IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да бе да те жените все кусури си намират. Ти я научи на хубавата старобългарска дума онождане, а другото после да му мислят. Младото си е младо брат..

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Kosmo тая не мое ти напрай кефа.Ще си разочарован
      То Кире и Бате Пешо тия малките пикли няма как да правят кой знае какъв секс, ама като е младо, красиво и гъвкаво то секса ти минава през мозъка и пак си става кеф... Ще видим днес... Колегите не са я харесали - приличала им на кукла, много била превзета, била елитна курва, къси и били краката (според колежките) итн..... Те по принцип и Памела Андерсън не биха харесали, ама много ми свалят ентусиазма...

Коментар

• Космо в живота има и хубави моменти. Ти не ги мисли носорозите, а обърни подобаващо внимание на рускинчето. Те харесват жестовете, а и днес си се изчистил от токсините и си пищов- браво на тебе да си жив и здрав да отбележеш точка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Ами вчера бях много кротък.. Половин бира сутринта. Не съм пушил. Легнах си към 21 часа.... И сега съм ток и жица - чакам го рускинчето към 12.30 да го водя на обед.. Пратило ми чак мейл снощи (сега го видях) - Какъв е дрес кода на ресторанта дето ще ходим?... Спи в грандхотел София и е със шофьор, возят я в БМВ 7 ма серия (не мога да го разбера какво е като мотор, защото няма цифри отзад, а ми е неудобно да питам, то и няма кой защото на дали знае момичето, а шофьора не излиза от колата).... Мисля че може да си направим един качествен секс, който да си остане нашата малка тайна и последната и авантюра, преди тате (ако е с богат татко) да я ожени за дебелият си дърт бизнес партньор от обкръжението на г-н Путин например.... А и момичето трябва да разбере какво е истински, здрав и крав мъж за да има база за сравнение.. Нали се сещаш хубавите рускинчета (и българки) обикновенно какви носорози ги чукат...
          Kosmo тая не мое ти напрай кефа.Ще си разочарован

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Добро утро Космо. Браво за рускинчето- добро попадение. Много потенциал има в тази нация. Рускините когато са млади са богини, а после стават вещици. Наистина внимаваи с кого е свързана, че при тях няма прошка за некоректните.Много хубави моменти съм имал с тази нация. Днес си в добра форма-да е спорен- петък 13
            Ами вчера бях много кротък.. Половин бира сутринта. Не съм пушил. Легнах си към 21 часа.... И сега съм ток и жица - чакам го рускинчето към 12.30 да го водя на обед.. Пратило ми чак мейл снощи (сега го видях) - Какъв е дрес кода на ресторанта дето ще ходим?... Спи в грандхотел София и е със шофьор, возят я в БМВ 7 ма серия (не мога да го разбера какво е като мотор, защото няма цифри отзад, а ми е неудобно да питам, то и няма кой защото на дали знае момичето, а шофьора не излиза от колата).... Мисля че може да си направим един качествен секс, който да си остане нашата малка тайна и последната и авантюра, преди тате (ако е с богат татко) да я ожени за дебелият си дърт бизнес партньор от обкръжението на г-н Путин например.... А и момичето трябва да разбере какво е истински, здрав и крав мъж за да има база за сравнение.. Нали се сещаш хубавите рускинчета (и българки) обикновенно какви носорози ги чукат...

Коментар

• Kiro, Космо! Добро утро, момчета!
              Време е да поработим, а след обяд може да уважим шефа
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Добро утро Космо. Браво за рускинчето- добро попадение. Много потенциал има в тази нация. Рускините когато са млади са богини, а после стават вещици. Наистина внимаваи с кого е свързана, че при тях няма прошка за некоректните.Много хубави моменти съм имал с тази нация. Днес си в добра форма-да е спорен- петък 13

Коментар

• Ха добро утро.. Петък 13 ти... Аз да Ви кажа съм малко суеверен...

А с каква рускиня се запознах вчера.... Работи модел на бельо... Уникална - руса, зеленоока, не говори български и аз поне съм темерут пък отказах на руски и си говорихме на английски.. Малко се нацупи в началото, ама после се отпусна и свали маската на тежката бизнес дама и заговори за нещата коиот я правят щастлива....Малко ми е младичка (20) ама има много потенциал в момичето.... То и нещо такова ми трябва сега да не ме натоварва - младо, весело, красиво, слънчево... Ще видим как ще тръгнат нещата. Днес пак ще ми идва в офиса... Трябва първо да остановя кой и е спонсора, щото по телефона и звъннха някакви и тя макар че излезе хванах че говорят за някакви атомни централи, кораби, някакви океани... Та да не се вкарам в беля, но по скоро е татина щерка, щото не прилича на мутреса или държанка на някой олигарх.... Уууу (Въййй както вика една колежка от Бургас) получих ерекция само докато пиша....

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                    ХелоУ другари и другарки, липсвАхте ми както обещах (макар да не съм свършила всичко...шЪ сЪ черпим)

ето ги сервитьорките

не съм забравила и дамите от форума, затова ще викнем и сервитьора

http://www.youtube.com/watch?v=Aq3q03yeWe4

да се отчета вчера падна пръвия изпит с 6 : 0 за мен

кофтито е, че днес развалих пейзажа с един грешноразвит въпрос от 10, а покрай мен и "цяло село" тъй де половината зала, колеги но ще видим резултата...

айде отивам да работя и довечера пак ще залягам над четенето, че ме чака още един тази седмица
                    Аз все това повтарям, че добрият апетит показва и добро здраве..., а дано и снагата да не е като на манекенка, че там нещата не винаги са добре - често лансират в класациите прекалени "хилки", с ясно изразени кокалаци, като се опитват да ни налагат своите критерии за женска красота... ..., така, че - хапвай...

... и това си струва да бъде наблюдавано, малко по-продължително, за да бъде хванат в подробности целият процес на "залягането над четенето"..., защото това е "запазена марка", а по себе си зная, колко трудно се достига до такъв внушителен резултат - 6:0..., има някакви тънкости в "залягането" - съвсем очевАдно е...

И - благодаря за почерпката: отново да черпиш многократно по същите поводи - стискаме палци!
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Не знам какво точно разбирате под пиене за напиване...
                      А функцията на растителната мазнина е да подпомогне, предпази черния дроб в работата му с алкохола, независимо по каква причина се пие, особено при ежедневни по-големи количества от чаша, две, три...

Коментар

• Абе запалка, не знам кво прайш, ама всеки път прецакваш подредбата у форумо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          една лъжичка зехтин преди пиене помага за по-бързо отделяне на алкохола и намалява проникването му в кръвта
                          а пък ако след лъжичката зехтин, пиеш само минеларна вода, гаранция няма да имаш никакъв махмурлук ...
                          Като се пие алкохол, се пие за да има ефект... Ако не искаш последствия, просто не пий..
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            една лъжичка зехтин преди пиене помага за по-бързо отделяне на алкохола и намалява проникването му в кръвта
                            Е, за чий х...й ще пия зехтин за да не ме хване алкохола? Нали го пия за да ме хваща!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Молекулите на етиловия алкохол са водно и мастно разтворими. (водичка и зехтинец)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Koсмо бе ти натриев бензоат нямаш ли?

Имам. Даже всичките комшии слагат, ама мене ме е страх...

Коментар

Working...
                                X