IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Бау-бау, добри 'орица!

Вчера бегло успях да мерна и сбора на селото, накрая готина заря направиха.

Ама, аз се бях изстрелял към къщи да направя пържолките на Тати. 'ноу яко ги докарах, пържени след 1 нощ в марината-та, а другото в гювече му го направих, даже едно яйце му изпекох отгоре във фурната.

Ама съм голяма шматка и забравих гъби да му добавя - както и да е и утре е ден са казали мъдрите 'орица.

Днес го уча как да си прави нектар от компоти за 20 сек. и 20 сек. после да си почисти робота, че той много ги пие тия газираните боклуци от търг. вериги и ся шъ му променям навиците без да се усети и той, а па те са пълни с аспертам.

Отвратителен манипулатор мога да бъда, ако се наложи - хихи
    -------------------------
    Спретнах му 1 нектар от малини и не се стърпях сипах си и аз една чаша, ама то т'ва си е класика и си сипах и една капачка с водка рано сутрин, щот' комбинацията е убийствена. Баси пиянката съм
    П.П. Мечков, аз докато си лочих сутрешното кафе и се пльоснах на балкона да се натопля малко от Слънцето за 10 мин., че тая зима, дет' бях измръзнал, още не мога да се оправя и все ми е студено. Но ще бъда готин труп някой ден, вчера се загледах и малко съм се изтървал, че гледам на петите леко направили коричка ( няма бяло още ) и си викам: "Леле, сега остава и да ги докарам до ония гадни "дъртофелнически" мазоли" и като минат 40-те дена траур се грабвам да влизам в пътя, че се ошашках
    Бат Маранди, най доброто лечение (и профилактика де) на дъртофелнически мазоли са разходките на бос крак по плажа, точно там дето се разбиват вълните. Морска вода и пясък лекуват всичко.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

Вчера бегло успях да мерна и сбора на селото, накрая готина заря направиха.

Ама, аз се бях изстрелял към къщи да направя пържолките на Тати. 'ноу яко ги докарах, пържени след 1 нощ в марината-та, а другото в гювече му го направих, даже едно яйце му изпекох отгоре във фурната.

Ама съм голяма шматка и забравих гъби да му добавя - както и да е и утре е ден са казали мъдрите 'орица.

Днес го уча как да си прави нектар от компоти за 20 сек. и 20 сек. после да си почисти робота, че той много ги пие тия газираните боклуци от търг. вериги и ся шъ му променям навиците без да се усети и той, а па те са пълни с аспертам.

Отвратителен манипулатор мога да бъда, ако се наложи - хихи
      Спретнах му 1 нектар от малини и не се стърпях сипах си и аз една чаша, ама то т'ва си е класика и си сипах и една капачка с водка рано сутрин, щот' комбинацията е убийствена. Баси пиянката съм
      П.П. Мечков, аз докато си лочих сутрешното кафе и се пльоснах на балкона да се натопля малко от Слънцето за 10 мин., че тая зима, дет' бях измръзнал, още не мога да се оправя и все ми е студено. Но ще бъда готин труп някой ден, вчера се загледах и малко съм се изтървал, че гледам на петите леко взели да се втърдяват ( няма бяло още, напукано или коричка ) и си викам: "Леле, сега остава и да ги докарам до ония гадни "дъртофелнически" мазоли" и като минат 40-те дена траур се грабвам да влизам в пътя, че се ошашках
      Last edited by marandi; 30.05.2012, 10:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Добрютро убавици и убавци!
        Здравей Факи, личи си че си умен и я разбираш философията !!!

ПП
        След дълги и трудоемки експериментални изследвания, установих, че най вкусната баклава я правят в Стара Загора, а най убавата боза в Нови Пазар.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          ...

Днес времето май ще е хубаво. Което не е лошо.
          ....
          +10 поне.

Коментар

• Добрютро убавици и убавци!

Коментар

• Добро утро tnm
              Добро утро красавици и юнаци

Днес времето май ще е хубаво. Което не е лошо. Да пече слънце и да топли водата в морето. Ей го юли идва. За какво живеем, ако не за да ходим на плаж.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Moйта девойка стана
                Паул..........кажи кой шае европейски да метна от сега една хилка . Ако ги фанем 30% за теб , ако не ....връщаш парите ....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Поздравления !!!

Ти всичко познаваш. Оня ден позна мача. Днес девойката.
                  Познавам и числата дето не излизат у тотото

Коментар

Moйта девойка стана
                    Поздравления !!!

Ти всичко познаваш. Оня ден позна мача. Днес девойката.
                    tnm

Коментар

• Moйта девойка стана

Коментар

• а турците ни водят с 1-0
                        http://live.streamhd.eu/lsh2.html
                        който иска да гледа
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• НЯМА ДРУГ ТАКЪВ!!!

...поне който аз да познавам

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            +1!
                            И аз освен за Метко съм за нея... или за фокусника Иван!
                            И аз за фокусника

Коментар

• Ми акробатите от Айтос, певицата от Добрич, онези с хармониките от Шумен.
                              tnm

Коментар

Стига бре, той не зе ли ферари вече Аз съм за малката от Асеновград
                                +1!
                                И аз освен за Метко съм за нея... или за фокусника Иван!

Коментар

Working...
                                X