евалата на поколението, шапка му свалям
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДай линк
Не се ли сещаш за кой иде реч?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеHis performance in Good Morning, Vietnam (1987) resulted in Williams being nominated for an Academy Award.[17] Many of his roles have been comedies tinged with pathos. - това от уикипедията.
Играе, как да не играе. Той и официално признание е получил за играта си.
Аз за героя, който пресъздава.
Той затова получава признанието, щото е изпунтирал едно към едно толкова колоритна, въздействаща и жива личност.
Пък и филма продължава също да държи рейтинг, може би и като учебно помагало за куп журналисти.
http://www.youtube.com/watch?v=PV_gycC2MI4
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеРевнивите мечоци - определено страдат от някакво усещане за незаменимост..., а то - нищо, че сме уникални (или уникуми) - сме си едни нормални хора със своите недостатъци...
Та - ревнивите - вместо да се докажат на друго място - губят време в глупости...
Иначе си прав. Отивам да си гледам ремонта.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАко си първи, от третия ред махаш една клечка от крайните и ВИНАГИ печелиш...
Ако не си първи, ВИНАГИ губиш...
Баси тъпата игра...
(ако се играе по правилата, които аз знам.. де..)
1, 2, 2, 4, 5 или двоично представени - 1, 10, 10, 100, 101
Като подредиш двоичните числа едно под друго се получават във всяка колонка по четен брой единици - следователно печелиш.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа
Ако не си първи, ВИНАГИ губиш...
Баси тъпата игра...
(ако се играе по правилата, които аз знам.. де..)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУспах се. Сега ще имам удоволствието да се възползвам от услугите на градския транспорт
П.П. Фнимавай в гората като ухажваш мецанитеДа не попаднеш на някой ревнив мечок, че нЪл сега сте в брачен период
) - сме си едни нормални хора със своите недостатъци...
Та - ревнивите - вместо да се докажат на друго място - губят време в глупости..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТва, играта дето, на първия ред е една, втория две ... петия пет - на пирамида ле е ?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМдам,
качеството на въздуха, водата, храната и интензитета ( гъстотата ) са важни неща за комфорта на живот.
Имам разни приятелчета, дет' след 8-10 години емигрантстване като се прибраха и първата вечер като се напихме като мотики у селото и ми направи впечатление, че излизаме от кръчмата и оня пое дълбоко въздух няколко пъти и изрева кат' селска пръчка на центърО: "А бе, обичам го тоя въздух и няма забравяне."
Визирам чиляк Щати/Канада, но вика т'ва ( въздуха ) не се забравя. Тая криза ни дойде добре - доста намали прахоляка. Ама, в Търново е ужас - то не може да се диша там, аз затова кат' прост съм на центърО, а до техното центърО са 6 км. - демек по-близо до тях съм от техните крайни квартали и съм се базикал с търновчанки кой по-болярин като аз съм по-близо като разстояние до Царевец/Арбанаси, отколкото вие? Ърмм ...? ( тук местните ни селски закачки, дет' си ги има навсякъде ). .
И някои сценаристи са го забелязали - има един филм за хайдут Али (Края на песента).Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНай правилния ход се определя като обърнеш броя на клечките от всеки ред в двоично число (наум). Подреждаш така получените двоични числа едно под друго (пак наум), и за да биеш във всяка колонка трябва да оставиш по четен брой единици.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеУтре я! Ти дан си съ излъгал да почнеш от днеска!?
Ама се чуствам некак неорганизиран по тоа въпрос... Па ми се ще и яз да дам нещо за калузата ...
е ся ще се зазвъня по телифонито... !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бе немотивиран се чувствам. Тук правя сега едни ремонти, и вместо да си гледам работата съм се излегнал до лаптопа и си пиша с вас. Не знам дали е от сутрешното бягане или от мързел. Може да пробвам да бягам вечер. Иначе въздуха е чист, и в града и в гората.
качеството на въздуха, водата, храната и интензитета ( гъстотата ) са важни неща за комфорта на живот.
Имам разни приятелчета, дет' след 8-10 години емигрантстване като се прибраха и първата вечер като се напихме като мотики у селото и ми направи впечатление, че излизаме от кръчмата и оня пое дълбоко въздух няколко пъти и изрева кат' селска пръчка на центърО: "А бе, обичам го тоя въздух и няма забравяне."
Визирам чиляк Щати/Канада, но вика т'ва ( въздуха ) не се забравя. Тая криза ни дойде добре - доста намали прахоляка. Ама, в Търново е ужас - то не може да се диша там, аз затова кат' прост съм на центърО, а до техното центърО са 6 км. - демек по-близо до тях съм от техните крайни квартали и съм се базикал с търновчанки кой по-болярин като аз съм по-близо като разстояние до Царевец/Арбанаси, отколкото вие? Ърмм ...? ( тук местните ни селски закачки, дет' си ги има навсякъде ). .
Last edited by marandi; 11.05.2012, 10:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТо утре ле е чистенето ?...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКои са тез клечки ва ?
Че имам претенции за една игра ... (там най-достойно падаш на трето местО без съдийските подаръци..)
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар