IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека приключа участието си за тая вечер с няколко констатации:

1. В нашата мила картинка - България - всеки знае, че трябва да прави забележки другиму, като например тая, че някой не поздравявал приходящите, но самият правещ забележките не счита, че е необходимо да поздрави с "Добре дошъл"...

2. В същата мила картинка - България - дори когато някой отчете правилната забележка на някого, вземе си бележка, и с усмивка поздрави новодошлият, получава като отговор - намусена физиономия...

3. В същата "красива" наша картинка - България - поздравените с хубавото "Добре дошъл!" не отговарят с още по-приветливото "Добре си заварил!"...

4. Отново тук злобата и желанието да се самоизядем - са показателни за бъдещето на тая нация...

Може това да са фантасмагории, за които се извинявам, а вероятно от тук следва и:

5. Все тук - извинението е признак на слабост...

Лека вечер! Все пак да поставя акцента отново на основното: не съм почнал и няма да ухажвам мъже.

Напомняне към дамите във форума: възмутен съм от Вашата пасивност и неадекватно отношение към новодошлите тук, МИЛИ ДАМИ... ...моля, поздравявайте новодошлите с "Добре дошъл!", защото това не може да се изтълкува като проява на специфично отношение към представители на своя пол, както би се изтълкувало подобно НЕАДЕКВАТНО мое поведение...

Нищо, че ще се повторя и потретя... Докато писах поста виждам, че моят личен шивач се е събудил...

Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Чети бе!
    Това ми е двайстия пост през целият живот!Демек още прохождам!
    А ти джавкаш като ония малките,кърдавите...../ама обещах/,дето ги влачат на каишка все още дъртите софийски матрони по Аксаков и Шишман.
    Колкото кой как е влязъл в "сайта" - от мен да знаеш едно: От дупка сме излезли - в дупка ще влезем.
    Добре дошъл, шивачО! Приятна вечер! (добронамерен съм)
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Чети бе!
      Това ми е двайстия пост през целият живот!Демек още прохождам!
      А ти джавкаш като ония малките,кърдавите...../ама обещах/,дето ги влачат на каишка все още дъртите софийски матрони по Аксаков и Шишман.
      Колкото кой как е влязъл в "сайта" - от мен да знаеш едно: От дупка сме излезли - в дупка ще влезем.

Коментар

• sergo , щом си шивач значи трябва да си много спокоен човек . Забелязала съм , че шивачите са едни такива хармонични , уравновесени хора . Познах , нали .

Коментар

• Привет Зарко,

АВе пич, оти се мОриш и Абиш да показваш остроумия? Всеки тук вече е казал какво го влече - ако имаш интерес - чети назад (няма сега заради теб да се повтаряме)..
          А ти прочете ли заглавието на темата?Да пише "От игла до конец"?Или търся работа?Или.....Ама обещах да съм внимателен с теб.
          Не смяташ ли,че ако удовлетворя желанията ти /и на подопечната Дулцинея/,ще бъде меко казано неуважение към останалите участници в темата.Те пък може да умеят подгъва на панталон.Или щото ти спамиш и флудиш,че и аз да ти тръгна по гайдата?
          Споко бе човек!Ще ти обърнем хастара.Всичко по реда си.
          Пък,ти сам обеща да ми дадеш шанс!Принципно!
          Или принципите ти важат само за пред нежната половина?Не се прави на самец,ако ме разбираш.Ако не - питай и ще ти разкажа вица.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Благодаря marandi.Изпреварил си ме.Едно към едно с бъдещия ми пост.Само дето с по- малко думи и по малко примери.Спаси му задника.
            Ама, ако го надуши Асенчо..А на мен ми остава да бъда по внимателен с него.

... забравих да припомня, шивачО (прочети назад в темата), че съм единствен, който лобирах няколко пъти за Асенчо пред Арти.

Сега отново го казвам: Арти и Асенчо са лика-прилика (няма майтап, когато съм сериозен - не правя компромиси!), така че - това е, държа на мнението си!

