IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Кво готвиш?Сподели
    Пържоли с пиканти задушени картофи.
    Соса, обаче ми взе душата.
    И грис-халва.

Коментар

Заеби агресията и агресорите ,ами кажи що не спиш ?Щото май само двамата останахме
      От совите съм .

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        Готвя.
        Кво готвиш?Сподели
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Е ,ами ти що не спиш?
          Готвя.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Вярвай си!
            Е ,ами ти що не спиш?

Коментар

Заеби агресията и агресорите ,ами кажи що не спиш ?Щото май само двамата останахме
              Вярвай си!

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
                Същото бих казала и аз от моята гледна точка - идиотията наистина е непоносима . Но ... и той ще си намери майстора , надявам се . Освен ако не е достатъчно страхлив , както и предполагам , че да " превъзпитава " само жени . Забелязала съм / а аз много помня постове / че вече му е за втори път да се хвали с изцепки от този род . Какво да го правиш - мъжкар отвсякъде .

Коментар

Не,аз никога не съм имал проблеми с жените, защото ги обичам и то много.А агресията е най-естествения порив и където и да искаш да я пришиеш "по села и паланки" звучи изтъркано.Реакцията на Бате Пешо не го одобрявам ,но го разбирам.То идиотията понякога е непоносима.
                  Същото бих казала и аз от моята гледна точка - идиотията наистина е непоносима . Но ... и той ще си намери майстора , надявам се . Освен ако не е достатъчно страхлив , както и предполагам , че да " превъзпитава " само жени . Забелязала съм / а аз много помня постове / че вече му е за втори път да се хвали с изцепки от този род . Какво да го правиш - мъжкар отвсякъде .
                  Last edited by rinaa1; 12.05.2012, 00:19.

Коментар

Ти какво се разпени , някоя жена ли те е сиктирдосала , че си го изкарваш на другите ? Естествено , че не мога да сменям гуми на кола . Познавам и мъже , които без чужда помощ няма да могат . И да не би да са по - малко мъже от теб ?
                    Говоря за войнстващата агресия на целокупното селско население . Под селско разбирай манталитет . Населеното място не е важно .
                    Не,аз никога не съм имал проблеми с жените, защото ги обичам и то много.А агресията е най-естествения порив и където и да искаш да я пришиеш "по села и паланки" звучи изтъркано.Реакцията на Бате Пешо не го одобрявам ,но го разбирам.То идиотията понякога е непоносима.

Коментар

• Ти какво се разпени , някоя жена ли те е сиктирдосала , че си го изкарваш на другите ? Естествено , че не мога да сменям гуми на кола . Познавам и мъже , които без чужда помощ няма да могат . И да не би да са по - малко мъже от теб ?
                      Говоря за войнстващата агресия на целокупното селско население . Под селско разбирай манталитет . Населеното място не е важно .

Коментар

Пази боже да срещне човек по пътя си един агресивен селяк , който въздава справедливост . На всеки се е случвало да сгреши на пътя . Дай да го доубием човека , пардон жената . Защото ако беше те засякъл Космо например , не знам как щеше да го извлечеш за косата от колата и той да се напикае ...С жена е по - лесно . Смелчага !
                        Ми то понякога с напъните си женски да сте се барабар Петко с мъжете,нормално е да ви третират по-мъжки.А като стане напечено..."ама ние сме дами".То гъзовръткането ви е в природата .Като искаш да караш кола,ще си сменяш и спуканата гума на пътя,а не да почваш с телефоните и....мило тъй ,мило иначе ела ми я смени?

Коментар

• Пази боже да срещне човек по пътя си един агресивен селяк , който въздава справедливост . На всеки се е случвало да сгреши на пътя . Дай да го доубием човека , пардон жената . Защото ако беше те засякъл Космо например , не знам как щеше да го извлечеш за косата от колата и той да се напикае ...С жена е по - лесно . Смелчага !

