IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
    п.п.
    до сега вече има един съфорумец (не от този форум) ,на който съм му закичил медала "WALKING AMONG THEM,BUT NOT ONE OF THEM"
    Хъ-хъ!
    Отрицанието е също такова привързване към заблудата (майя, или физическия свят по твоето определение), както и съгласието или подтвърждаването.
    Вървейки по този път на логиката, най-накрая трябва да стигнем до отрицание на отрицанието, след това до отрицание и на това отрицание, след това до отрицание въобще на тази двойка, а най-накрая - до изчистване на съзнанието от тази и всякаква друга двойка.
    Тъй казва, според мен, хиндуизмът, като целта е така наречената нирвана или празнота.
    ... Да, за да я достигнеш, трябва да забравиш даже и целта - и това е големият парадокс.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение

...Колегите ми са готини и добри хора, с които обаче освен в работата нямаме много общи допирни точки за ползотворна и пълноценна дискусия...

.....пеейки парчета на Iron Maiden! Това ми е любимата група ....

http://www.youtube.com/watch?v=khfvs...eature=related
      тия две неща са уникално съвпадение,само че за да го разбереш,па ше требе да пиша километричен постинг,щото с две думи не моа да се обясни....

тва,което си почувствал сред колегите си в хиндуизма се нарича
      "бродейки сред тях,но НЕ един от тях" ,а по известна е интерпретацията "странник в страната на странниците" ....
      та ква връзка има това с мейдън? ами 86 имат една песен,която така се казва така и разказва за това ,само че смисъла е преносен-не много хора могат да отрият скритото в него,което е плагиятсване на древноизточната философия....
      в "STRANGER IN THE STRANGE LAND" дикенсън пее как е напуснал отдавна родното място,бродейки се по света направен от лед и студ,където често нещата не изглеждат такива,каквито се приема,че са.....
      сега си представи,че това не е физическо бродене,а бродене на психиката-демек не пътува със кораби и не мръзне в сибирската тайга,а пътят му е на психическото просветление-с времето,напускайки родината е всъщност отклоняване от общественото мислене,виждайки нещата под различен ъгъл,а не така ,както другите ги виждат ,безинтерес към общественото мислене,интерпретирано като земята на студа и леда-толкова тъпо,безсмислено и абсурдно ти се вижда "мирогледа на околните" ,че започваш да се чувстваш в замята на леда и студа....
      или както ти казваш-нямате допирни точки....
      родината всъщност е философията на заобикалящите те и тяхното съзнание- целите им в живота,смисъла,който те влагат в критериите си за щастие,успех... кое е значимо за тях и кое е незначимо и т.н.
      и в случай,че ти почнеш да гледаш по различен начин,завоелираното в случая е,че това е напускане на параметрите на "стандартиризираната" философия -демек вече си чужд....
      в хиндуизма физическото се отрича на 100% и цялата им философия е на база психическото(душевното) ,съответно те са свикнали с вякакви интерпретации-веднага правят аналогия,че страника в страната на странниците е нищо повече от обяснение за различна философия,ама ние трудно правиме такива асоцияции,защото живееме във физическия свят,в главите ни само разбира се,ама без да го разбираме.
      в случая,на теб ти е било скучно,защото нещата,които те интересуват,другите НЕ ги интересуват,а нещата които другите ги интересуват,те пък теб не те интересуват....
      или ти си им скучен на тях толкова, колкото и те са ти скучи на теб.
      от тук идва и странника в земята на странниците- те за теб са един странен свят,което от своя страна пък те прави странник за тях.
      въ филма LOST също има подобни хиндуизтични интерпретации на същата тема.и там много мъдрост има,ама нема кой да вникне в нея.

като епилог- любимата ти група всъщност има песен,която обяснява теб и много други неща....

