IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Космо що не си ходиш на обяд?

Щото ония ден при поредният скандал кой да седи по празниците, пак се направих кавалер и останх аз... А трябва да ходя и до университета, че и там трябва да се подписвам на някакви хонорари дето без мен не можели да си приключат годината??? А и има по държавните структури едни недоебани лелки (за колегата mankov)дето се разработват в такива дни към 16.30 и като те няма почват да звънят на мобилните телефони на всички на коиот имат телефона, та по тая схема са ми звъняли министри да ме питат кой ще направи копие на някакво досие в 17.00 часа на 31 декември (една година беше работен ден и работехме)... какео да ти говоря... Да не говорим че в една от банките в коиот съм работил, затворихме салона с 1 час по рано на последният работен ден (не в 17 а в 1600 и го бяхме обявили поне 2 седмици преди това) часа.. Дойдоха трима идиоти да си откриват сметки, да си взимат поща итн. абе всякави дейности дето може да ги свършат седмица преди или след това и като ги върнахме единия взе да хвърля снежни топки по прозорците на клона та се наложи и скандал да стане и сила да приложим..... Та за това седя - слуга на идиотите в обществото, които вече са 50% от него...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      То винаги има по някой дебил без личен живот или някоя недо... кака ама
      Недоебана кака ли имаше предвид?

Че остарях и недочувам...

Коментар

• Айде още малко чалга:

http://www.youtube.com/watch?v=avTc5OK0-_I&ob=av2n

http://www.youtube.com/watch?v=KKYN7lB3qtA

Коментар

Мале днес пак ще съм сам целият ден... Чакам и по едно време да дойде един олигофрен дето се води болнични да се видим... Това кой го измисли да се работи по празниците е голям идиот.... А трябваще като ни пуснат на 23 ти та до 3 ти януари... Много по логично е.... И без това никой нормален човек, клиент, или какъвто и да контрагент би тръгнал да се занимава с кавото и да е днес... То винаги има по някой дебил без личен живот или някоя недо... кака ама зарад тях да гърбим сума ти народ в цялата държава си е загуба на време, пари и потенциал...
          Космо що не си ходиш на обяд?
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Мен ме боли главата, явно имам махмурлук.Снощи може и да съм прекалила с алкохола.Като се прибрах заварих майстора в къщи, а жена му се курдисала на дивана и кръстосала крака.Майстора има проблеми със слуха, жена му и тя .Беше някакъв кошмар,много мразя да ми крещят.Сравнително бързо ми направи бюрото,тоя път не му правих рекламации за цвета, ама пак е забравил една дъска
            Успешен ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Ха здравейте, пичове и мадами!
              Аз па тъкмо се прибирам от фирмен банкет... в елитна градска кръчма, и през тия няколко часа осъзнах няколко важни неща:

1.Колегите ми са готини и добри хора, с които обаче освен в работата нямаме много общи допирни точки за ползотворна и пълноценна дискусия...

2.В "елитната" кръчма свиреше някакъв цигански оркестър (нямам нищо против малцинствата) в чиито репертоар обаче чалгата, къде в по-мек, но най-вече в хард вариант заемаше почетно място и почти 100 процента от цялото изпълнение, т.е. по едно време между ракията и виното сериозно се замислих за ценностите на поколението което тепърва расте и ще се развива, и което в болшинството си са фенове на такава музика и култура...

3.В такива моменти освен да наблегнеш на Йеденето и Пийенето (от северо-източна България съм ) друго почти не ти остава, при положение че още отначало си осъзнал в каква среда си попаднал и какво те очаква в близките часове.

4.Твърдо съм решил какво е едно от нещата които желая да постигна през идващата 2012 година, по възможност преди да настъпи "краят на света", а именно: да издиря в града в който живея няколко фена на хеви метъла, по възможност огранизирани и свирещи в група и да прекарам с тях голяма част от свободното си време пеейки парчета на Iron Maiden! Това ми е любимата група от има-няма 19 години, зная им всичките песни а поне 10 от тях бих и изпял с кеф, и без никакви караокета и усилия И понеже знам че желанията се сбъдват, ако си пожелаваме постижими неща съм обнадежден за моето и от догодина се заемам сериозно с осъществяването му!

А на всички Вас, които пишете в тая тема, през Новата година желая много здраве, и да сте все така добри, готини и изпълнени с оптимизъм хора!
              Приятно изкарване на празниците!

http://www.youtube.com/watch?v=khfvs...eature=related
              ... Пак та поздравявам, че си изседел до толко късно..
              Преди години един приятел (знаем се от средното училище, Беше голям фен на Sodom !!! ) ме покани на рожден ден в една кръчма в Овча Купел (Софийско)... Като се появиха мангалите (аз за разлика от теб имам непоносимост към тая пасмина, но това не е важно сега) с барабаните, кларинети и тям подобно снаряжиение, направо щях да се задавя...
              Не можех да повярвам в какво се е превърнал старото другарче... Кошмар...
              Ама си викам, айде юбилей има човека, ще потърпя още малко, маже па да си тръгнат... Къде бе ???
              Седях, седях, пих ракия, ама когато един потен мангал си вдигна тениската и зе да прави некви вълни с корема, напрао хванах момата под мишница и изхвърчах, като тапа от тоя кенеф.. Без дори да кажа довиждане...
              ...
              И аз съм фен на жицата и се смятам за доста толерантен слушател... На всичко мога да си къркам.. Диско, миско, негри, електрическо, електронно, лътино, матино, дет се вика и Жъстин Бибър съм готов да призная ... Само чалга НЕ !!!
              Хубаво посрещане на новата година на всички !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Мале днес пак ще съм сам целият ден... Чакам и по едно време да дойде един олигофрен дето се води болнични да се видим... Това кой го измисли да се работи по празниците е голям идиот.... А трябваще като ни пуснат на 23 ти та до 3 ти януари... Много по логично е.... И без това никой нормален човек, клиент, или какъвто и да контрагент би тръгнал да се занимава с кавото и да е днес... То винаги има по някой дебил без личен живот или някоя недо... кака ама зарад тях да гърбим сума ти народ в цялата държава си е загуба на време, пари и потенциал...

