IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Или пък да се подкарам от днес... Една позната моряшка съпруга, ама луда нимфоманка е сама у тях и ми звъня (ако е валидна още офертата).. С нея си правим от време на време такива вечери дето се отдаваме на всички пороци дето можеш да сетиш.. И после не се чуваме дълго време.. Гледай какво нещо... Моряка е много красиво момче, имат едно дете, но сексуално не си допадат и ббрака им се клати.. Имал пича много малка чурка.. Тая пък е нимфоманка.. И нямат грам пресечна точка...
    А бе, що не земеш да се подкараш от днес ?
    Не се наливай толкоз юнашката, повечко презервативи и си в бизнеса
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Или пък да се подкарам от днес... Една позната моряшка съпруга, ама луда нимфоманка е сама у тях и ми звъня (ако е валидна още офертата).. С нея си правим от време на време такива вечери дето се отдаваме на всички пороци дето можеш да сетиш.. И после не се чуваме дълго време.. Гледай какво нещо... Моряка е много красиво момче, имат едно дете, но сексуално не си допадат и ббрака им се клати.. Имал пича много малка чурка.. Тая пък е нимфоманка.. И нямат грам пресечна точка...
      Мъжете имат дванайсе полови органа.Да ползва другите

Коментар

Винаги е зле като умират стойностни хора...

А на мен как не ми се пътува утре за Банско.. Дават го и сняг да вали. Другите от компанията тръгват тая вечер, жена ми ще дойде направо от Гърция, ама на мен хич не ми се ходи за две нощувки, макар че е платено... Нещо не ми се празнува тая година.. Ни ми седи на маса с часове, ни ми се кърка и разбрах че щяло да е със жива музика (сутринта го коментираха) и програма.. Нещо нямам настроение, не ми се гледат тълпи от пияни хора и многозвездни хотели... То верно че само до първата ракия ги имаш тия усещания ама... Па не го и обичам тоя път, пълен с катаджии и дет няма места за изпреварване... Другата година живот и здраве в къщи със едно (най много две) приятелски семейства и това е.. Нема да хвърля 1 000 лв.(толко ни излиза за 3ма човека с две нощувки) да се утрепам от път, па и да не ми е кеф... Ебал съм му майката правя си една капама, поръчвам си другата част от ястията, да не мрънка жената че трябва да готви два дни, вадя си ракийката и трушийката, гледам си тъпите новогодишни програми, пия едно уиски с торта гараш за капак и си лягам към 2 часа... Може и по рано.
        Мен тая сутрин ми дойдоха едни неземни сили и кат извадих една кисела зелка едно кило и половина свински врат гъбки.И направих сарми с кълцано месце и гъбки.Четири часа ги пекох у гювеча във фурната и кат седнах олеле майко.Довечера ще празнувам на общоселско тържество у читалището.Там стават много яки купони и няма простотии никой не се напива и не гърми.Много приятно съм изненадан от моите съселяни.А като се сетя че преди години не ходех направо ме е яд на мене си............Но от миналата година съм постоянен участник и не мисля да пропускам.На Банско нямам работа.

Коментар

• Дами и пичове,

желая на всички весело посрещане на Новата година. През нея да сте най-вече здрави (не само за оплакващите се от болежки, но и за останалите)!.. Да имате много успехи в инвестициите (акции за Кирето и другите ентусиасти в в БГ-то, жени за Зарко и компания, здраве за Космо, знания за Марандиту, секви дериватни дивотии за Асен, много страници, мъже, любов за дамите... и изобщо всеки к'вото желае да му се сбъдне...). Все така да сте жизнени и желаещи да се забавляват... Късмет и от мен! И... наздраве, кой с водка, кой вино, кой с ракия го влече!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Железни са....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Космо кво казваш - 1000 кинта в Банско за Нова година ли ?

Тия са луди - аз за 1000 кинта ще се кача на Гармиш ( ех и малко ще добавя ,де ) .

Ама на нашти алчни компири и една стинка няма да им дам . Имай предвид, че е вероятно и да те прецакат в менюто ....

ПС : И понеже съм клиент на Бенча - гледай с кво ме агитират за 139 кинта в техния хотел в Чамкория :

http://www.villapark.bg/bg_BG/1-%D1%...%82%D0%B8.html
              По 400 лв на човек и 200 за дете... С тия пари без проблем ще почивам една седмица семейно в Турция или Гърция с предварително записване през туроператор...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Тоа па ?
                Кой ти говори за остаряване бре ей !!!

Просто от време на време, требва да направиш това, дето усещаш за правилно ... Както сам казваш, никой не е излезнал жив от живота. Така че, от време на време, като тие морно, си почини. За дивотии ВИНАГИ ще има време ...
                Ако мотора в гърдите ти, е зел малко да потраква, а у тиквата все по често се завъртат еретични мисли за следобед с книжка на дивана, или па с ужас забележиш, че каката с големите цици и безкрайните крака, съвсем случайно притежава и хубави очи, или още по-лошо име некой у главата (един вид не е само за ебане) ... ми дай си кратка почивка ... Премисли нещата ..
                За да можеш да продължиш напред...
                По мъдър и шлифован - неотразим чичак, желан клиент във всеко зъвиденее и мечта жени-ценителки
                Всяко нещо с времето си ...
                Само не увесвай нос (и другото нещо де )
                Младостта е в ГЛАВАТА !!!

Коментар

Даа точно това е джугана...Имаше в резерва едни по стари ЗИС.. А иначе се караха следващият модел ЗИЛ, имаше едни УРАЛ, едни МАЗ... Какво ли стана с тази техника освен че секат горите с нея... Това бяха стотици камиони...
                  http://vbox7.com/play:14fcbff9

Коментар

Винаги е зле като умират стойностни хора...

А на мен как не ми се пътува утре за Банско.. Дават го и сняг да вали. Другите от компанията тръгват тая вечер, жена ми ще дойде направо от Гърция, ама на мен хич не ми се ходи за две нощувки, макар че е платено... Нещо не ми се празнува тая година.. Ни ми седи на маса с часове, ни ми се кърка и разбрах че щяло да е със жива музика (сутринта го коментираха) и програма.. Нещо нямам настроение, не ми се гледат тълпи от пияни хора и многозвездни хотели... То верно че само до първата ракия ги имаш тия усещания ама... Па не го и обичам тоя път, пълен с катаджии и дет няма места за изпреварване... Другата година живот и здраве в къщи със едно (най много две) приятелски семейства и това е.. Нема да хвърля 1 000 лв.(толко ни излиза за 3ма човека с две нощувки) да се утрепам от път, па и да не ми е кеф... Ебал съм му майката правя си една капама, поръчвам си другата част от ястията, да не мрънка жената че трябва да готви два дни, вадя си ракийката и трушийката, гледам си тъпите новогодишни програми, пия едно уиски с торта гараш за капак и си лягам към 2 часа... Може и по рано.
                    Хихи

добре дошъл в клуба!

Тая Нова година точно така съм я планирал и вече е в "ход". Мама там ся реди капамата и тя се кефи, че съм й връчил уж функциите на организатор привидно. Подсвирква си даже, докато шета.

Иначе трябваше да се избира или между сбирки с алкохолици, дет' са неадекватни и ме дразнят кат' обуят кънките за 2 часа, или рокери, или наркомани или разни момински гей-сбирки. Пълна скука, където обикновено се чудя в последните 3-4 часа как някой неадекватен да го изчакам да си тръгне сам, щот' решил да се прави на двИздъ и да не го подкарам с шутове и да им освиня празника на останалите.

Та, догодина ти го пожелавам това да го направиш!

П.П. И на мен ми писна да се правя на совалка и търпя едно-дневки по цяла вечер какви дзИзди били, а па само аз не съм разбрал, щот' съм Рус. Та, ми е отегчено отвсякъде вече ....

А уж не съм чак толкоз дъртофясал, даже мязам в муцуната на 5-10 години по-млад, а в тялото съм като 20 годишен, колкото и да е странно, но ми е досадно вече от доста неща. Докато двИздъта Х каже "А" и аз вече съм на "Я" ( мислено ), демек прочетен роман вече и ми е скучно доста - хихи

Вчера т'ва лафих на 1 приятел, че му се кефя на артистичността, щот' мен вече ме и мързи да се правя на артист и съм малко директен по всеки казус и 'орицата па се обиждат, че не си ги дундуркал и да им пееш. Демек, аз мога и да съм Майкъл Джексън, ако искат - ама на оня дивак му плащаха доста, за да се прави на такъв, а при мИня все щот' съм с добро сърце и т.н.. "сапуни" ...
                    ----------------------------------------------------

П.П. Кат' казах за бати Майкъл ( последно го имитирах на 1 рокерско парти, дет' правиха кавър на Били Джийн бенд на живо преди година и с една девойка обрахме точките тогава. Рокери да пляскат на костюмар, че не се бях прибирал пак от една камара време си беше шоу, даже искаха бис. А, па тая па дет' ми попадна тогава, че я ползвах за реквизит се оказа, че била гаджето на местния босс на фен-клуба по футбол и оня иде да ми стиска ръката после за безплатното шоу - хихи

Бати Джако - магьосника: http://www.youtube.com/watch?v=kXhy7ZsiR50

Коментар

• Космо кво казваш - 1000 кинта в Банско за Нова година ли ?

Тия са луди - аз за 1000 кинта ще се кача на Гармиш ( ех и малко ще добавя ,де ) .

Ама на нашти алчни компири и една стинка няма да им дам . Имай предвид, че е вероятно и да те прецакат в менюто ....