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            В нашите бриджорски кръгове, вирееше поверието, че срещу три без коз вкарващата атака е каро
                            И че третият набива и псува първия

П.П. От много, много, много години не съм играла бридж.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              За сега споменавам само Европата. По-нататък ще преминем и на други континенти. Не може да си показвам всичките оньори от първоТО път
                              В нашите бриджорски кръгове, вирееше поверието, че срещу три без коз вкарващата атака е каро
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                                Моряка, мааааалко грешиш (дори, мисля, че не е толкова малко, но това е твое право...). Ето в какво:

1. Цитирай ми поне едно мое мнение, с което да се обръщам към теб, както се обръщат други хора тук.
                                2. С цитат от ТНМ изобщо не визирам теб, нищо, че тя те поздравява по свой начин.
                                3. Концентрирай се над постскриптума на дамата - точно него визирам в поста си "П.П. Фнимавай в гората като ухажваш мецаните Да не попаднеш на някой ревнив мечок, че нЪл сега сте в брачен период".
                                4. С риск да обидя някоя от дамите тук, бих ти фиксирал вниманието върху факта, че не ме интересува никоя от тях като сексуален обект, още повече, че те отдавна са усетили моят дълбоко закодиран цинизъм, бих казал - до мозъка на костите ми.
                                5. Моите ценности нямат нищо общо с твоите, за да си ми конкурент - в тоя смисъл - живей си живота и не се кОси, че те мразя, или, че ти завиждам.

Съвет и от мен: търси винаги в думите ми хумора и иронията, нищо, че ще ти е трудно, защото не винаги аз намирам точният вариант за изразяването им...

И едно допълнение: ако ми е направило впечатление, че МНОГО от тук представящите се като дами - женски никове - те поздравяват след всеки твой рейс с "Добре дошъл" - нали все пак си даваш сметка, че всяка от тях влага нещо различно в тоя поздрав? Ако не ти е хрумвало това - помисли малко по въпроса.
                                Лично на мен това ми напомня на онзи момент, в който едно стадо е запладнило на къра... И една от овчиците - нещо не й станало комфортно, та се обадилО: "Беееее", а след нея почнала втора: "Бееее".... и така нататък - като всяка следваща влага по нещо свое в блеенето си... Нямам предвид това, че ще ги чуе Вълчо, въпреки чме това не е изключено..., може би точно това пък те самите да целят, нЪл?...

Така че - щом те радва техният поздрав "Добре дошъл!" - кефи му се, но на мен завистта ми е чужда, а основната причина за това (в случая с виртуалните "поздрави", насочени към теб) - е тая, че съм заобиколен с достатъчно привлекателни и много на брой дами в реалния си живот...

В тоА смисъл - можеш да коригираш мислите си в цитата горе, но дори и да не ги коригираш, запомни от мен това, че ЗА МЕН виртуалните ни разпускания тук нямат общо с нещата от реалния живот.

Бъди здрав! Не смея да ти препоръчвам да се кефиш на живота си, както го прави един доволен от себе си човек като мен! Така е: не всички можем да имаме едни и същи ценности в тоя живот, а по отношение на начинът на възприемане на действителността - всички сме различни. Дано не променя с нещо начинът ти на възприемане на нещата от ВИРТУАЛНИЯ живот, защото и ти с нищо не можеш да промениш това у мен.

Със здраве, моряко!
                                Аз се опитвам да ти помогна ти ме плюеш. Къде в поста си говоря за жени. Единственото нещо което би могло да те засегне е твърдението ми, че разбирам по добре от тебе психологията. Това е факт. Също както е факт, че ти разбираш по добре от мене правото и инжинерлъка и може би още много други работи. Пак ти казвам. Ти си много умен и образован човек. Това те кара да намираш много свои недостатъци.

Колкото повече недостатъци намираш у себе си - толкова си по умен. Недостатъците ти не трябва да те терзаят. Трябва да си горд, че си ги открил и си наясно с тях.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X