IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Ти за Мечо недей бра грижа. Дамите от неговото поколение са добри стюардеси.
    Вие, които идвате след нас сте за оплакване
    Защо пък за оплакване напротив младите поколения са овце сган ако си хищник ще се възползваш от лесната плячка докато старите поколения са обременени с много предрасъдъци прекалено много

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
      Що храните трола, пардон Muller?
      Къде си бе Димитре да не ти се разпадна някой крайник та се изгуби толкова дълго

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
        Що храните трола, пардон Muller?
        Кого имаш предвид. Оня дето прилича на надгробен камък, а всъщност е умрял вмирисан шваба, дето го е срам да се нарече българин ли ?
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
          Чичо не с лошо простата ли нещо пак те алармира вземи си от онова дето го рекламират по телевизията може и да облекчи старческите ти страдания пък ако си намериш и някоя баба може и да вземе да ти дигне самолета без нужда от медикаменти. Са кво да се прави старост нерадост е казал народа
          Ти за Мечо недей бра грижа. Дамите от неговото поколение са добри стюардеси.
          Вие, които идвате след нас сте за оплакване
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Що храните трола, пардон Muller?

Коментар

Хлапе, времето е като гробница - погребва и добрите и лошите спомени . В дълбоко заблуждение си, ако смяташ, че съм от този тип хора, които търсят утеха в тях.

П.П. Пък китката си я преместих, чадо, щото поради някои анатомични особености на тялото ми, не мога да си преместя нещо друго
              Ей за това те уважавам. Със умрял германец за гробища се хващаш да спориш. Де да имах и аз такова самочувствие.
              tnm

Коментар

Добре си направил чадо и не се отчайвай младостта ти може да не се върне но спомените ще ти останат като единствена малка утеха
                Хлапе, времето е като гробница - погребва и добрите и лошите спомени . В дълбоко заблуждение си, ако смяташ, че съм от този тип хора, които търсят утеха в тях.

П.П. Пък китката си я преместих, чадо, щото поради някои анатомични особености на тялото ми, не мога да си преместя нещо друго
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  Не съм толкова сложно изграден, за да вкарвам трети лица, но определено телето го търсят около женският индивид...

Ще опитам отново: приказките между дами - не ме касаят. Втори вариант, когато някой биха го интересували "дължини" - пасивна мека китка.

Мисля, че сега нещата отиват в различна посока на твоите предположения? Не отричам, че фантазията ти работи на големи обороти, но имай предвид, че именно тогава въртящият момент и теглителната сила - са най-малки...
                  Ааааа, ти тази "дължина" ли имаш в предвид Как не се сетих. Аз ти говоря за източна географска дължина / Запад - Изток/, а ти ... Зарко, Зарко

П.П. Я пак ми изложи тезата си, ама този път без да намесваш дамите и "меките китки"!
                  Мечо

Коментар

Чичо не с лошо простата ли нещо пак те алармира вземи си от онова дето го рекламират по телевизията може и да облекчи старческите ти страдания пък ако си намериш и някоя баба може и да вземе да ти дигне самолета без нужда от медикаменти. Са кво да се прави старост нерадост е казал народа
                    Брях много я разбирам психологията. Умрел човек ядосах.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Надгробен камък, като говориш с нас ще МЪЛЧИШ !!!

Коментар

Добре си направил чадо и не се отчайвай младостта ти може да не се върне но спомените ще ти останат като единствена малка утеха
                        Надгробен камък, като говориш с нас ще МЪЛЧИШ !!!
                        tnm

Коментар

След като прочетох поста Ви, съвсем импулсивно си преместих ... ъъъъ, китката от лявото зад дясното ухо

Коментар

Ама че многословие!? Разбрах все пак, че имаш известни притеснения относно географската ширина, но си склонен да не отдаваш голямо значение на географската дължина. Така... Всеки с приоритетите си. Разни хора, свят голям.

П.П. Голям кеф ти прави да "вкарваш" трети лица, когато отговаряш на постовете ми. Що така!?
                            Не съм толкова сложно изграден, за да вкарвам трети лица, но определено телето го търсят около женският индивид...

Ще опитам отново: приказките между дами - не ме касаят. Втори вариант, когато някой биха го интересували "дължини" - пасивна мека китка.

Мисля, че сега нещата отиват в различна посока на твоите предположения? Не отричам, че фантазията ти работи на големи обороти, но имай предвид, че именно тогава въртящият момент и теглителната сила - са най-малки...
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Велика песен !!!
                              Обаче няма да се наложи. Ние ще те пазим.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                                Извинявам се, все пак, но тематиката в разговорите между две дами - не ме засяга толкова..., нито пък ме засяга - какви точно въпроси задаваш на приятелят си - "мека китка" - /ако имаш такъв/...

Въпросът с географската дължина - не е стоял никога за решаване пред нормално мислещите мъже: те винаги са се класирали в преходите и пресечените местности, колкото и мочурливи да са били последните...
                                Ама че многословие!? Разбрах все пак, че имаш известни притеснения относно географската ширина, но си склонен да не отдаваш голямо значение на географската дължина. Така... Всеки с приоритетите си. Разни хора, свят голям.

П.П. Голям кеф ти прави да "вкарваш" трети лица, когато отговаряш на постовете ми. Що така!?
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X