IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Къде я намираш тази Плиска.. Аз от години не съм виждал .. Не че серуиозно съм търсил де...
    Има я, но е пълен боклук, поне от моите спомени за соц Плиската. Дори старият Слънчев бряг е с пъти по-добър от сегашната Плиска.
    Май само Велики Преслав държи леко качеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Космо пак си имал екшън. Само едно малко уточнение- не държавите са лоши, а правителствата. Само като прочетох как се оправдават сегашните смешни управници с тировете и ми се придраифа. Все едно тези тирове са някакви тежко въоръжени агресори от космоса, а то си е некадърност.От Чепеларе пък бягали туристите.Сега почини и пии едно топло уиски и коняк за отпускане. За такива случаи имам в къщи винаги - Метакса 5 звезди и Плиска
      Къде я намираш тази Плиска.. Аз от години не съм виждал .. Не че серуиозно съм търсил де...

Коментар

• http://news.expert.bg/n373901/

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Всичко е заради ТИР-овете с летни гуми и леките коли таралясници с галоши. Като ти застане такъв ТИР на пътя - как да мине снегорина? Нещата ще се оправят с драконовски мерки:

1. Идват на място и правят тест на конкретния участък с прилична лека кола с читави зимни гуми.
          2. Ако колата мине - значи не са виновни от Пътното, а тия с галошите.
          3. Идва паякът на НАДИН или влекачът на Гражданска защита .... и всичкото галош заминава директно в пункта за изкупуване без право на обжалване!
          4. След няколко такива случая, добре разгласени в медиите, ще видите как няма да имаме зимни проблеми по пътищата.

Нетуеър приятелю те още в събота ги отбиваха на Богров и в дясно на пътя десетки тирове... Ама полицаите на Богров... Тировете нагоре по магистралата в дясно и явно някои малоумни тираджии са решили да тръгнат и няма и километър нагоре първият се бъше завъртял и само лека кола можеше да мине между ремаркето му и мантинелата... Ама само в БГ това може да се случи.. Представи си в германия как някой тираджия нарушава разпореждане на полицай и задръства аутобана към Мюнхен за 12 часа - ще му вземат и кръщелното, тоя в затвора може да влезе, да не говорим за фирмата превозвач каква глоба ще отнесе. Направо фалира.. Тук няма и акт да им напишат щото били румънци, били турци, ама фирмата не била лиценьирана, ама шофьора не знаел какво прави, ама прокурора за 2000 лв. рушвет ще докаже че това дори не е ТИР...

Коментар

• Космо пак си имал екшън. Само едно малко уточнение- не държавите са лоши, а правителствата. Само като прочетох как се оправдават сегашните смешни управници с тировете и ми се придраифа. Все едно тези тирове са някакви тежко въоръжени агресори от космоса, а то си е некадърност.От Чепеларе пък бягали туристите.Сега почини и пии едно топло уиски и коняк за отпускане. За такива случаи имам в къщи винаги - Метакса 5 звезди и Плиска

Коментар

• Нетуеър,
              очакваш да отговориш, че трафикът е станал тоталитарен.
              Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Всичко е заради ТИР-овете с летни гуми и леките коли таралясници с галоши. Като ти застане такъв ТИР на пътя - как да мине снегорина? Нещата ще се оправят с драконовски мерки:

1. Идват на място и правят тест на конкретния участък с прилична лека кола с читави зимни гуми.
                2. Ако колата мине - значи не са виновни от Пътното, а тия с галошите.
                3. Идва паякът на НАДИН или влекачът на Гражданска защита .... и всичкото галош заминава директно в пункта за изкупуване без право на обжалване!
                4. След няколко такива случая, добре разгласени в медиите, ще видите как няма да имаме зимни проблеми по пътищата.
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• А па тия два дена какво преживях на магистрала Хемус (ходих и се върнах до Варна)... Хиляди пъти съжалих че съм българин.. Направо не ми се говори... Те едни тирове в канавките, ама ремаркетата им на платното, снегорини в канавките, джипове в канавките, движението спряно, няма и къде да обърнеш да се върнеш в София, щото и обратното движение спряно, движиш се в един тунел щото само средното платно отворено а снегорина хвърлил снега ввърху другите две платна и той станал на нивото на колата, спреш ли кола няма как да мине покрай теб...... И разни коли закъсват, задните слизат бутат и пак тръгва колоната.... Хората идиоти - тръгнали с едни Кадети и Голфове на по 25 години.... В бензиностанциите не може да се влезе с по ниска кола (50 см сняг и никой не чисти, на Аудиито му ебах мамата на Шела на Боаза (Ябланица))...След магистралата по пътя до Търново 5 см лед. Пак едни снегорини и тирове по канавките...Движението в обратната посока спряно на Микре, станала колона поне 5 км... Карах 10 часа до Варна.. С30 км в час, колата от пред беше като с ледена маска дебела поне 4 см........ Такова нещо няма никъде в ЕС.. И снимки направих... Това ако в Швеция при техните студове и снегове организацията е такава тия хора няма да могат да си излязат от къщите... Уж бнех тръгнал да ям и пия и тия три работи.. То щом стигнах съм заспал и станах чак сутринта и давай обратно... На идване вече беше ОК и ето ме в нас.. И няма вода.. Сега седя мръсен и нервен и псувам Софийска вода, правителството, родителите ми, себе си, Ким чен ун и Майкъл Фелпс..... Направо не искам повече и ден да живея в тая държава..Сори бат Маранди ама сме си циганите на Европа.... Не в ЕС, в Мала Азия не ставаме да ни приемат...