Въпроси?
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Благодаря marandi.Изпреварил си ме.Едно към едно с бъдещия ми пост.Само дето с по- малко думи и по малко примери.Спаси му задника.

Не се притеснявай, шивачО, добре дошъл - карай направо - това, което мислиш, а Асенчо ми е боен приятел отдавна - той винаги знае, че с него сме директни... Той е точно момче и споровете с него са приятни!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Предполагам опита ( житейски ) те е тласнал към подобно отношение при включване на нов участник.

Предполагам също, че ако ник-а не беше sergo, a sergina ( да кажем ) - щеше да се мъкнеш по корем и да правиш задни кълбета, с цел да те "забележи" Серджина.

П.П. Прояви малко великодушие и му дай шанс на sergo.

Подобен подход ( тъпанарски ) ми напомня на моето прописване в този форум, когато също бях обвиняван за какво ли не и то от хора, които не познавам. Беше ми доста забавно и се чудех има ли край чиляшката простотия.
                --------------------------------------------------------
                Та, Зарко хубаво момче си - Серго не е влязъл да ти обарва мадамите от форумО, та спокич
                Сещам се, че и за Артемида ти бях направил подобна забележка ( когато тя прописа тук, а ти й скочи по същия начин ). Надявам се да станете приятелчета със Серго, както вече си с Артемидка.

Чиърс!

Не винаги се възприема като положителна такава моя черта - не обичам да ухажвам мъже...

Късно е да се променям, пич!

Но и ти наистина ме разкри (страхотно съм предвидим ): ако беше Тя - веднага щях да й скоча (зарязвам веднага Арти и всички останали мои любови - безпрекословно и завинаги...)

Коментар

• Благодаря marandi.Изпреварил си ме.Едно към едно с бъдещия ми пост.Само дето с по- малко думи и по малко примери.Спаси му задника.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    ..май ще излезеш и ти шивач, колкото аз съм кондуктор...

АВе пич, оти се мОриш и Абиш да показваш остроумия?
                    ................
                    Предполагам опита ( житейски ) те е тласнал към подобно отношение при включване на нов участник.

Предполагам също, че ако ник-а не беше sergo, a sergina ( да кажем ) - щеше да се мъкнеш по корем и да правиш задни кълбета, с цел да те "забележи" Серджина.

П.П. Прояви малко великодушие и му дай шанс на sergo.

Подобен подход ( тъпанарски ) ми напомня на моето прописване в този форум, когато също бях обвиняван за какво ли не и то от хора, които не познавам. Беше ми доста забавно и се чудех има ли край чиляшката простотия.
                    Та, Зарко хубаво момче си - Серго не е влязъл да ти обарва мадамите от форумО, та спокич
                    Сещам се, че и за Артемида ти бях направил подобна забележка ( когато тя прописа тук, а ти й скочи по същия начин ). Надявам се да станете приятелчета със Серго, както вече си с Артемидка.

Чиърс!
                    Last edited by marandi; 29.03.2012, 22:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      Ха сега няколко песни, че като гледам скоро май няма да свърша пък съм и недоспала, въобщеее, лайф

Това за дамите

Frank Sinatra
                      Чува се, че Франк Синатра е педерест и педофил. Та внимавай с поздравите.
                      Свободен във виелицата.
                      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Чревцата (агнешки) на плитка, масълце, червено пиперче и във фурната. Така е при мен. Не ги "хабя" за супа.

П.П. Спомням си като малък с един молив що чревца съм обръщал.
                        Това си е класика.. На времто имаше един ресторнат на Винпром в една от преките на Алабин срещу съда.. Там правеха агнешки чревца в масло, поръсени с кашкавал.. Що ракия съм излочил с това мезе...

Коментар

Да,разумно е.

ц

Добре,но никъде не видях вашите.Все пак,домакини сте.

