IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• евалата на поколението, шапка му свалям
    Не е препоръка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Дай линк
      Не ти трябва линк.
      Не се ли сещаш за кой иде реч?

Коментар

His performance in Good Morning, Vietnam (1987) resulted in Williams being nominated for an Academy Award.[17] Many of his roles have been comedies tinged with pathos. - това от уикипедията.

Играе, как да не играе. Той и официално признание е получил за играта си.
        Аз за героя, който пресъздава.
        Е така де,
        Той затова получава признанието, щото е изпунтирал едно към едно толкова колоритна, въздействаща и жива личност.

Пък и филма продължава също да държи рейтинг, може би и като учебно помагало за куп журналисти.

http://www.youtube.com/watch?v=PV_gycC2MI4

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          Ревнивите мечоци - определено страдат от някакво усещане за незаменимост..., а то - нищо, че сме уникални (или уникуми ) - сме си едни нормални хора със своите недостатъци...

Та - ревнивите - вместо да се докажат на друго място - губят време в глупости...
          Ей ся станахме на кълбо
          Иначе си прав. Отивам да си гледам ремонта.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Ако си първи, от третия ред махаш една клечка от крайните и ВИНАГИ печелиш...
            Ако не си първи, ВИНАГИ губиш...
            Баси тъпата игра...
            (ако се играе по правилата, които аз знам.. де..)
            Да ама със сина ми я преиначихме. Всеки път по жребий се определят различен брой редове и различен брой клечки в тях. Виж какво се получава във вашия случай, когато от третия ред вземеш 1 клечка:

1, 2, 2, 4, 5 или двоично представени - 1, 10, 10, 100, 101

Като подредиш двоичните числа едно под друго се получават във всяка колонка по четен брой единици - следователно печелиш.
            tnm

Коментар

Да
              Ако си първи, от третия ред махаш една клечка от крайните и ВИНАГИ печелиш...
              Ако не си първи, ВИНАГИ губиш...
              Баси тъпата игра...
              (ако се играе по правилата, които аз знам.. де..)
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Успах се. Сега ще имам удоволствието да се възползвам от услугите на градския транспорт

П.П. Фнимавай в гората като ухажваш мецаните Да не попаднеш на някой ревнив мечок, че нЪл сега сте в брачен период
                Ревнивите мечоци - определено страдат от някакво усещане за незаменимост..., а то - нищо, че сме уникални (или уникуми ) - сме си едни нормални хора със своите недостатъци...

Та - ревнивите - вместо да се докажат на друго място - губят време в глупости...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Тва, играта дето, на първия ред е една, втория две ... петия пет - на пирамида ле е ?
                  Да
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Мдам,

качеството на въздуха, водата, храната и интензитета ( гъстотата ) са важни неща за комфорта на живот.

Имам разни приятелчета, дет' след 8-10 години емигрантстване като се прибраха и първата вечер като се напихме като мотики у селото и ми направи впечатление, че излизаме от кръчмата и оня пое дълбоко въздух няколко пъти и изрева кат' селска пръчка на центърО: "А бе, обичам го тоя въздух и няма забравяне."

Визирам чиляк Щати/Канада, но вика т'ва ( въздуха ) не се забравя. Тая криза ни дойде добре - доста намали прахоляка. Ама, в Търново е ужас - то не може да се диша там, аз затова кат' прост съм на центърО, а до техното центърО са 6 км. - демек по-близо до тях съм от техните крайни квартали и съм се базикал с търновчанки кой по-болярин като аз съм по-близо като разстояние до Царевец/Арбанаси, отколкото вие? Ърмм ...? ( тук местните ни селски закачки, дет' си ги има навсякъде ) . .
                    Така е, нашенския въздух го различавам (сигурно и твоите приятели, ин вино веритас). Нашите гори миришат по различно. И морето ни също.

И някои сценаристи са го забелязали - има един филм за хайдут Али (Края на песента).
                    tnm

Коментар

Най правилния ход се определя като обърнеш броя на клечките от всеки ред в двоично число (наум). Подреждаш така получените двоични числа едно под друго (пак наум), и за да биеш във всяка колонка трябва да оставиш по четен брой единици.
                      Тва, играта дето, на първия ред е една, втория две ... петия пет - на пирамида ле е ?
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Успешен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Утре я! Ти дан си съ излъгал да почнеш от днеска!?
                          Абе още не съм ...
                          Ама се чуствам некак неорганизиран по тоа въпрос... Па ми се ще и яз да дам нещо за калузата ...
                          е ся ще се зазвъня по телифонито... !!!

Коментар

А бе немотивиран се чувствам. Тук правя сега едни ремонти, и вместо да си гледам работата съм се излегнал до лаптопа и си пиша с вас. Не знам дали е от сутрешното бягане или от мързел. Може да пробвам да бягам вечер. Иначе въздуха е чист, и в града и в гората.
                            Мдам,

качеството на въздуха, водата, храната и интензитета ( гъстотата ) са важни неща за комфорта на живот.

Имам разни приятелчета, дет' след 8-10 години емигрантстване като се прибраха и първата вечер като се напихме като мотики у селото и ми направи впечатление, че излизаме от кръчмата и оня пое дълбоко въздух няколко пъти и изрева кат' селска пръчка на центърО: "А бе, обичам го тоя въздух и няма забравяне."

Визирам чиляк Щати/Канада, но вика т'ва ( въздуха ) не се забравя. Тая криза ни дойде добре - доста намали прахоляка. Ама, в Търново е ужас - то не може да се диша там, аз затова кат' прост съм на центърО, а до техното центърО са 6 км. - демек по-близо до тях съм от техните крайни квартали и съм се базикал с търновчанки кой по-болярин като аз съм по-близо като разстояние до Царевец/Арбанаси, отколкото вие? Ърмм ...? ( тук местните ни селски закачки, дет' си ги има навсякъде ) . .
                            Last edited by marandi; 11.05.2012, 10:31.

Коментар

То утре ле е чистенето ?...
                              Утре я! Ти дан си съ излъгал да почнеш от днеска!?

Коментар

Кои са тез клечки ва ?
                                Че имам претенции за една игра ... (там най-достойно падаш на трето местО без съдийските подаръци.. )
                                Най правилния ход се определя като обърнеш броя на клечките от всеки ред в двоично число (наум). Подреждаш така получените двоични числа едно под друго (пак наум), и за да биеш във всяка колонка трябва да оставиш по четен брой единици.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X