IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Не е психология, въпреки че с това си изкарвам парите.
    Ти не беше ли шивач?

П.П. Извинявай и ти за намесата ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Голем си. Разбираш я психологията. Ашколсун. Аз такива думи да знаеш и на специалисти психолози не съм казвал.
      Не ми се измъквай, куче-е!

Не е психология, въпреки че с това си изкарвам парите.
      От преживяното е.

Коментар

• Ехооооо, Де сме в междугалактическото простронствооооо????

Заспахме лЕ????
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

......Романтика, романтика колко време я караш да шава на романтика?
          .....
          Що ли се ДЗвериш в мъгливи територии..., мноооооого още ще има да сучеш, за да можеш да сФанеш смисъла на романтиката...

Па и тя не зависи ПО НИКАКЪВ НАЧИН от нас, мъжетО, а от дамата, с която сме - тя е винаги таА, която налага темпото...

Много си зян, ЩоТ виждам, че ВСЕ още не си изпитал ЩО Е ТО РОМАНТИКА/ТА/ - но за това е необходимо да попаднеш на ТОЧНАТА......, но не само това, ами има и едни други неща покрай романтиката..., все такива - многократни, лЕ им казват, или други там..., но е различно, де - ако и те гледат с възхищение /дето не го могат много от тия - край нас..../..., аВе - не се бъркам във вашите разбирания - Ко изобщо ме интересуват вашите мнения...

Но - определено - трудно се попада на това, което..., както и да е - наздраве!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Дай парите на момето бе, цицио!
            От го тормозиш?
            По кемпинги го пращаш, да рие подвижни пясъци!
            Барабар с псето.
            И с романтика го омайваш!
            Е те това па нема ти простим никогаш!
            Матроска му работа.
            Що момета сте поорали с нея, не е истина!
            Па после се дзвериш що нежните вампирчета щукнаха из тая тема.
            Романтика, романтика колко време я караш да шава на романтика?
            Разбирам да си мене, дет и половин жена кат ми се обеси на кльщавиа врат и рухвам като Смонафта щом срещне тролче.
            Ма ти си маж за харем и половина бе!
            Що се изнизваш кат маче за пръви пат препикало ламината?
            Плус това влизаш в територии припикани от Зарето.
            А това не връви на добре-е-е.
            Щот после стаа мазало-о-о.
            От опит знам.
            Ма той поне не обещава.
            Голем си. Разбираш я психологията. Ашколсун. Аз такива думи да знаеш и на специалисти психолози не съм казвал.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Абе канят ме на среща на класа дето сме завършили спортното преди повече от 25 години.. Ебати. Повечето от тогава не съм ги виждал.. Какви ли дърти пенсионери са станали? Ама ще ида..
              Да са дърти, да са дърти, колко да са дърти. Сигурно няма да съжаляваш
              tnm

Коментар

Ся понеже я разбирам математиката, и съм изчислил всичко по 3,14. Точно като свърши ремонта и слънцето ще е стоплило водата и ще съм близо до онези координати (за най голямото богатство), дето ти ги дадох из онзи ден.
                Дай парите на момето бе, цицио!
                От го тормозиш?
                По кемпинги го пращаш, да рие подвижни пясъци!
                Барабар с псето.
                И с романтика го омайваш!
                Е те това па нема ти простим никогаш!
                Матроска му работа.
                Що момета сте поорали с нея, не е истина!
                Па после се дзвериш що нежните вампирчета щукнаха из тая тема.
                Романтика, романтика колко време я караш да шава на романтика?
                Разбирам да си мене, дет и половин жена кат ми се обеси на кльщавиа врат и рухвам като Смонафта щом срещне тролче.
                Ма ти си маж за харем и половина бе!
                Що се изнизваш кат маче за пръви пат препикало ламината?
                Плус това влизаш в територии припикани от Зарето.
                А това не връви на добре-е-е.
                Щот после стаа мазало-о-о.
                От опит знам.
                Ма той поне не обещава.

Коментар

• Абе канят ме на среща на класа дето сме завършили спортното преди повече от 25 години.. Ебати. Повечето от тогава не съм ги виждал.. Какви ли дърти пенсионери са станали? Ама ще ида..

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    По въпроса за това, дали разбираш математиката, част от пишещите в темата " Спад по 100% " са на противоположно на твоето мнение

И аз ще правя ремонт, ама операцията трябва да е ювелирна. С една дума трябва да изпратя по-голямата част от домочадието на някъде, за да не ми се пречкат и да разбия къщата както аз си знам

П.П. Не съм ходила на мястото, където се намира най-голямото богатство. След твоите препоръки, реших да хвърля един поглед и видях, че някъде са склонни да приютят банда, придружена от домашен любимец. Замислих се
                    Има един голям хубав къмпинг. Хем много добри условия, хем евтино. Точно до плажа. Там няма май проблем и звяр да си имаш. Ако държиш на лукса има и хотели. Ма там не знам за звяра. Сигурно предлагат и квартири в селото, ама за тях нищо не знам. Аз по принцип прихождам с колата всеки ден.

Част от пишещите, част от пишещите, коя част от пишещите. Манков нали не е от тази част.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov;1059264773[B
                      ]Ся понеже я разбирам математиката[/B], и съм изчислил всичко по 3,14. Точно като свърши ремонта и слънцето ще е стоплило водата и ще съм близо до онези координати (за най голямото богатство), дето ти ги дадох из онзи ден.
                      По въпроса за това, дали разбираш математиката, част от пишещите в темата " Спад по 100% " са на противоположно на твоето мнение

И аз ще правя ремонт, ама операцията трябва да е ювелирна. С една дума трябва да изпратя по-голямата част от домочадието на някъде, за да не ми се пречкат и да разбия къщата както аз си знам

П.П. Не съм ходила на мястото, където се намира най-голямото богатство. След твоите препоръки, реших да хвърля един поглед и видях, че някъде са склонни да приютят банда, придружена от домашен любимец. Замислих се
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Ти сега баклава ли ще ядеш, боза ли ще пиеш или ще си правиш разходки из България!?

П.П. Сподели нещо за саралиите, че тях ги харесвам най-много!
                        В момента саралиите са ми най куцата инвестиция. Преди три дни купих една кутийка с 9 саралийчици. Още не съм ги изял всичките, щото са направени безобразно. Никой не си е играл да чисти орехите от черупките.
                        tnm

Коментар

Добър ден, Мечо!
                          Добър ден, тайфата!

Слънцето се показа и на някои хора взеха да им се привиждат морски вълни и необятни плажове
                          Хубав ден, момичета и момчета!
                          Ся понеже я разбирам математиката, и съм изчислил всичко по 3,14. Точно като свърши ремонта и слънцето ще е стоплило водата и ще съм близо до онези координати (за най голямото богатство), дето ти ги дадох из онзи ден.
                          tnm

Коментар

Здравей Факи, личи си че си умен и я разбираш философията !!!

ПП
                            След дълги и трудоемки експериментални изследвания, установих, че най вкусната баклава я правят в Стара Загора, а най убавата боза в Нови Пазар.
                            Ти сега баклава ли ще ядеш, боза ли ще пиеш или ще си правиш разходки из България!?

П.П. Сподели нещо за саралиите, че тях ги харесвам най-много!
                            Мечо

Коментар

• Добър ден, Мечо!
                              Добър ден, тайфата!

Слънцето се показа и на някои хора взеха да им се привиждат морски вълни и необятни плажове
                              Хубав ден, момичета и момчета!
                              Мечо

Коментар

Бат Маранди, най доброто лечение (и профилактика де) на дъртофелнически мазоли са разходките на бос крак по плажа, точно там дето се разбиват вълните. Морска вода и пясък лекуват всичко.
                                Бе, нямам още ( да чукна на дърво )

Вчера докато търчах кат' гламав да вляза в график и се забих през 2-3 кръчми и гледам разни 20-25 годишни девойчета сервитьорки вече се "украсили" с тях и затова вчера кат' се прибрах и се преглеждах - хихи

П.П. Мдам, морската вода и пясъка е голяма работа. Също като утринната трева, аз още съжалявам, че сложихме ламинат в дневната и кухнята.

Много ме дразни тази настилка кат' се стъпва на бос крак по нея. Епаси изкуствената химия дет' е. Напомня ми на лекарствата, дет' кат' прасна 1 аналгин и после съм на кенефа да драйфам.
                                ------------------
                                Чиърс!

Коментар

Working...
                                X