IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето на - аз си го знаЕХ, че никога не съм имал определени качества, апа - величието ми - открай време си е клоняло към едната чиста нула...

Паааа, те така - "Сяка жаба (като мен) - да си знае паркинга"... (да се разбира - "гьола")...
    Така е Зарко.

Изпроси си вица:

Дядо и внуче се разхождат в зоопарка.Минават край клетката с лъвовете/форумните/
    -Дядо,това мъж ли е?-сочи детето към най големия лъв с грива.
    -Не моето момче,това е самец.
    Минават,край клетката с елените.
    -Дядо,това мъж ли е - сочи детето към елена с най-големите рога.
    -Не моето момче,това е самец.
    Минават край клетката с вълците.
    -Дядо,това мъж ли е - сочи детето най-едрия вълк.
    -Моето момче,МЪЖ - това е същество от мъжки пол с пари.А тук има само самци.
    Last edited by sergo; 30.03.2012, 00:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      ... айде, говорете си - приказката ви се получава... Радвам се за вас!

Лека и приятна!
      Какво значи - радвам се за вас : та ние няма да се женим . И аз се оттеглям тогава . Лека на всички послушни и непослушни .

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
        Много мъдро ! И много вярно . Трябва да е обратното , ама как да стане .....
        ... айде, говорете си - приказката ви се получава... Радвам се за вас!

Лека и приятна!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

На теб не съм казвала подобни , защото при него съдя от професията , а твоята е неизвестна . Май няма как да си шивач и да си някакъв шемет - холерик . Ти къф си , че да ти кажа къф си ?
          Пак ме разшифрова отвсякъде - именно холерик - до мозъка на костите...

... но в определени ситуации съм романтично-меланхоличен тип... с определени - точно подбрани по пол и усещания - хора...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Така е.Но има и още нещо от дедо Волтер:
            Гордостта в малките се познава по това,че говорят винаги за себе си,а във великите,че не говорят никога за себе си.
            Много мъдро ! И много вярно . Трябва да е обратното , ама как да стане .....

Коментар

Гордостта в малките се познава по това,че говорят винаги за себе си,а във великите,че не говорят никога за себе си.
              Ето на - аз си го знаЕХ, че никога не съм имал определени качества, апа - величието ми - открай време си е клоняло към едната чиста нула...

Паааа, те така - "Сяка жаба (като мен) - да си знае паркинга"... (да се разбира - "гьола")...

Коментар

ШЕ ТЕ изревнувам, защото на мен нито веднъж не съм те чул да ми казваш, че съм хармоничен, а за уравновесен - не смея и да се надявам в тоА живот..., но в следващият - може да ми се получи...

Пак изтървах гадже - лепна се за шивача (благородно му завиждам)..., еми така си е - той има какво да предложи... ..., но и аз (да знаеш) мога да вземам мярка за впит панталон... (майтап, де)...
                На теб не съм казвала подобни , защото при него съдя от професията , а твоята е неизвестна . Май няма как да си шивач и да си някакъв шемет - холерик . Ти къф си , че да ти кажа къф си ?

Коментар

• Може и вид ревност да е - виртуална ревност

Коментар

sergo , щом си шивач значи трябва да си много спокоен човек . Забелязала съм , че шивачите са едни такива хармонични , уравновесени хора . Познах , нали .

ШЕ ТЕ изревнувам, защото на мен нито веднъж не съм те чул да ми казваш, че съм хармоничен, а за уравновесен - не смея и да се надявам в тоА живот..., но в следващият - може да ми се получи... (направил съм заявка вече)..

Пак изтървах гадже - лепна се за шивача (благородно му завиждам)..., еми така си е - той има какво да предложи... ..., но и аз (да знаеш) мога да вземам мярка за впит панталон... (майтап, де)...

Коментар

Чети бе!
                      Това ми е двайстия пост през целият живот!Демек още прохождам!
                      А ти джавкаш като ония малките,кърдавите...../ама обещах/,дето ги влачат на каишка все още дъртите софийски матрони по Аксаков и Шишман.
                      Колкото кой как е влязъл в "сайта" - от мен да знаеш едно: От дупка сме излезли - в дупка ще влезем.
                      ... радвам се, че моят приятел Асенчо ти е така добре познат, изпрати му поздрави от мен, шивачО и му предай, че съм му фен повече и от теб, самият...

И отново използвам възможността - да се обърна към Арти, още щом отвори очи утре сутрин - да изпрати ПО НЯКОЛКО красиви и нежни усмивки и специален музикален поздрав на Асенчо (и друг - на шивача) - нещо хубаво - по неин избор...

Арти, моля те, раздвижи се малко в тая посока - сериозен съм!...

Коментар

Ринче, на теб ШТИ сЪ карам специално..., че и други неща съм ти намислил!

Моля те да поздравиш с "Добре дошъл!" моят личен приятел... (вече ще ви правя забележки..., ми че толкова ли е трудно да сте мили с един нов участник тук, предразположете го...)
                        Сакън , Зарко , недей ми се кара , аз нищо лошо не съм направила днес на детската площадка . Ето даже поздравих новото попълнение , както ми нареди .

Коментар

• Зарко,
                          Благодаря за пожеланието.Добронамерено.
                          Лека и от мен.
                          Last edited by sergo; 30.03.2012, 00:20.

Коментар

Позна!
                            А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.
                            Леле , колко си спокоен - чак мен ме хвана нервата . Не се впрягай на никого . Забелязала съм , че децата когато са много малки , показват задължително едно лошо отношение към всяко новопоявило се детенце около тях . Те са първосигнални и затова си мисля , че е заложено в човешката природа това проявление . Може и вид ревност да е - виртуална ревност .

Коментар

sergo , щом си шивач значи трябва да си много спокоен човек . Забелязала съм , че шивачите са едни такива хармонични , уравновесени хора . Познах , нали .
                              Ринче, на теб ШТИ сЪ карам специално..., че и други неща съм ти намислил!

Моля те да поздравиш с "Добре дошъл!" моят личен приятел... (вече ще ви правя забележки..., ми че толкова ли е трудно да сте мили с един нов участник тук, предразположете го...)

Коментар

• sergo , щом си шивач значи трябва да си много спокоен човек . Забелязала съм , че шивачите са едни такива хармонични , уравновесени хора . Познах , нали
                                Позна!
                                А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.А съм спокоен.

Коментар

Working...
                                X