Коментар

• Първоначално изпратено от Muza Разгледай мнение
                  Ейййй, Артенце... Гледай какво стана.

Каката, Русото, Зарко и .... Фройд!

Поздравче за кака, батко, леля, чичо, , Зарко, Асен, Русото, Дон Кихот, Фройд...

Весели празници!

http://www.youtube.com/watch?v=0FiNVLMn_Lk

Muza знаеш какво ще те правя хихихи много се радвам за групата на Шаро, неведоми са сърфовете интернетни

Поздрав за всички и да си изкарате много весело празниците

http://www.youtube.com/watch?v=QWlTa...eature=related

Без да се карате, peace - please

http://www.youtube.com/watch?v=ccCnL8hArW8
                  There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Ха здравейте, пичове и мадами!
                    Аз па тъкмо се прибирам от фирмен банкет... в елитна градска кръчма, и през тия няколко часа осъзнах няколко важни неща:

1.Колегите ми са готини и добри хора, с които обаче освен в работата нямаме много общи допирни точки за ползотворна и пълноценна дискусия...

2.В "елитната" кръчма свиреше някакъв цигански оркестър (нямам нищо против малцинствата) в чиито репертоар обаче чалгата, къде в по-мек, но най-вече в хард вариант заемаше почетно място и почти 100 процента от цялото изпълнение, т.е. по едно време между ракията и виното сериозно се замислих за ценностите на поколението което тепърва расте и ще се развива, и което в болшинството си са фенове на такава музика и култура...

3.В такива моменти освен да наблегнеш на Йеденето и Пийенето (от северо-източна България съм ) друго почти не ти остава, при положение че още отначало си осъзнал в каква среда си попаднал и какво те очаква в близките часове.

4.Твърдо съм решил какво е едно от нещата които желая да постигна през идващата 2012 година, по възможност преди да настъпи "краят на света", а именно: да издиря в града в който живея няколко фена на хеви метъла, по възможност огранизирани и свирещи в група и да прекарам с тях голяма част от свободното си време пеейки парчета на Iron Maiden! Това ми е любимата група от има-няма 19 години, зная им всичките песни а поне 10 от тях бих и изпял с кеф, и без никакви караокета и усилия И понеже знам че желанията се сбъдват, ако си пожелаваме постижими неща съм обнадежден за моето и от догодина се заемам сериозно с осъществяването му!

А на всички Вас, които пишете в тая тема, през Новата година желая много здраве, и да сте все така добри, готини и изпълнени с оптимизъм хора!

Поздравления приятелю за хубавия и смислен пост идващ от сърцето и душата...

Сигурно няма да те изненадам (вече си го разбрал и сам) че хората си имат един духовен максимум който не могат да надминат.. И колкото по малко хора познаваш (или в по малко населено място живееш) всички хора ще ти се струват свестни (щото я няма злобата и отчуждението на големият град) и все по малко хора ще намираш да слушате Мейдън... И тук вече идва гениалното и възвишеното заради което интернет стана нов паралелен свят - може да си слушаме Мейдън заедно, нищо че един е в САЩ, Друг в Гърция трети в Перник... Та така погледнато ти си един щастлив човек попаднал в подходящата компания...

Коментар

• Благодарско за поздравите - 'ноу сте писали, бря ...

http://vbox7.com/play:90e8fae5

П.П. Хубави празници от мИня и не спирайте да мИчтайтИ - хихи

Коментар

• Ха здравейте, пичове и мадами!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muza Разгледай мнение
                          Ейййй, Артенце... Гледай какво стана.

Каката, Русото, Зарко и .... Фройд!

Поздравче за кака, батко, леля, чичо, , Зарко, Асен, Русото, Дон Кихот, Фройд...

Весели празници!

http://www.youtube.com/watch?v=0FiNVLMn_Lk

http://www.youtube.com/watch?v=uHkceXgplGY

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            .....
                            http://www.youtube.com/watch?v=bfumZ...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Това ако излезе и ше трябва да вадиш кардана на Джугана , че иначе оправия няма ....

За тия дето не знаят : Джуган - на казармен жаргон е ЗИЛ 157 -> с двоен заден мост ; предно предаване и без никакви екстри откъм въртене на волана и смяна на скорости .....По проходимост е в състояние да изкачи на преден и заден ход (без товар в каросерията) 55 градусови стълби с височина на стъпалата 25 - 30 см , но се иска и майсторлък от шофьора - поне в ръцете да е подобие на Херкулес .
                              Мисля че беше копнат от американския "Студебейкър". По-точно Зил-151 е копнатия.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

......
                                Е като това ако излезе...
                                Това ако излезе и ше трябва да вадиш кардана на Джугана , че иначе оправия няма ....

За тия дето не знаят : Джуган - на казармен жаргон е ЗИЛ 157 -> с двоен заден мост ; предно предаване и без никакви екстри откъм въртене на волана и смяна на скорости .....По проходимост е в състояние да изкачи на преден и заден ход (без товар в каросерията) 55 градусови стълби с височина на стъпалата 25 - 30 см , но се иска и майсторлък от шофьора - поне в ръцете да е подобие на Херкулес .
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X