Да тези, но оборудвани смазани и чакащи сблъсака на двата свята в Студената воина.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПо мое време имаше и от по старите джугани- ГАЗ 63,но бяха в ревзерва за БГ
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНе ми се чете сега.. Иначе ми донесе куриерката и Труд и Уикенд та имам и два вестника
Аз последно време откровено съм се отвратил от медиите.. Вестници, Телевизии и т.н....
По идея, секи може да си изкаже мнението свободно,(нале сме демокрация, а не кат у Русия терор) да защити неква теза, да се пробва да докаже... Нема баце... такава жестока автоцензура е превзела отрасъла, че напрао не моа да рАзбера кво става ...
Аз спецялно от много време насам, освен поредният ден от житието на свети Бойко (съответно некви полюции от другия лагер), поредната геометрична фигура, дет се оформила между националната гарнитура по бокс, футбол, кърлинг и армията на чалджийките-певици, некоя запалена кола тия дни, друго в медийното пространство не виждам...
Толко жалка гледка... Полвината журналя, са откровени некадърници (и/или на некой я деца, я протежета) или толко пристрастни (не съм казал платени), че напрао ми се драйфа...
Аз лично затва вестник си купувам само в събота(спортен) за разборката на първенствата с другарите от футбола ...
Телевизия освен за мачове не употребявам ... (тук там, като се уцели, некоя емисия "новини", ама то само да ми затвърди мнението...)
Бойкот от мен ....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа казармата е полезна школа и за добро и за лошо, но цивилизацията си е лукс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗеми отвори някоя книжка... мани тая боза
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВесели празници приятели.Космо ти си отговорен човек- и днес ще мине и пак ще се празнува. Това за снежните топки беше много смешно. В БГ много хора се сещат на празниците да вършат работа.Но понякога се стои и излишно даже няма и кои клиенти да те напсуват. ТАЗИ ТЕМА СТАНА МНОГО ЯКА- ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеА пуснал съм си някакъв тъп филм (Краля на скорпионите 2) гледам какк двама идиоти единия прилича на педераст се бият с разни нинджи и една руса японка дето от ръчете и излиза нещо като пушек...
http://www.youtube.com/watch?v=9u7hGkL57N8&ob=av3e
Наздраве!There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеА пуснал съм си някакъв тъп филм (Краля на скорпионите 2) гледам какк двама идиоти единия прилича на педераст се бият с разни нинджи и една руса японка дето от ръчете и излиза нещо като пушек...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеМного е гадно, съжалявам да го чуя...и на мен ми се е случвало, вероятно на повечето ни се е случвало. Но поне щом си сам си вземи от всичко, което те прави малко по-щастлив
Коментар
-
Весели празници приятели.Космо ти си отговорен човек- и днес ще мине и пак ще се празнува. Това за снежните топки беше много смешно. В БГ много хора се сещат на празниците да вършат работа.Но понякога се стои и излишно даже няма и кои клиенти да те напсуват. ТАЗИ ТЕМА СТАНА МНОГО ЯКА- ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЩото ония ден при поредният скандал кой да седи по празниците, пак се направих кавалер и останх аз... А трябва да ходя и до университета, че и там трябва да се подписвам на някакви хонорари дето без мен не можели да си приключат годината??? А и има по държавните структури едни недоебани лелки (за колегата mankov)дето се разработват в такива дни към 16.30 и като те няма почват да звънят на мобилните телефони на всички на коиот имат телефона, та по тая схема са ми звъняли министри да ме питат кой ще направи копие на някакво досие в 17.00 часа на 31 декември (една година беше работен ден и работехме)... какео да ти говоря... Да не говорим че в една от банките в коиот съм работил, затворихме салона с 1 час по рано на последният работен ден (не в 17 а в 1600 и го бяхме обявили поне 2 седмици преди това) часа.. Дойдоха трима идиоти да си откриват сметки, да си взимат поща итн. абе всякави дейности дето може да ги свършат седмица преди или след това и като ги върнахме единия взе да хвърля снежни топки по прозорците на клона та се наложи и скандал да стане и сила да приложим..... Та за това седя - слуга на идиотите в обществото, които вече са 50% от него...There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар