Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Бау-бау, добри 'орица!
Вчера бегло успях да мерна и сбора на селото, накрая готина заря направиха.
Ама, аз се бях изстрелял към къщи да направя пържолките на Тати. 'ноу яко ги докарах, пържени след 1 нощ в марината-та, а другото в гювече му го направих, даже едно яйце му изпекох отгоре във фурната.
Ама съм голяма шматка и забравих гъби да му добавя - както и да е и утре е ден са казали мъдрите 'орица.
Днес го уча как да си прави нектар от компоти за 20 сек. и 20 сек. после да си почисти робота, че той много ги пие тия газираните боклуци от търг. вериги и ся шъ му променям навиците без да се усети и той, а па те са пълни с аспертам.
Отвратителен манипулатор мога да бъда, ако се наложи - хихи
-------------------------
Спретнах му 1 нектар от малини и не се стърпях сипах си и аз една чаша, ама то т'ва си е класика и си сипах и една капачка с водка рано сутрин, щот' комбинацията е убийствена. Баси пиянката съм
-------------------------
П.П. Мечков, аз докато си лочих сутрешното кафе и се пльоснах на балкона да се натопля малко от Слънцето за 10 мин., че тая зима, дет' бях измръзнал, още не мога да се оправя и все ми е студено. Но ще бъда готин труп някой ден, вчера се загледах и малко съм се изтървал, че гледам на петите леко взели да се втърдяват ( няма бяло още, напукано или коричка ) и си викам: "Леле, сега остава и да ги докарам до ония гадни "дъртофелнически" мазоли" и като минат 40-те дена траур се грабвам да влизам в пътя, че се ошашкахLast edited by marandi; 30.05.2012, 10:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеДобрютро убавици и убавци!
ПП
След дълги и трудоемки експериментални изследвания, установих, че най вкусната баклава я правят в Стара Загора, а най убавата боза в Нови Пазар.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение...
Днес времето май ще е хубаво. Което не е лошо.
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеMoйта девойка стана
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПоздравления !!!
Ти всичко познаваш. Оня ден позна мача. Днес девойката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеMoйта девойка стана
Ти всичко познаваш. Оня ден позна мача. Днес девойката.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение+1!
И аз освен за Метко съм за нея... или за фокусника Иван!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСтига бре, той не зе ли ферари вече Аз съм за малката от Асеновград
И аз освен за Метко съм за нея... или за фокусника Иван!
Коментар
Коментар