IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Аз съм от малкото уникални таланти - мога и с двете ръце да блъскам...
    Точно така Космич,
    Е.ането е за хамалите - чекията формира характера !!!..
    ..
    Уффф ... мен ми е много тегав рЪботният ден ...
    От заранта ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      както казвахме в казармата:
      Няма по-добра "приятелка" от лява и изтръпнала ръка.
      ......и дето господ ни дал три кофи матриал за деца.
      Две за казармата и една за цвилизацията.

Коментар

Ами тъгувам.. Липсва ми само качествен секс без презерватив.. Щото много рядко жена дето не е професионалистка да прави качествен секс... Сега си идвам от магазина.. Бях за мезета.. Много е гот в работен ден да не праивш нищо.. На всякъде няма народ, едно приятно чувство те обзеам.. Ще взема да се пенсионирам... Кат се замисля, ако не се отпускам, финасово ще издържа до края на живота ми без да работя... Само да не ми омръзне че ако си кеширам активите, полсе от нула трудно се почва на тия години..

Иначе за онанизма сте прави - там е истинският кеф.. Ха наздраве.. Нещо пак ми излизат киселини като пия.. Що така не знам..
        Българките за курви не стават - въпреки, че от 20 години се напъват да ги направят. Но за майки и отглеждане на потомство са страхотни.

П.П. Ем, аз ти казах отдавна - нЕма свястни мениджъри, Братле - иначе то и аз се "пенионирах" отдавна, ама хамава работа в момента и тряя пазим Децата. Нас кучетата ни "яли"

И па аз се нервя щот' няма кой, а имам нужда от почивка - демек да им ръчнем щафетата и да видят ";уба'о" ли е?.

Т'ва темпо си е нЕкво, не за тия ширини - по 2 часа сън и прочие - то обвивката ни не го позволява т'ва. Как да е ...
        --------------------------------
        Вкарай контакт с Момата - явно много те е обичала от това, което четох да я видиш как е? Тя има нужда в момента от подкрепа и кат' се стабилизира - кротко и с любов се одръпни

Коментар

Едновременно?!?!
          Ти бая си надарен...
          Ма ти не го знаеш Смонафта.
          ...........и в същото време си пише на клавиатурата с нази.
          Бамбашка.

Коментар

Едновременно?!?!
            Ти бая си надарен...

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Заточвай сабята редовно, Батка.

Както жените не спират да си точат острието "езика" ( щот' те трепят с него ) - ние мъжете тряя да държим нашето оръжие в бойна готовност постоянно, щот' т'ва е връзката с Бога - ( дет' в днешни дни го наричаме ).

П.П. Бях чел нящо някога си, че нЕкъв пленник в азиатски лагер успява да оцелее след 7 години плен, единствено на фона "бастуните", щот' ги държали гладни, жадни и луд терор. И оня успява да оцелие и да не врътне психически само по този начин. Демек бил е еПаси психопата да се бори и да иска да живее и си бил поставил за цел минимум по 3 пъти на ден да лъска буздугана като стигал до 10 пъти понякога.
                -----------------------
                Момата замина и сега тъгуваш, налЕ? Животецът е срещи и раздели и аз винаги пожелавам на всеки повече срещи и по-малко раздели.

Гадна работа, мамка му ...

Чиърс, че и аз не спирам да къркам денонощно с тая беля, дет' ми дойде от нищото

Ами тъгувам.. Липсва ми само качествен секс без презерватив.. Щото много рядко жена дето не е професионалистка да прави качествен секс... Сега си идвам от магазина.. Бях за мезета.. Много е гот в работен ден да не праивш нищо.. На всякъде няма народ, едно приятно чувство те обзеам.. Ще взема да се пенсионирам... Кат се замисля, ако не се отпускам, финасово ще издържа до края на живота ми без да работя... Само да не ми омръзне че ако си кеширам активите, полсе от нула трудно се почва на тия години..

Иначе за онанизма сте прави - там е истинският кеф.. Ха наздраве.. Нещо пак ми излизат киселини като пия.. Що така не знам..

Коментар

Нема майтап.. Покрай последната ми приятелка бая занемарих мастурбацията, което не е добре....

Коментар

Нема майтап.. Покрай последната ми приятелка бая занемарих мастурбацията, което не е добре....
                    Заточвай сабята редовно, Батка.

Както жените не спират да си точат острието "езика" ( щот' те трепят с него ) - ние мъжете тряя да държим нашето оръжие в бойна готовност постоянно, щот' т'ва е връзката с Бога - ( дет' в днешни дни го наричаме ).

П.П. Бях чел нящо някога си, че нЕкъв пленник в азиатски лагер успява да оцелее след 7 години плен, единствено на фона "бастуните", щот' ги държали гладни, жадни и луд терор. И оня успява да оцелие и да не врътне психически само по този начин. Демек бил е еПаси психопата да се бори и да иска да живее и си бил поставил за цел минимум по 3 пъти на ден да лъска буздугана като стигал до 10 пъти понякога.
                    -----------------------
                    Момата замина и сега тъгуваш, налЕ? Животецът е срещи и раздели и аз винаги пожелавам на всеки повече срещи и по-малко раздели.

Гадна работа, мамка му ...

Чиърс, че и аз не спирам да къркам денонощно с тая беля, дет' ми дойде от нищото
                    Last edited by marandi; 14.05.2012, 11:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Понеже съм нетипична, мисля да преживея без проблем факта, че съм и нехарактерна
                      http://www.youtube.com/watch?v=59QNY...eature=related

... както казва поета: бъди загадъчна и нежна, непредвидима като сън, непостоянна като вятъра......, но една дама познава себе си най-добре - дори не мисля, че правя някому характеристика, нито пък имам други претенции... /това май съм го казвал вече/...

Приятен и успешен ден на всички в началото на една /свежарско-пролетна/ седмица...
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Аз те послушах. Тези ще си направят всичко сами. Аз за предварителното разчистване на разните му там НАТУРИИ. Оставих всичко за последния момент и сега се моля да се позабавят.
                        Хммм, явно нещата отиват накъмто "Булка шета, град бие" .
                        Лека работа, Мечо!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                          Да, бе, да!
                          И един мармот развива презерватив!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            Убежището за всяка жена е спокойният дом /лично мнение/.. не е характерно за дамите да се вглеждаТ в собствената си същност в самота, а кръчмите да са единствените ИМ убежища..., ако говорим за "Степния вълк"...

http://www.youtube.com/watch?v=530t3whBOz0

Понеже съм нетипична, мисля да преживея без проблем факта, че съм и нехарактерна
                            http://www.youtube.com/watch?v=59QNY...eature=related
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Чер аман!. Нали ти написах нещо за майсторите?
                              Аз те послушах. Тези ще си направят всичко сами. Аз за предварителното разчистване на разните му там НАТУРИИ. Оставих всичко за последния момент и сега се моля да се позабавят.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Моя съм го планирал да е "полов" - отебавам всичко и ще си почивам... Че тия дни ми се събра много празнуване и се уморих..
                                С възрастта, този модерен петобой дето го практикувате /здраво бачкане, яде, пиене, ъъъ ... ухажване на дами и най-накрая сбиване/ започва да ви идва в повече. Нормално е да се отдадеш на почивка
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X