От 15г. не ползвам самореклама.На моето ниво е вредна.Другаде ми е проблемата.

Бързите сметки - срам за майстора.Задай повече параметри и ще ти отговоря.Аз моите машини сам си ги оправям.Купувал съм и за колеги/колежки/,както и за цехове.Ако правилно съм разбрал.

Завистта е загуба на време,освен ако не се ползва за стимул.
                          Клиенти - да.Познати - да.Приятели?Е,ех приятели....
                          На времето похарчих сума пари,време и нерви да създам първата браншова организация.Не използвах тази дума,щото плашеше волният летеж на дизайнерската мисла.
                          Накрая се пръкна един "Форум на българската мода"- ядене,пиене,чифтосване и ....завист.

..май ще излезеш и ти шивач, колкото аз съм кондуктор...

АВе пич, оти се мОриш и Абиш да показваш остроумия? Всеки тук вече е казал какво го влече - ако имаш интерес - чети назад (няма сега заради теб да се повтаряме)...

Но, тъй като ти сам "идваш" сега и заявяваш, че си "скъп шивач", аз те попитах за някакви конкретни параметри..., нещо повече - уважавана от нас дама от форума също ти поиска някакви ориентири..., тя - същата - вероятно те е накарала да пуснеш първият си пост тук с логото на "скъпият шивач"..., аз ти говорих и за рекламата...

Ееее, не схващам - ти работиш ли, искаш ли да имаш клиенти, искаш ли да помагаш в тоя форум с инфо?

В горният смисъл, вместо да се правиш на остроумен, в което няма лошо, да беше продължил (дори в шеговита форма) по твоята линия, нещата щяха да са ОК...

Например, аз бих казал така: аве пичове, майсторлъка си не давам, но мога да ви кажа неща, които общо-взето се знаят: За поправка на панталон (стесняване) - вземам ..хххх лв.(евро), за подгъв на крачолЕ -хххх лв., за ушиване на панталон..., за мъжки костУм...., за една пола..., за едни завеси...., за покривка на кръгла маса...

Такива неща, Айде - не се натискайте, поръчките - по един! Поздрави и т.н...

А ти се праИш на отворко... не мисля, че това е стил на всички шивачи, но определено - или си правиш "джумбуш", или отдавна нямаш интерес да работиш... Аз лично не схванах къде се отнесе към ремонта на шевните машини, но определено и ние тук си имаме техници и знаем какво представлява шевната машина, за кратко можем да напреднем там, но не в това ми се състоеше питанката...

Айде, остани си със здраве (подозирам, че си някой от редовно пишещите с друг ник, но това не ме притеснява)...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            ...именно, Космо - в това е необяснимото: късно се научих да ям всякакви меса, още по-късно почнах да харесвам и агнешката чорба, та попадам между вас - ценителите именно на чорба с агнешки дреболийки, но шкембе-чорбата - и самото шкембе - ми, някак не мога да си представя как постъпват в хранопровода ми...

...затова пък пиленцата във всякакви ястия - са ме покорили - во век и веков (или - колкото там...)..., рибката - също... и т.н....

Въпрос на вкус. Като не те влече нама смисъл да се насилваш.... Много хора не ядат карантия и суб продукти...

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                              Даа днес маратона продължава, дано удържа фронта добре, че излязох за 20 мин. на въздух, че с това главоболие не се живее

http://www.youtube.com/watch?v=GQNLncyodZ4
                              ...главоболие ли? - люсни му един коняк и ще ти мине -- безотказно!..., а ако не мине - поне ще те постави в положение на предразполагаща дрямка, след която нещата ще си дойдат на място...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Ценителите дори ядем чревца чорба.. Е там е по екстрремното преживяване...
                                Чревцата (агнешки) на плитка, масълце, червено пиперче и във фурната. Така е при мен. Не ги "хабя" за супа.

П.П. Спомням си като малък с един молив що чревца съм обръщал.

Коментар

Working...
                                X