IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър ден възрастни хора ...
    Ай петъчно да приключим ръботния ден по обЕд ...
    и кротко на бирица (афкорс старозагорска) некъде на озон в сгодна компания ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Много хубав филм за велик журналист. Де ги такива ся по нашенско
      Има един....
      Но трудно му се хваща цаката.
      Да си бил книжен плъх поне пет години и да си му чел писмата поне шест месеца.
      А форума под него е уникум!
      Българи от всички краища по света го дебнат да напише нещо и веднъг се включват.
      Денонощно.
      И е единственият форум, от който научаваш повече неща спрямо автора.
      Last edited by sergo; 11.05.2012, 08:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        Бро утро ТНТМ!
        Добро утро, Серго!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Що пък да не ви поздравя с него?
          Грабна ме отведнъж, докато гледах филма.

http://www.youtube.com/watch?v=ezUxLKSD1LA

Коментар

Много спите бре. Фащам гората. Ако умра ил загина не мой да ме жалите
            Успах се. Сега ще имам удоволствието да се възползвам от услугите на градския транспорт

П.П. Фнимавай в гората като ухажваш мецаните Да не попаднеш на някой ревнив мечок, че нЪл сега сте в брачен период
            Мечо

Коментар

• А пък тъпчото аз, вместо да работя нощес съм търсил едно парче.
              Пет часа!
              Баси!
              Това е първата песен,която не може да се намери цяла в нета!
              И не мирясах чак до сега.
              Чувствам се прецакан!....
              Все едно магистрална курва да не ми дойде на среща!

Коментар

• Бро утро ТНТМ!

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Днес е Св. Св. Кирил и Методий. Честит имен ден на именниците
                  Мечо

Коментар

Целият ти ден да е добър за теб.

А-а-а!
                    Виж как знаеш.Пръв се досети.
                    Браво!

А, за актьора, който го играе - нищо?
                    Не играе добре?
                    Що ли?

Коментар

• Много спите бре. Фащам гората. Ако умра ил загина не мой да ме жалите
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                        До-о-о-бро утро-о-о.....
                        Виетнам!

Денят на майстора пак дойде!
                        tnm

Коментар

• Добро утро tnm
                          Добро утро Серго

Не съм фанал още гората щото чакам да чуя нещо любопитно да има матриал по който да разсъждавам докато бягам
                          tnm

Коментар

• До-о-о-бро утро-о-о.....
                            Виетнам!

Денят на майстора пак дойде!

Коментар

• Аз па досега четох за менуета и май интуицията ми не ме е подвела.

Демек "върха" на сладоледа на менуета бил, когато жената на Краля-Слънце извадила часовник ( мега-екстра за него време с формата на яйце ) и като се отвори да се гледа часа - звучал менует, с което кралицата забила 5-6-те му метреси и те щели да пукнат от яд, че техните часовници са по-семпли пак от него дет' им подарил.

Дано съм схванал правилно информацията, че ми гръмна главата да чета, а па гледам и в същото време Денис и приятели едновременно.

И се зачетох по-едни други неща дет' ми стана любопитно като следствие и леко врътнах, чак ме зацепи кратуната.

П.П. Ама, 'ноу съм любопитен - който е казал, че жените са любопитни не е познавал Русото явно
                              ----------------------------------------------------------------------
                              Иначе тъкмо изследвах, че пак ми стана любопитно за връзката между Стоунхендж ( от чудесата на света ), Египетските пирамиди, Вавилонската кула и появата на Исус, пирамидите на маите/инките, храмовете в Тибет, Родопите и т.н. и няколко нощи ги сънувах нещата и все едно съм там.по него време кат' зрител и скивах нещо много яко като информация, обаче последната нощ не можах да я запомня и цял ден си блъсках кофата какво сънувах, че навързваше всичко кат' теория логически и завършено, демек беше ключовото зрънце и не успях да си спомня. И после Мама направи белята и откакто стана т'ва с нея нищо не съм сънувал. То колко съм и спал, де - мъча се да заспя, а не мога.

Бе, луда работа
                              Last edited by marandi; 11.05.2012, 01:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Ноубъди'с пърфект, братле - аз па хептен

Може би и аз се подведох по "кавала" и "надуването" от предходния пост. Тук сме широко-скроени хора, Русото ангелче/архангелче едва ли ще бъде - та, спокич. По-скоро станах Дарт Вейдър, днес пак си скубах 2-3 бели косъма, дет' си видях - ужасТ

П.П. еПаси майтапа, чак днес гледам новини от 9 дена и чак ми станаха интересни - хихи

В такава ситуация винаги съм се сещал за една моя бивша съученичка...преди толкова години - все едно не е било...... (казвал съм това и друг път)...

...бяхме малко повече време на един кораб - с нея и съпругът й, а на едно такова ограничено пространство - какво да правят хората-приятели..., че и бивши съученици..., "наздраве и така нататък в тоя стил..."..., спомени... Едни хубави вечери в противовес на жарките дни - с над 40 градуса по Целзий..., с едни мастики и огроооомни салати......

...Та от нея съм запомнил една мила констатация по повод на започналото ми прошарване: "Белите коси са признак на благородство..."

Мога да добавя само думите на един поет-сатирик - "Възрастта не е порок"...

... и кой-каквото иска да мисли - в ученическата възраст времето едва-едва се влачеше, а след това като хукна...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X