Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеГледате ли талантите по bTV? Give It Up for Метко! Така наричахме Метин Енимехмедов в казармата. Служихме заедно 45 дни ( до клетвата) в Новобрански център в едно село край Русе. Ние бяхме 10-на висшисти, а те бяха няколко човека от Бургас, 5 години по-малки, имаше и други в ротата, не помня колко точно, но всички станахме големи приятели. Още тогава си беше талант. Помня как след като го бяха разбрали, ефрейторите (командирите на взодове) му разрешаваха 10-на минутно шоу след вечерната проверка в коридора на батальона, и всички се кефихме на майсторство му да играе и твори. Когато го видях в Шоуто на Слави му пожелах мислено успех, и той взе че спечели Ферарито. Сега не вярвам пак да го допуснат, но знам че наистина е много добър в това което прави и му се отдава напълно. Go Метко!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Гледате ли талантите по bTV? Give It Up for Метко! Така наричахме Метин Енимехмедов в казармата. Служихме заедно 45 дни ( до клетвата) в Новобрански център в едно село край Русе. Ние бяхме 10-на висшисти, а те бяха няколко човека от Бургас, 5 години по-малки, имаше и други в ротата, не помня колко точно, но всички станахме големи приятели. Още тогава си беше талант. Помня как след като го бяха разбрали, ефрейторите (командирите на взодове) му разрешаваха 10-на минутно шоу след вечерната проверка в коридора на батальона, и всички се кефихме на майсторство му да играе и твори. Когато го видях в Шоуто на Слави му пожелах мислено успех, и той взе че спечели Ферарито. Сега не вярвам пак да го допуснат, но знам че наистина е много добър в това което прави, и му се отдава напълно. Go Метко!!!Last edited by kev; 29.05.2012, 21:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВ София положението е: Вадиш чашата уиски от прозореца и Господ ти сипва лед. Трябва и леко да си заземен.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХих, провери си генеалогията. Сигурна съм, че ще откриеш македонски корени.
ПП
Освен да лекувам изгорено, съм чистил и око от алуминиева боя. Имаше един турчин от някакво градче близо до Истанбул. Все разправяше, че имал къща край морето и как гледал крави и кози. Мечтата на живота му беше да отиде в Сидни и да си купи чадър. Веднъж отидохме в едно пристанище на 70 километра от Сидни. Човека хвана влака, отиде и си купи чадър. Показваше го там на турците и се хвалеше. Аз така и не отидох да го видя чадър ли е, навес ли е, какво е.
Аварията стана в морето на 20 дена от най близкото пристанище. Очите му бяха като във филм на ужасите. Едното нормално, а другото сребърно и блести. Добре, че излезе корав селянин и не викаше и не се мяташе. Някъде 1 час си играх да очистя окото. Беше мътно и размазано. Промивахме го често докато стигнем до пристанището. Вече беше взело да заприличва на нормално око. Дойде един доктор, изписа лекарства. След десетина дена почти се оправи. Виждаше нормално. Казваше че е малко замъглено.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеВсяка сутрин пенсионерска сборовка че на тази възраст събуждането не е гарантирано. И внимавайте със старческият секс да не ви се разхвърчат крайниците
и по малко да се ядосвате че инфарктите не подбират, а намират особено по старите като Вас А сега се евавайте майката че продължавам с мойте дела и документи и колкото да ми е приятно да си лафя със съсухрени индивиди като Вас Ви казвам ЧАо
Ама твоите изводи, пич - ДА ТЕ УСПОКОЯ - са много произволни... Чувал си отнякъде за инфаркти /само си чувал, де - защото не допускам да си преживял такива/ - и като са ти говорили за инфарктите - са ти казали да "се пазиш" от тях - като се въздържаш от секс....
Бравос, де - тия хора съвсем са ти взели акъла, Ше знаИш! НЕ ИМ ВЯРВАЙ! Прави си ежедневно секс /дори може и повече от един път/ - и не се притеснявай от инфаркт!
Това, разбира се - ти го КАЗВАМЕ, именно хора, които СМЕ РЕДОВНИ в тая посока! Остави разните легенди, които чуваш от хората около себе си - очевидно и твоите приятели имат проблеми със секса, ако се оправдават с "натоварването" си пред дамите..., пък - виждаме - и ти натам отиваш... Добре, че дамата до теб ти вярва, та "не те товари" - за да не се счупиш и да не те повали някой инфаркт! Пази се, пич - вие, "немците" - сте крехки люде..., не се натоварвай, тлъстей на воля - това е гаранцията да добро /и разплуто/ здраве... Не се помръдвай и трупай лой, докато почнат да те изнасят от къщи с подемна платформа...
Ако все още не си толкова затлъстял - основание да не правиш редовен секс, не приемай секса като непосилно натоварване и като досадна работа - постепенно ще разбереш, че именно той е нещото, което ни стимулира, освежава и ни дава самочувствието, което ти нямаш... Толкова си неориентиран, че е време да почнеш да мислиш за секса по един коренно различен начин...
...ако вземаш дума, разбира се - от хора, които ТВЪРДО НЕ правят връзка между добрия секс и инфарктите! Проблемът си е твой!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕйййй тази Димка ти Зе акълаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВие умрелите няма смисъл да внимавате, защото на вас крайници в ОТВЪДНОТО и без това не ви трябват.
ПП
Наивник, на Димка постовете и не подскачат и не пляскат с ръце като на другите жени. Има нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеВсяка сутрин пенсионерска сборовка че на тази възраст събуждането не е гарантирано. И внимавайте със старческият секс да не ви се разхвърчат крайниците
и по малко да се ядосвате че инфарктите не подбират, а намират особено по старите като Вас А сега се евавайте майката че продължавам с мойте дела и документи и колкото да ми е приятно да си лафя със съсухрени индивиди като Вас Ви казвам ЧАо
ПП
Наивник, на Димка постовете и не подскачат и не пляскат с ръце като на другите жени. Има нещо.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Коментар
-
Всяка сутрин пенсионерска сборовка че на тази възраст събуждането не е гарантирано. И внимавайте със старческият секс да не ви се разхвърчат крайниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДнес май нещото те смързява.
П.П. Мехлемът, който използваш за лечение на изгорено, става ли за лечение на слънчево изгаряне?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕй за това те уважавам. Със умрял германец за гробища се хващаш да спориш. Де да имах и аз такова самочувствие.
П.П. Мехлемът, който използваш за лечение на изгорено, става ли за лечение на слънчево изгаряне?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар