Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеЩо храните трола, пардон Muller?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеЩо храните трола, пардон Muller?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЧичо не с лошо простата ли нещо пак те алармира вземи си от онова дето го рекламират по телевизията може и да облекчи старческите ти страдания пък ако си намериш и някоя баба може и да вземе да ти дигне самолета без нужда от медикаменти. Са кво да се прави старост нерадост е казал народа
Вие, които идвате след нас сте за оплакванеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХлапе, времето е като гробница - погребва и добрите и лошите спомени . В дълбоко заблуждение си, ако смяташ, че съм от този тип хора, които търсят утеха в тях.
П.П. Пък китката си я преместих, чадо, щото поради някои анатомични особености на тялото ми, не мога да си преместя нещо другоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДобре си направил чадо и не се отчайвай младостта ти може да не се върне но спомените ще ти останат като единствена малка утеха
П.П. Пък китката си я преместих, чадо, щото поради някои анатомични особености на тялото ми, не мога да си преместя нещо другоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНе съм толкова сложно изграден, за да вкарвам трети лица, но определено телето го търсят около женският индивид...
Ще опитам отново: приказките между дами - не ме касаят. Втори вариант, когато някой биха го интересували "дължини" - пасивна мека китка.
Мисля, че сега нещата отиват в различна посока на твоите предположения? Не отричам, че фантазията ти работи на големи обороти, но имай предвид, че именно тогава въртящият момент и теглителната сила - са най-малки...
П.П. Я пак ми изложи тезата си, ама този път без да намесваш дамите и "меките китки"!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЧичо не с лошо простата ли нещо пак те алармира вземи си от онова дето го рекламират по телевизията може и да облекчи старческите ти страдания пък ако си намериш и някоя баба може и да вземе да ти дигне самолета без нужда от медикаменти. Са кво да се прави старост нерадост е казал народаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНадгробен камък, като говориш с нас ще МЪЛЧИШ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДобре си направил чадо и не се отчайвай младостта ти може да не се върне но спомените ще ти останат като единствена малка утехаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСлед като прочетох поста Ви, съвсем импулсивно си преместих ... ъъъъ, китката от лявото зад дясното ухо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАма че многословие!? Разбрах все пак, че имаш известни притеснения относно географската ширина, но си склонен да не отдаваш голямо значение на географската дължина. Така... Всеки с приоритетите си. Разни хора, свят голям.
П.П. Голям кеф ти прави да "вкарваш" трети лица, когато отговаряш на постовете ми. Що така!?
Ще опитам отново: приказките между дами - не ме касаят. Втори вариант, когато някой биха го интересували "дължини" - пасивна мека китка.
Мисля, че сега нещата отиват в различна посока на твоите предположения? Не отричам, че фантазията ти работи на големи обороти, но имай предвид, че именно тогава въртящият момент и теглителната сила - са най-малки..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Обаче няма да се наложи. Ние ще те пазим.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеИзвинявам се, все пак, но тематиката в разговорите между две дами - не ме засяга толкова..., нито пък ме засяга - какви точно въпроси задаваш на приятелят си - "мека китка" - /ако имаш такъв/...
Въпросът с географската дължина - не е стоял никога за решаване пред нормално мислещите мъже: те винаги са се класирали в преходите и пресечените местности, колкото и мочурливи да са били последните...
П.П. Голям кеф ти прави да "вкарваш" трети лица, когато отговаряш на постовете ми. Що така!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар