнеш всичко от начало и отново да "изплуваш".

П.П. Това за битието и съзнанието от къде си го чувала, предвид крехката ти възраст:!?
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Last edited by artemida_sofyanska; 23.02.2012, 17:16.

Коментар

Да заминеш, да избягаш - хубаво. Ами кой разумен би го направил при условие, че не разполага с достатъчно солидна сума да си подсигури поне началото, тъй щото всяко начало е трудно и трябва да хвърлиш подяволите годините, в които си се учил, защото на повечето места българското образование не се признава. Трябва да отидеш някъде да прислужваш, да чистиш или да се продаваш, за да се изхранваш. Пък дори и да си спечелиш стипендия за някой ВУЗ и да решиш, че ще започнеш отначало трябва да се издържаш от нещо. А тези хора, които са ти дали благословията си (дори да е така, това е добрия случай) те мизерстват тук защото са болни, нямат пенсии защото са млади и разчитат на онова, което ще им изпратиш от някъде. Ох, колко съм черногледа станала Много са трудни тези избори житейски кое е правилно, какви компромиси можеш да направиш. Лесно им е на някои, които имат поне подкрепата на семействата си (по този повод като вземат някои колеги "зайци" студенти да се правят на много важни, тъй щото мама и тате им плащат всичко, а тях ги мързи та две не виждат, блъскат си скъпите коли, карат колкото за по едно три ,че да минат в по-горен курс, после ги пращат някъде да специализират и се устроят с готовите пари. Друго е сам да си извоюваш всичко. Не, че нещо лошо просто се сетих и за тази страна на медала. Има ги и двата случая.

... философията така третираше проблема ("закон") за отрицание на отрицанието..., когато новото качество постепенно измества и последно - отрича напълно предходното качество..., за сметка на това, по-новото качество пък би отрекло новото... и така...

Добре е хората да си помагат..., ако могат!..., до кога?..., вечно?...

Фактът, че някой е създал някого, би трябвало да означава, че създателят се радва на всяко постижение на създаденото от него ново качество, всеки нов връх би трябвало да е двойна победа (вкл. и за създателя)...

Коментар

• Артемида, концентрирайте се в/у практиката. Международното право и в частност морското е как да кажа..не вярвам да ви дойде дело за "арест" на кораб освен ако не сте вече в подходящата кантора.

Коментар

Working...
                                X