IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Въъъъ, аз нямам маса. Не мога да се бия на сумо. Много съм добър на кибритени клечки дето се вземат от различни редове. Аз съм я измислил двоичната система
    Кои са тез клечки ва ?
    Че имам претенции за една игра ... (там най-достойно падаш на трето местО без съдийските подаръци.. )
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Бря условията ти се перфектни, както ги описваш, дано и въздуха ти е чист в града, а не само в гората.

П.П. Русото спря да бяга сутрин преди 5-6 години, щот' с т'ва къркане и той организма ми не може да се "събуди" още в първите 1-2 часа, па камо ли да бягам. Чувал съм, че след определена възраст не е добре да се бяга сутрин, понеже тогава е най-голямото натоварване на организма, прехода от фаза сън във фаза будно състояние.

И аз затова вечер бягам преди залез, но ти си умен мъж и си знаеш най-добре как се чувстваш.

Поздрави!

Аз успях да дремна от 3 до 7:30ч и си е направо рекорд за последните 10 дена, мярна ми се й нещо като сън, ама пак го забравих - ама готин беше - станах с кеф
      А бе немотивиран се чувствам. Тук правя сега едни ремонти, и вместо да си гледам работата съм се излегнал до лаптопа и си пиша с вас. Не знам дали е от сутрешното бягане или от мързел. Може да пробвам да бягам вечер. Иначе въздуха е чист, и в града и в гората.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Тъй, тъй... Убаво ги редиш. Ъм дет шЪ одим утре да чистим България за един ден,какво да праим!? Да пием ли бира ил да изчакаме?
        То утре ле е чистенето ?...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Градът е малък. Гората е на три минути път пеша. Там почвам да бягам срещу един много стръмен баир. Хем по бързо се уморявам, хем е по безопасно с оглед на възрастта. А гората е бая гъста. Да не те среща бялка

Питай бат Маранди колко смелост се иска да бяга стар човек по равно. За нанадолнище е немислимо.
          Бря условията ти се перфектни, както ги описваш, дано и въздуха ти е чист в града, а не само в гората.

П.П. Русото спря да бяга сутрин преди 5-6 години, щот' с т'ва къркане и той организма ми не може да се "събуди" още в първите 1-2 часа, па камо ли да бягам. Чувал съм, че след определена възраст не е добре да се бяга сутрин, понеже тогава е най-голямото натоварване на организма, прехода от фаза сън във фаза будно състояние. Затова китайците прайкат у-шу гимнастика сутрин, а не сумо - както те базика бебе ТНМ-чева.

И аз затова вечер бягам преди залез, но ти си умен мъж и си знаеш най-добре как се чувстваш.

Поздрави!

Аз успях да дремна от 3 до 7:30ч и си е направо рекорд за последните 10 дена, мярна ми се й нещо като сън, ама пак го забравих - ама готин беше - станах с кеф
          Last edited by marandi; 11.05.2012, 10:15.

Коментар

Дълбоко ме притесни с това карате Ти си абсолютно неподготвен за пряк сблъсък с конкуренцията. Трябва да знаеш сумо, а не там разни там "гяк-мяк"
            Русото да ти спретне една среща с Котоошу, че да получиш овреме някой друг урок. Иначе има голяма опасност да дадеш фира
            Въъъъ, аз нямам маса. Не мога да се бия на сумо. Много съм добър на кибритени клечки дето се вземат от различни редове. Аз съм я измислил двоичната система
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Аз си мислих че ще се върнеш минимум с един глиган, а ти само си избърсал росата от първото дърво
              Градът е малък. Гората е на три минути път пеша. Там почвам да бягам срещу един много стръмен баир. Хем по бързо се уморявам, хем е по безопасно с оглед на възрастта. А гората е бая гъста. Да не те среща бялка

Питай бат Маранди колко смелост се иска да бяга стар човек по равно. За нанадолнище е немислимо.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Добър ден възрастни хора ...
                Ай петъчно да приключим ръботния ден по обЕд ...
                и кротко на бирица (афкорс старозагорска) некъде на озон в сгодна компания ...
                Тъй, тъй... Убаво ги редиш. Ъм дет шЪ одим утре да чистим България за един ден,какво да праим!? Да пием ли бира ил да изчакаме?
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Няма страшно. Аз каратетата ги знам. Гледал съм сички филми за Брусли, за Джекичан, и имаше един японски - Айкидо.
                  Дълбоко ме притесни с това карате Ти си абсолютно неподготвен за пряк сблъсък с конкуренцията. Трябва да знаеш сумо, а не там разни там "гяк-мяк"
                  Русото да ти спретне една среща с Котоошу, че да получиш овреме някой друг урок. Иначе има голяма опасност да дадеш фира
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Аз я фанах и се върнах бря. Жюф и здраф. Ти ко само ме дебнеш да ми подронваш авторитета
                    Аз си мислих че ще се върнеш минимум с един глиган, а ти само си избърсал росата от първото дърво

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Ти ще фащаш ли гората ил само ще я плашиш от форума?
                      Аз я фанах и се върнах бря. Жюф и здраф. Ти ко само ме дебнеш да ми подронваш авторитета
                      tnm

Коментар

Дай линк
                        Ти ще фащаш ли гората ил само ще я плашиш от форума?

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                          Има един....
                          Но трудно му се хваща цаката.
                          Да си бил книжен плъх поне пет години и да си му чел писмата поне шест месеца.
                          А форума под него е уникум!
                          Българи от всички краища по света го дебнат да напише нещо и веднъг се включват.
                          Денонощно.
                          И е единственият форум, от който научаваш повече неща спрямо автора.
                          Дай линк
                          tnm

Коментар

Успах се. Сега ще имам удоволствието да се възползвам от услугите на градския транспорт

П.П. Фнимавай в гората като ухажваш мецаните Да не попаднеш на някой ревнив мечок, че нЪл сега сте в брачен период
                            Няма страшно. Аз каратетата ги знам. Гледал съм сички филми за Брусли, за Джекичан, и имаше един японски - Айкидо.
                            tnm

Коментар

• Добро Ви Утро!

Филма си го смъкнах преди 10 дена . Гледала съм го отдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                                Целият ти ден да е добър за теб.

А-а-а!
                                Виж как знаеш.Пръв се досети.
                                Браво!

А, за актьора, който го играе - нищо?
                                Не играе добре?
                                Що ли?
                                His performance in Good Morning, Vietnam (1987) resulted in Williams being nominated for an Academy Award.[17] Many of his roles have been comedies tinged with pathos. - това от уикипедията.

Играе, как да не играе. Той и официално признание е получил за играта си.
                                Аз за героя, който пресъздава.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X