Първоначално изпратено от artemida_sofyanska
Разгледай мнение
Щото ония ден при поредният скандал кой да седи по празниците, пак се направих кавалер и останх аз... А трябва да ходя и до университета, че и там трябва да се подписвам на някакви хонорари дето без мен не можели да си приключат годината??? А и има по държавните структури едни недоебани лелки (за колегата mankov)дето се разработват в такива дни към 16.30 и като те няма почват да звънят на мобилните телефони на всички на коиот имат телефона, та по тая схема са ми звъняли министри да ме питат кой ще направи копие на някакво досие в 17.00 часа на 31 декември (една година беше работен ден и работехме)... какео да ти говоря... Да не говорим че в една от банките в коиот съм работил, затворихме салона с 1 час по рано на последният работен ден (не в 17 а в 1600 и го бяхме обявили поне 2 седмици преди това) часа.. Дойдоха трима идиоти да си откриват сметки, да си взимат поща итн. абе всякави дейности дето може да ги свършат седмица преди или след това и като ги върнахме единия взе да хвърля снежни топки по прозорците на клона та се наложи и скандал да стане и сила да приложим..... Та за това седя - слуга на идиотите в обществото, които вече са 50% от него...
Коментар