песента:

http://www.youtube.com/watch?v=XZGDT...eature=related

п.п.
      до сега вече има един съфорумец (не от този форум) ,на който съм му закичил медала "WALKING AMONG THEM,BUT NOT ONE OF THEM"

ти май ще си следващия,но засега си само номиниран

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Около 30% от жените са фригидни ( по памет ), преди няколко дена една поредна кака взе да ми се прави на двИздъ каква магьосница е в кревата и чак ме надърви да я таковам, че после ми се извини, понеже къркахме в една кръчма и трябваше да се правят глупости по кенефите. А БГ-то си е село и всичко те дебне "под лупа" да ти дири кусури и аз директно й казах дразниш ме в момента на публично място - ама няма да стане и толкоз

И аз я питам ти колко пъти си стигала до оргазъм през живота си? Ами - 2. И викам какви бяха, че тя са няколко вида вашите оргазми и после викам демек добре се преструваш, за т'ва ли говорим?

П.П. В БГ-то не им знам точния процент, но с т'ва ранно подкарване, дет' съм слушал разговор между 6-токласнички без да искам от типа: "Ти ходи ли купона, ма?" и другата "Да". и "Ко напрай там?" и другата "Нищо" и аз в тоя момент ги настигам отзад да ги изпреваря, че ходя по-бързо. И първата й се подиграва на другата "Че ти шъ чакаш да почне да ти идва, че чак тогава ли?" и на мен пак ми стана смешно - за къде бързат тия малките от 12-годишни - като на 25 години ще мязат на поредните лелки.

Ама просто ги отминах и толкоз, щот' живота си е техен и аз не съдя никого за решенията, които взема. Сигурен съм, че мама и тати, ако го чуят това ще отричат до дупка, че това моето дете да води полов живот преди да му е дошло мензиса??? Не е "възможно" .....

Чиърс! ( че ме вдигнаха днес 1-ни по телл. и аз им викам спя, бря и не съм на "работа", ще ви се обадя после ), ама ме държаха 3 мин. да им слушам притесненията и ме разсъниха и отиде .... после няма заспиване
        Грешиш! според моята статистика максимум около 5% от жените са сексмашини.За останалите активността им в леглото се активира от дебелината на портфейла ти! Ожениш ли се за такава, щом сложиш подписа и веднага започва нещо да я боли отвориш ли дума за секс. Иначе, както си е болна много здрави мъже ще надживее!

Коментар

• Ако ще мислим да даваме хуспокоение на tnm, то, може би, това?
          http://www.youtube.com/watch?v=qDmeeGXip6U

Но за успокоение от мен е това (volume at 10):
          http://www.youtube.com/watch?v=fl6s1x9j4QQ

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            ...
            Лошото настроение ме беше затиснало като камък.....
            Ами да отместим камъка с една песен :

http://www.youtube.com/watch?v=n7hjrYg2fUo

Текстът му е гениално прост и аз с моя медитерански френски ще го преведа за 3 дена
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Мъжете имат дванайсе полови органа.Да ползва другите
              Аа, Кама Сутрата...

Картинката е как един раджа може да прави секс на 6 жени едновременно.
              Е, за дванадесет не съм виждал.

Коментар

• Добър вечер, тайфата!
                Голям форум сте спретнали. Развеселих се като ви прочетох творчеството.
                Трябваше да съм на новогодишен купон, а бях на погребение ...
                Лошото настроение ме беше затиснало като камък, но като отворих форума - СМЯХ.
                Живи и здрави всички, които драскат тук от време на време!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Абе така ще стане ама тая нещо не ми вдига... Ама жени.. Колко пъти Ви се е случило жена да си вдигне телефона веднага като и звъннеш?
                  хм,единият ми pаботи нон-стоп, до 3-тото повикване т,ябва да съм вдигна.а,заспа.а не заспа.а
                  со,и нещо ми стана

Коментар

Абе така ще стане ама тая нещо не ми вдига... Ама жени.. Колко пъти Ви се е случило жена да си вдигне телефона веднага като и звъннеш?
                    Аз също не мога да се похваля с такива екстри, най-малко - защото не е ясно къде точно се намира звънящият телефон..., а когато бъде открит, се оказва, че е в една от многото съседни прегради... Затова е трудно да бъде открит и логиката е желязна!
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Браво Марин чудесни пожелания. Да даде Господ повече от земните блага през новата 2012г. И умната на празника, ако не русата. Космо умната и ти-повече секс и по малко пиене. Сполаи Ви дружина- да бъде...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Дами и пичове,

