Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТц ... ще "покрият" случая, щот' имат таргети за "сваляне" на престъпността - демек да не го регистрират. Както и да е, през 112 ще къпиш, затова ЕС ни го "натрапи" тоя номер, за да има реална статистика, а не отдел на полицията за "борба" срещу тъжителите.
П.П. Даже се чудя дали не са те разубеждавали да даваш показания, но са били фиктивни - после са ги скъсали и в коша, демек входящ номер не ти дадоха, налЕ?
Не ми дадоха входящ номер. Написах един протокол под индиго собственоръчно и се подписах. Това е. Ама че държава. Трагедия.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПрав си, ама не съобразих в момента. Приятелят ми е е обадил в централата и от там изпратиха патрулните полицаи. Дадох показания, дано ги вземат под внимание.
П.П. Аз съм свикнала да се разправям с цигани. И те са такива - озъбиш ли им се, веднага си "подвиват опашката".
П.П. Даже се чудя дали не са те разубеждавали да даваш показания, но са били фиктивни - после са ги скъсали и в коша, демек входящ номер не ти дадоха, налЕ?Last edited by marandi; 08.05.2012, 11:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеОпределено ако има такъв изрод децата (особенно момичетата) трябва да си сменят маршрута към училище и ако пак го забележите пак уведомете полицията... Обичайно не се връщат на същото място където са задържани веднъж...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМадам Шъ е права, както винаги - тия не са опасни.
Трябвало е през 112 после да цъкнеш, за да ти входират обаждането и да си свършат работата принципно и в дългосрочен план, а не "приятелската", както в момента, щом се е пласирал до училище да тормози дечицата.
--------------------------------------
Иначе, ако недай си Боже някой ден агресивен мъж тръгне да посяга, имаш 3 точки - нос, слабини и долу в краката ( от глезените надолу ), където са болезнени за мъжете. Ползва се токчето на обувката примерно - щот' с ръка е трудно ( не ти знам колко ти е бицепса). И то това не е мъж, а мухльо по принцип, дет' ще посегне на жена.
Аз такива много ги бия и в наше село не виреят хич. Завчера докато бях разстроен, заради Мама бегло чух някакво момиченце, разправяше за нЕкъв мангал дет' й се оферирал.
Тя тип "магистралка" и не можах да преценя дали е било сериозно или се "надуваше" пред някакво момче дет' бяха с него, но не ми е до това сега.
П.П. Та, не решавай подобни случки за момента, а дългосрочно, щот' някой ден наистина може и някой да пострада и после е безмислено да се вайка, щот' не са взети мерки, когато е трябвало.
П.П. Аз съм свикнала да се разправям с цигани. И те са такива - озъбиш ли им се, веднага си "подвиват опашката".Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМоже би заради това го видях онзи ненормалник на около 10 метра от мен и можах да реагирам. Ексхибиционист.. На няколко крачки от двора на основно училище ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИмам си едно таквоз в завода аз. Дъл трепе мишки?
http://souvl.com/djvb/page32.html
П.П. Това с пингвините беше смешно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРусото...........
Ексхибиционист.. На няколко крачки от двора на основно училище ...
Спрях, извадих си телефона от джоба и се обадих на един приятел от Икономическа полиция. Като ме чу да говоря, оня изчезна. Приятелят ми изпрати една патрулка. Обясних им на полицаите какво съм видяла, описах го и всичко приключи до там. Не съм чула да има развитие по случая.
А синът ми минава по тази пътека, съучениците и приятелите му - също...
Трябвало е през 112 после да цъкнеш, за да ти входират обаждането и да си свършат работата принципно и в дългосрочен план, а не "приятелската", както в момента, щом се е пласирал до училище да тормози дечицата.
--------------------------------------
Иначе, ако недай си Боже някой ден агресивен мъж тръгне да посяга, имаш 3 точки - нос, слабини и долу в краката ( от глезените надолу ), където са болезнени за мъжете. Ползва се токчето на обувката примерно - щот' с ръка е трудно ( не ти знам колко ти е бицепса). И то това не е мъж, а мухльо по принцип, дет' ще посегне на жена.
Аз такива много ги бия и в наше село не виреят хич. Завчера докато бях разстроен, заради Мама бегло чух някакво момиченце, разправяше за нЕкъв мангал дет' й се оферирал.
Тя тип "магистралка" и не можах да преценя дали е било сериозно или се "надуваше" пред някакво момче дет' бяха с него, но не ми е до това сега.
П.П. Та, не решавай подобни случки за момента, а дългосрочно, щот' някой ден наистина може и някой да пострада и после е безмислено да се вайка, щот' не са взети мерки, когато е трябвало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБързо забравям всичко лошо. Най бързо забравям собствените си издънки и затова се мисля за съвършен.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВал, притеснена съм за децата, които минават по път. Може да изкара ума на някоя съученичка на сина ми.
Иначе си права, че са страхливи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРусото, и аз не си нося пистолета. Всичкото орУжие съм го натикала у касата.
Животните не са проблем. Обаче хората са друга работа. Ще ти разкажа защо мисля така.
Преди десетина дни се прибирах от родителите си към дома. Винаги минавам през една малка горичка /нещо като парк зад кварталното училище/ за по-направо. Беше около 19 часа, все още в светлата част на деня.
Имам навик да се оглеждам като ходя из горите. Може би заради това го видях онзи ненормалник на около 10 метра от мен и можах да реагирам. Ексхибиционист.. На няколко крачки от двора на основно училище ...
Спрях, извадих си телефона от джоба и се обадих на един приятел от Икономическа полиция. Като ме чу да говоря, оня изчезна. Приятелят ми изпрати една патрулка. Обясних им на полицаите какво съм видяла, описах го и всичко приключи до там. Не съм чула да има развитие по случая.
А синът ми минава по тази пътека, съучениците и приятелите му - също...
Те повечето са регистрирани като хора със този психически проблем и не подлежат на съдебно преследване. Вкарват ги в психиатрия за няколко дни и пак навън да се показват.... Моя шофьор преди години го осъдиха (някаква глоба беше за нанасяне на лека телесна повреда, ама делата се точеха бая врфеме защото ексхибициониста не се явяваше) че беше набил един такъв пред УНСС и го беше закарал гол в районото... Та ти най поравилно си постъпила като не си се саморазправила защото бая време щеше да се рапоравяш с тоя проблем, ако го застреляш... Апа ако вземе и да умре от огнестрелната рана, което също е възможно, защото те обичайно са много кекави...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/sheДобро Утро!
Тнм, ексхибиционистите принципно не са опасни. Наскоро ми се случи подобно "преживяване" в подлеза пред "Пикадили Парк". Мъж на около 40, който си вървеше спокойно пред мен, чувайки ме бодро да марширувам, реши да ме "впечатли" по този начин. Подминах го, но си бях решила, че ако предприеме нещо, ще играят много здраво по главата му покупките ми.
Аз лично изпитвам страх от едни такива типажи- млади момчета със суичъри с качулки, трудно разпознаваеми. Един такъв посред бял ден беше скъсал от врата на моя приятелка колие. Още има белег на гърдите си от ноктите му.
Иначе си права, че са страхливи.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНе-е-е.
Мит е само за нехората.
Човек ли си - имаш цели.
Имаш цел - имаш зор.
На зор ли си -сънуваш кошмари.
Голем ли е - даже ги забравяш.
Че защо да ги помниш, щом денят ти предлага доста нови?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДобро да е утрото за всички ни!
-----------------------------------------------
Белката е в горските терени, а невестулката в полето. Не те знам къде бягаш и гадая.
Аз кат' бягам т'ва дет' си го видял почти всеки път ми минава над главата по клоните. Щот' животинката е много пъргава, но долу е асфалт и има разни кретени, дет' са по 120-150 кг и се търкалят вече, но от колите не слизат да не им се тръсне задника 1 път повече и затова гадинките при нас и те се научиха и през пътя не пресичат.
Скоро ще видиш и кълвачи и катерички. Бе, красиво е - Господ много ни е дал, за който успява да го видиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИмам си едно таквоз в завода аз. Дъл трепе мишки?
Коментар
Коментар