Коментар

• [QUOTE=marandi;1059195805
                    -------------------------------------------------------------------
                    ТНМ-емчева зимната приказка е страхотна, особено като минаваш Горна-Търново през Арбанаси. Секва ти дъха от "рисунката" на Природата и зимната четка, която използва Оня "горе".

БГ-то сте благословени свише за тия красоти, които понякога не всеки успява да "види", забързан от ежедневието си.

Чиърс за ромчето и се радвам, че си при нас отново [/QUOTE]

Русото, рисунката наистина спира дъха ти. Лошото е, че тези красоти за голяма част от българите /не обобщавам/ се приемат като даденост, като нещо, което го е имало и винаги ще го има...
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      УжасТ Дали пък не съм сложила малко повече ром в чая. Съвсем се обърках.
                      Сега и аз не знам дали съм тук или съм там Като се замисля, преди малко бях там, а вече съм тук ...
                      Ако напиша " В тази част на България, където аз живея..." мисля, че ще прозвучи по ясно. Ти как мислиш?
                      Имаш право да използваш гледната точка на читателите, така че "там" си е правилно.

ПП
                      Там в оня спор за Ралин явно си успяла да ми налееш акъл в главата. Преди малко и твои мисли използвах в "сражението".
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Ннам... Ти си знаеш.

Но аз пиша или казвам "съм тук" и/или "бих бил там". Нема смесване.

Но ваш'те женски начини на полу(не)осъзнато подсъзнателно изказване все още не съм овладял за разбиране във виртуалния свят.

Last edited by vmankov; 08.01.2012, 17:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Нека а се напраа на Юнг-Шерлок Холмс...
                          ---------------------------------------------

Защо не тук?
                          Къде си в този пост - там или тук?
                          Или прилагаш творчески подход към реалността, приемана или поне - изразявана - от теб?

Фсе пак последно: там ли си или си тук?
                          УжасТ Дали пък не съм сложила малко повече ром в чая. Съвсем се обърках.
                          Сега и аз не знам дали съм тук или съм там Като се замисля, преди малко бях там, а вече съм тук ...
                          Ако напиша " В тази част на България, където аз живея..." мисля, че ще прозвучи по ясно. Ти как мислиш?
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            И аз така мисля, но не мога за съжаление така да го кажа
                            Интелекта на Мадам Шъ ми е слабост в тоя форум, та те разбирам

П.П. Правя забележка на останалите участници, недейте се напада на тема българи под, каквото и да е било форма.

Той си изкарва парите достойно и не краде от никого. Болно ми е постоянно да чета "престрелки" на лична основа между българи и българи.

Може би и затова съм болен и аз. Надявам се да успея за нещата, които съм намислил. Дано Господ е с мИня!
                            -------------------------------------------------------------------
                            ТНМ-емчева зимната приказка е страхотна, особено като минаваш Горна-Търново през Арбанаси. Секва ти дъха от "рисунката" на Природата и зимната четка, която използва Оня "горе".

БГ-то сте благословени свише за тия красоти, които понякога не всеки успява да "види", забързан от ежедневието си.

Чиърс за ромчето и се радвам, че си при нас отново
                            Last edited by marandi; 08.01.2012, 16:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Момчета и момичета! Преди час се прибрах от работа и вече си изпих чая с капка ром за подобрител. Там където съм, зимата е в цялата си прелест ... Всичко е покрито със сняг, клоните на дърветата са увиснали над пътя - имаш чувството, че минаваш през един безкраен тунел ... Красота
                              Нека а се напраа на Юнг-Шерлок Холмс...
                              ---------------------------------------------

Защо не тук?
                              Къде си в този пост - там или тук?
                              Или прилагаш творчески подход към реалността, приемана или поне - изразявана - от теб?

Фсе пак последно: там ли си или си тук?

Коментар

• Момчета и момичета! Преди час се прибрах от работа и вече си изпих чая с капка ром за подобрител. Там където съм, зимата е в цялата си прелест ... Всичко е покрито със сняг, клоните на дърветата са увиснали над пътя - имаш чувството, че минаваш през един безкраен тунел ... Красота
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X