Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМи хайде върни ма ирено ти ли ще си ми учителката първо смятам да продам България после света накрая вселенатаLast edited by tnm; 29.05.2012, 16:48.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеМюхлерчо, батенце, сопри се малко бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМи хайде върни ма ирено ти ли ще си ми учителката първо смятам да продам България после света накрая вселената
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМюхлерчо, кефиш батка. Ей такива напористи като теб ни трябват
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМюхлерчо, кефиш батка. Ей такива напористи като теб ни трябват
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМюхлерчо, кефиш батка. Ей такива напористи като теб ни трябватБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМи хайде върни ма ирено ти ли ще си ми учителката първо смятам да продам България после света накрая вселената
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеПреди да продадеш света и да станеш милионер, да се беше научил да пишеш! Марш в първи клас, неграмотнико!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеАве биков дреме ми за българи китайци немци марсианци за мене хората са били само и единствено средство за моето лично обогатяване дали ще купувам или продавам важното е аз да печеля нямам бизнес скрупули ако мога да те изтъргувам тебе и душататта ти в ада ще слезна и с дявола ще сключа сделка така че ги мани тия националистически предрасъдъци няма хора има пари с парите си купувам хора които в момента работят за мене а аз спамя много яко има бедствие мене не ме интересуват жептвите деца жени а само и единствено какво мога да изтъргувам от нещастието на другите така че може би си прав че съм мъртъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеАве биков дреме ми за българи китайци немци марсианци за мене хората са били само и единствено средство за моето лично обогатяване дали ще купувам или продавам важното е аз да печеля нямам бизнес скрупули ако мога да те изтъргувам тебе и душататта ти в ада ще слезна и с дявола ще сключа сделка така че ги мани тия националистически предрасъдъци няма хора има пари с парите си купувам хора които в момента работят за мене а аз спамя много яко има бедствие мене не ме интересуват жептвите деца жени а само и единствено какво мога да изтъргувам от нещастието на другите така че може би си прав че съм мъртъвБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТака е, на оня свят нямате предразсъдъци. Дори и тези, дето се срамувате от произхода си, щото сте вече умрели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЗащо пък за оплакване напротив младите поколения са овце сган ако си хищник ще се възползваш от лесната плячка докато старите поколения са обременени с много предрасъдъци прекалено многоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар