IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Е това е МИТ!!Прави и то какви...!
    Не-е-е.
    Мит е само за нехората.
    Човек ли си - имаш цели.
    Имаш цел - имаш зор.
    На зор ли си -сънуваш кошмари.
    Голем ли е - даже ги забравяш.
    Че защо да ги помниш, щом денят ти предлага доста нови?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Добро утро tnm
      Добро утро красавици и юнаци

Благодаря за помощта. И аз четох и се ограмотявах. Бялка ще да е било. Защо такова оцветяване не знам. Може, понеже се движеше бързо да ми се е привидяло, че бялото е по цялото тяло и опашката. Златката също прилича. Не знам възможни ли са такива цветове при златка.
      Добро да е утрото за всички ни!
      -----------------------------------------------
      Белката е в горските терени, а невестулката в полето. Не те знам къде бягаш и гадая.

Аз кат' бягам т'ва дет' си го видял почти всеки път ми минава над главата по клоните. Щот' животинката е много пъргава, но долу е асфалт и има разни кретени, дет' са по 120-150 кг и се търкалят вече, но от колите не слизат да не им се тръсне задника 1 път повече и затова гадинките при нас и те се научиха и през пътя не пресичат.

Скоро ще видиш и кълвачи и катерички. Бе, красиво е - Господ много ни е дал, за който успява да го види

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Е па аз и кукумявка имам.
        Е па тогава, както викат граовци "Чувай /отглеждай/ си ги животинките". Вреда от тях нямаш. Имаш само полза.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Бабите като кълнат, нали знаеш какво нареждат: Да ти влезе майстор в къщи.
          Грешен ход от твоя страна. На такива фирми трябва да се обажда жена - майка, жена, дъщеря. Поръчва си демонтаж и монтаж на новите врати и прозорци и не се разправя повече. Излиза малко по-скъпо. Нека е така, ама да не занимават мъжа ми с разни подготвителни довършителни работи
          У дома аз отговарям за ремонтите. Хич не ми минават тези номера "направете това, свършете онова". В момента, в който ми поставят разни условия и звъня на следващия телефон.
          Много си права. И аз се ядосах много, но заради мъжката чест... Обаче имам да сменям и много дограма, заедно с балконски врати и се обадих естествено на друга фирма с условие аз да не пипам нищо. Тези да си търсят други балами.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Няма да похапне от отровата. Не съм сигурна, но може да се отрови от кръвта на някоя замаяна от отровата мишка. Защото невестулката пие кръв. От друга страна съм чувала, че невестулката се бие с пепелянки и не умира от ухапването им.

П.П. Моят мъж има в цеха си кукумявка. Не дава перушина да падне от главата й.
            Е па аз и кукумявка имам.

Коментар

Ако е и достатъчно умно да не хапва от отровата за мишки, която е разпръсната навсякъде, значи съм на далавера
              Няма да похапне от отровата. Не съм сигурна, но може да се отрови от кръвта на някоя замаяна от отровата мишка. Защото невестулката пие кръв. От друга страна съм чувала, че невестулката се бие с пепелянки и не умира от ухапването им.

П.П. Моят мъж има в цеха си кукумявка. Не дава перушина да падне от главата й.
              Мечо

Коментар

То аз ако знам предварително кога ще видя звяр. Жълтия равнец почва да цъфти. Може би и белия, ама да не му личи още, понеже си е бял по природа.

Тази сутрин вярно станах рано. И бягах рано. Защото се събудих рано. Не с някаква цел де. Може да е от егенето. Обаче не е зле щото чакам едни майстори да дойдат да дооправят едни врати дето вчера ги сложиха. Не мога да разбера по нашенско що не я правят цялата услуга със всички екстри без да ме карат да се цапам. Обаждат ми се вчера ни в туй ни в онуй време и ми казват да съм махнел двете врати барабар с касалъка щото след един час идвали. Пък на мен и двете ми ръце левииии. За един час къде да ходя да търся помощ. Добре, че се оказа, че са леви само за съзидание. За разрушение били баш десни и двете. Като взех голямата брадва дето цепя дърва с нея. Насякох праговете през средата. После като използвах една човешка сила и лостове от първи и втори род разкъртих юнашки каквото можах. Почти всички гвоздеи излязоха де, само един се наложи да го режа с ножовка. За по малко от час разкъртих, разлюшках, разруших, както е казал поета.
                Бабите като кълнат, нали знаеш какво нареждат: Да ти влезе майстор в къщи.
                Грешен ход от твоя страна. На такива фирми трябва да се обажда жена - майка, съпруга, дъщеря. Поръчва си демонтаж и монтаж на новите врати и прозорци и не се разправя повече. Излиза малко по-скъпо. Нека е така, ама да не занимават мъжа ми с разни подготвителни и довършителни работи
                У дома аз отговарям за ремонтите. Хич не ми минават тези номера "направете това, свършете онова". В момента, в който ми поставят разни условия и звъня на следващия телефон.
                Last edited by tnm; 08.05.2012, 10:20.
                Мечо

Коментар

Трепе. Много добър ловец е. Най-добрият от семейство порове.
                  Ако е и достатъчно умно да не хапва от отровата за мишки, която е разпръсната навсякъде, значи съм на далавера

Коментар

Имам си едно таквоз в завода аз. Дъл трепе мишки?

Трепе. Много добър ловец е. Най-добрият от семейство порове.
                    Мечо

Коментар

Завъди си змия. Влиза в дупките и ги руча заедно с мишлетата. Изчезват за отрицателно време.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П. Аз като бягам никога не нося оръжие или нещо такова, щот' не ме е шубе и даже сърни са ми се показвали, щот' те любопитни ( страхливи ), но са ми се показвали сърнички.

А, това е голяма чест за мИня, щот' явно животинката ме харесва и ми се доверява като ми позволява да я видя.
                        Русото, и аз не си нося пистолета. Всичкото орУжие съм го натикала у касата.
                        Животните не са проблем. Обаче хората са друга работа. Ще ти разкажа защо мисля така.
                        Преди десетина дни се прибирах от родителите си към дома. Винаги минавам през една малка горичка /нещо като парк зад кварталното училище/ за по-направо. Беше около 19 часа, все още в светлата част на деня.
                        Имам навик да се оглеждам като ходя из горите. Може би заради това го видях онзи ненормалник на около 10 метра от мен и можах да реагирам. Ексхибиционист.. На няколко крачки от двора на основно училище ...
                        Спрях, извадих си телефона от джоба и се обадих на един приятел от Икономическа полиция. Като ме чу да говоря, оня изчезна. Приятелят ми изпрати една патрулка. Обясних им на полицаите какво съм видяла, описах го и всичко приключи до там. Не съм чула да има развитие по случая.
                        А синът ми минава по тази пътека, съучениците и приятелите му - също...
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          По-скоро е видял невестулка.

Коментар

Не бре, тези твоите бялки виреят само у Южна Африка, Южна Америка, Антарктида и островите в Южнийот океан
                            tnm

Коментар

Отгоре черно, отдолу бяло, сякаш точно наполовина разделено.

Коментар

• Ден добрий възрастни ора !!!
                                Много плъх нещо през нощната сесия ..
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X