ПС : И понеже съм клиент на Бенча - гледай с кво ме агитират за 139 кинта в техния хотел в Чамкория :

http://www.villapark.bg/bg_BG/1-%D1%...%82%D0%B8.html
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Прав си Коле, ама все не ми се остарява... Ама тая битка предварително съм я загубил.. Е ония ден след една яка пиянска оргия с много секс (дето не го помня, а само по странични белези забелязвам че съм го правил) и сега два дни ме спуква да ме боли простатата.. Едвам ходя по малка нужда... Нещо се предобрих...
                        Тоа па ?
                        Кой ти говори за остаряване бре ей !!!

Просто от време на време, требва да направиш това, дето усещаш за правилно ... Както сам казваш, никой не е излезнал жив от живота. Така че, от време на време, като тие морно, си почини. За дивотии ВИНАГИ ще има време ...
                        Ако мотора в гърдите ти, е зел малко да потраква, а у тиквата все по често се завъртат еретични мисли за следобед с книжка на дивана, или па с ужас забележиш, че каката с големите цици и безкрайните крака, съвсем случайно притежава и хубави очи, или още по-лошо име некой у главата (един вид не е само за ебане) ... ми дай си кратка почивка ... Премисли нещата ..
                        За да можеш да продължиш напред...
                        По мъдър и шлифован - неотразим чичак, желан клиент във всеко зъвиденее и мечта жени-ценителки
                        Всяко нещо с времето си ...
                        Само не увесвай нос (и другото нещо де )
                        Младостта е в ГЛАВАТА !!!
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Прав си Коле, ама все не ми се остарява... Ама тая битка предварително съм я загубил.. Е ония ден след една яка пиянска оргия с много секс (дето не го помня, а само по странични белези забелязвам че съм го правил) и сега два дни ме спуква да ме боли простатата.. Едвам ходя по малка нужда... Нещо се предобрих...
                          Това - с простатата - не мога да го проумея, защото моята философия е, че редовният полов живот я стимулира да си функционира нормално..., но може и да греша нещо - все пак непрофесионално мнение...
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Както си го усетиш, така е най-добре... А не щото "така е прието, или кво ше кажат хората ... "
                            Аз лично минала година, напраих пазар за двама(като най-големия тъпир на 31 в една голяма верига мъгъзини) за сумата от 137 лв. (за две лица)
                            Със се пиенето ...
                            С най-голем кеф си отворих бутилка водчица, рибка с лимонче (обичам полека да си къркам докато готвя) и напраих три вида салати (в нито една нямаше домат или краставица) и един жолан (седе 8 часа у фурната, и до който така и не стигнах, щото преядох със салатите)
                            Така че, ако ти е уютно домА, нема кво да го мислиш ... Минаа тия времена, дет убезателно ТРЕБВА да се ходи на заведение след 12

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Ще стигнеш до истината......но пътят ти е застлан с пълни презервативи и празни бутилки...
                              Чиче ти пне ме разбираш.. Утре ще трябва да си навивам часовника, а стана. да се къпя, да приготвям багаж, да поразтребя в нас щото е замязало на студентска квартира и не е хубаво жена ми да гио вижда така (не че е проблем но ме разбираш - олеквам като мъж).. После трябва да мина през автомивка и бензиностанция, щото аудито от вън прилича на джуган след учение на страните от Варшавският договор, а вътре жито да хвърлиш ще поникне, + разни петна по тапицерии и други остатъци от веселби.... От там са си два часа път ако няма колони.. Па доде се настаним в хотела, па доде легна да си почина.. От там механата е някъде в центъра (до Яфата била).. Към 19.30 почваме... Ще пием до 5 на другата сутрин.. Аз трудно спя в чужд креват, значи ще кукна към 8 най късно.. Кафета, мафета, закуски доде станат и другите.. Една две дефекации и към 13.00 тръгвам обратно недоспал, недоизтрезнял и пак два часа път.. И това при положение че няма обичайните малоумници дето да почнат - Айде на връщане да ядем еди къде си, айде да идем до Рилския манастир итн. Знаете ги рани такива светски личности дето пътуват от морето по 11 часа и виждат в пътя удоволствие и през акъл не им и минава че има хора дето се чудят как да се приберат и изобщо не им се ходи където и да било....Дойде дойда и пак лягам да почивам и ето ти станало 2ри доде си оправя багажите и пак на работа....

Коментар

.................. преядох със салатите.........
                                Така че, ако ти е уютно домА, нема кво да го мислиш ... Минаа тия времена, дет убезателно ТРЕБВА да се ходи на заведение след 12
                                Йеееее, как ми напомни, че нямам картофи за любимата ми салата - варени картофи с лук, зехтин и малко оцет..., напоследък и с малко копър - ме бяха посъветвали практични домакини тук...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X