Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениебреей 22 страници, още малко ми остана и ще съм готова
По този повод поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=5jvcm...ture=endscreen
п.п. днес е предпоследният работен ден за годината
Каката, Русото, Зарко и .... Фройд!
Поздравче за кака, батко, леля, чичо, , Зарко, Асен, Русото, Дон Кихот, Фройд...
Весели празници!
http://www.youtube.com/watch?v=0FiNVLMn_Lk
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКосмо с такива ли самосвали
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКосмо, туй ти е подаръка от мене за Нова година
Ама внимавай с кръвното и пулса,ей - да не се орезелим навръх празника
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМдаа сега се сещам на едно обучение по работа в екип и лидерство във Виена ни налепиха на челата едно цветни точки... Ти виждаш на другите но не знаеш каква е твоята... Идеята е с всички с еднакви точки да се съберат в отбори без да си говорят.. И така се проявяват кои са лидери - тс. идеята е кой първи ще събере двама човека с еднакви на цвят точки и те ще видят точката на другия и така ще разберат кава е тази на собствената им глава... Беше много интерсно, макар че винаги съм мразил западния тип обучения дето дърти пергиши ги карат да се правят на маймуни и си мислят че с нещо ги обогатяват..
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеВсеки ще си има отличаваща го фосфорираща цифра на ревера и знак за пол.Иначе както казваш все ще има недоволни и такива е..ни или ч..ли дето се спотайват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПомниш ли онзи виц дето едни студенти правели групов секс на тъмно и по едно време се светва лампата и едно момче вика : Ей пичове два пъти ме ебът, три пъти свирка правя.. Хайде да се организираме...
Та и ние така с маските на тъмно да не стане фал (как сега младите викат "греда")
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеКакво се притеснихте и вие не знам-общественици Космо е цар при организирането на подобен тип партита-хапване и пийване на тъмно И със сложена по една качулчица За да се запази анонимноста(бой на негри в тъмна нощ)
Помниш ли онзи виц дето едни студенти правели групов секс на тъмно и по едно време се светва лампата и едно момче вика : Ей пичове два пъти ме ебът, три пъти свирка правя.. Хайде да се организираме...
Та и ние така с маските на тъмно да не стане фал (как сега младите викат "греда")
Коментар
Коментар