IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Дори форумът няма да стане МАЛКО скучен, а просто не би съществувал..., бравос, ТНМ - ако изгубя пътя - ще те попитам какви са ориентирите... Добре е човек да може да прецени към кого да се обърне (пояснение: жените и мъжете са хора..., нали това е доказано научно?...) Ти си една от дамите, на които вярвам тук! Поне аз не виждам дребната пресметливост и злобИЧКА у теб!...

Благодаря ти, Зарко!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Ехх, Зарко, Зарко

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        +1!

То да бяха само тия!? Всъщност интересно ми е, гледате ли въобще бг тв, и има ли нещо което не само да ви харесва, но и да ви грабва и да го очаквате с нетърпение!? Аз като се замисля, не откривам такова предаване, сериал, шоу или каквото и да е... дори спорта ни от край време е пълен цирк Ха ха като написах цирк, най-добре е това да дават - цирк и фокуси, но майсторски - тях бих гледал с удоволствие
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          ...... Ако всички сме на едно мнение по въпросите, които нищим тук, форумът ще стане малко скучен.
          Дори форумът няма да стане МАЛКО скучен, а просто не би съществувал..., бравос, ТНМ - ако изгубя пътя - ще те попитам какви са ориентирите... Добре е човек да може да прецени към кого да се обърне (пояснение: жените и мъжете са хора..., нали това е доказано научно?...) Ти си една от дамите, на които вярвам тук! Поне аз не виждам дребната пресметливост и злобИЧКА у теб!...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

+1!

То да бяха само тия!? Всъщност интересно ми е, гледате ли въобще бг тв, и има ли нещо което не само да ви харесва, но и да ви грабва и да го очаквате с нетърпение!? Аз като се замисля, не откривам такова предаване, сериал, шоу или каквото и да е... дори спорта ни от край време е пълен цирк Ха ха като написах цирк, най-добре е това да дават - цирк и фокуси, но майсторски - тях бих гледал с удоволствие
            Гледам телевизия Европа сутрин, защото в 6:00 сутринта май няма друга новинарска телевизия.
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Защо? Ти като мъжете не искаш да питаш за посоката/пътя .
              От години работя в мъжки колектив. Станала съм като тях
              Мечо

Коментар

+1!

Не, няма нещо, което да ме е грабнало.Не мисля, че съм кой знае колкопретенциозна.
                Добре, че има "колибки" и разни други такива 'благотворителни" сайтове и общества от хора. От където и да го погледнеш си е просветителска дейност.

Коментар

С риск и аз да изтърся голяма глупост и да разсмея четящите, но растежа не зависи ли от хормоните т.е. от хипофизата както и от щитовидната и околщитовидни жлези?
                  Не казвам, че храната няма значение.
                  .........
                  .
                  Понеже се споменаваше думата Еволюция и затова реагирах на опозиция към бебе ТНМ

П.П. ( По памет ) от колко милиона години популация, в часност бозайници, в часност маймуняци - та, хомо-сапиенс успява да се обособи едва преди около 200 хил. години.

Самата дума хомо-сапиенс означава интелект.
                  ----------------------
                  Причината за появата на интелект и рязкото нарастване на мозъка е ... готвенето

Поздрави!

Коментар

Ти като мъжете не искаш да питаш за посоката/пътя .

Коментар

С риск и аз да изтърся голяма глупост и да разсмея четящите, но растежа не зависи ли от хормоните т.е. от хипофизата както и от щитовидната и околщитовидни жлези?

Относно секса и за какво го ползваме ние и другите примати..ами при маймуните май се среща и хомосексуализъм, което вероятно идва да каже, че това не плод на култура само.

Какможе такива тъпотии да дават по телевизията?? "Комици", "Аз обичам България".
                      Да зависи, зависи също така и от гените. Затова аз написах, че при равни други условия на живот индивидите от популацията, която приема повече протеини са по-високи.
                      Ама спирам да коментирам, щото Русото ми каза, че ще уморя някого от смях.
                      Мечо

Коментар

Какможе такива тъпотии да дават по телевизията?? "Комици", "Аз обичам България".
                        +1!

Last edited by kev; 23.03.2012, 22:07.

Коментар

Ми днес ми е ден!

П.П. Мразя да питам!
                          Защо? Ти като мъжете не искаш да питаш за посоката/пътя .

Коментар

• С риск и аз да изтърся голяма глупост и да разсмея четящите, но растежа не зависи ли от хормоните т.е. от хипофизата както и от щитовидната и околщитовидни жлези?

Относно секса и за какво го ползваме ние и другите примати..ами при маймуните май се среща и хомосексуализъм, което вероятно идва да каже, че това не плод на култура само.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Стой си "дипломирана" тогава

Амино-киселини, протеини, ръст, тегло, интелект ( месо ?!? ) .... - ще умориш доста 'орица от смях понеже те нямат нищо общо помежду си, както ти каза бебе Анончи

П.П. Нищо общо - го разбирай като нищо общо.
                              Може да уморя, но може и да не уморя. И що пък да не си стоя "дипломирана"!? Ако всички сме на едно мнение по въпросите, които нищим тук, форумът ще стане малко скучен.
                              Мечо

Коментар

Ми днес ми е ден!

П.П. Мразя да питам:p!
                                Стой си "дипломирана" тогава

Амино-киселини, протеини, ръст, тегло, интелект ( месо ?!? ) .... - ще умориш доста 'орица от смях понеже те нямат нищо общо помежду си, както ти каза бебе Анончи като понятия, пречупени през призмата на "еволюцията"

П.П. Нищо общо - го разбирай като нищо общо.
                                Last edited by marandi; 23.03.2012, 21:34.

Коментар

Working...
                                X