желая на всички весело посрещане на Новата година. През нея да сте най-вече здрави (не само за оплакващите се от болежки, но и за останалите)!.. Да имате много успехи в инвестициите (акции за Кирето и другите ентусиасти в в БГ-то, жени за Зарко и компания, здраве за Космо, знания за Марандиту, секви дериватни дивотии за Асен, много страници, мъже, любов за дамите... и изобщо всеки к'вото желае да му се сбъдне...). Все така да сте жизнени и желаещи да се забавляват... Късмет и от мен! И... наздраве, кой с водка, кой вино, кой с ракия го влече!
                        Хихи

Благодаря ти бебе сладко за милия жест! Не мисли, че съм неблагодарен. Т.е. аз докато преглеждах набързо темата ти благодарих мислено поне няколко пъти досега, но 3 часа се обяснявам по телефоните, че вече съм запразнил, демек почивам и т'ва, че днес било работен ден - не ме интересува. Искам да си карам празниците и толкоз

П.П. Какво да ти пожелая аз? Освен това, което ти което си пожелаваш, когато се обръщат стрелките и чуеш звъна на чашите - точно това да ти сбъдне - друго не мога

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          А бе, що не земеш да се подкараш от днес ?
                          Не се наливай толкоз юнашката, повечко презервативи и си в бизнеса

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Ти па ?
                            Около 30% от жените са фригидни ( по памет ), преди няколко дена една поредна кака взе да ми се прави на двИздъ каква магьосница е в кревата и чак ме надърви да я таковам, че после ми се извини, понеже къркахме в една кръчма и трябваше да се правят глупости по кенефите. А БГ-то си е село и всичко те дебне "под лупа" да ти дири кусури и аз директно й казах дразниш ме в момента на публично място - ама няма да стане и толкоз

И аз я питам ти колко пъти си стигала до оргазъм през живота си? Ами - 2. И викам какви бяха, че тя са няколко вида вашите оргазми и после викам демек добре се преструваш, за т'ва ли говорим?

П.П. В БГ-то не им знам точния процент, но с т'ва ранно подкарване, дет' съм слушал разговор между 6-токласнички без да искам от типа: "Ти ходи ли купона, ма?" и другата "Да". и "Ко напрай там?" и другата "Нищо" и аз в тоя момент ги настигам отзад да ги изпреваря, че ходя по-бързо. И първата й се подиграва на другата "Че ти шъ чакаш да почне да ти идва, че чак тогава ли?" и на мен пак ми стана смешно - за къде бързат тия малките от 12-годишни - като на 25 години ще мязат на поредните лелки.

Ама просто ги отминах и толкоз, щот' живота си е техен и аз не съдя никого за решенията, които взема. Сигурен съм, че мама и тати, ако го чуят това ще отричат до дупка, че това моето дете да води полов живот преди да му е дошло мензиса??? Не е "възможно" .....

Чиърс! ( че ме вдигнаха днес 1-ни по телл. и аз им викам спя, бря и не съм на "работа", ще ви се обадя после ), ама ме държаха 3 мин. да им слушам притесненията и ме разсъниха и отиде .... после няма заспиване
                            Last edited by marandi; 30.12.2011, 16:39.

Коментар

Или пък да се подкарам от днес... Една позната моряшка съпруга, ама луда нимфоманка е сама у тях и ми звъня (ако е валидна още офертата).. С нея си правим от време на време такива вечери дето се отдаваме на всички пороци дето можеш да сетиш.. И после не се чуваме дълго време.. Гледай какво нещо... Моряка е много красиво момче, имат едно дете, но сексуално не си допадат и ббрака им се клати.. Имал пича много малка чурка.. Тая пък е нимфоманка.. И нямат грам пресечна точка...

Космо Приятно изкарване на новата година Ще чакам да пишеш след това как е било в Банско.Гледай да се наспиш Щото не е малко пътя А с нимфоманката може и да се видите след празниците Мъжът и скоро няма да се върне Вчера съобщаваха по новините къде се намират корабите под български флаг-около Филипините-Атлантическия-Тихия океан-така че време и за нея има много да отделяш-въпроса е да не заспиш на връх нова година щото купоните последния месец не бяха малко И ми звучиш уморен

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Мъжете имат дванайсе полови органа.Да ползва другите
                                Ти па ?
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X