Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеТе са щастливи и без допълнително пренапрягане от моя страна ."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеВинаги е зле като умират стойностни хора...
А на мен как не ми се пътува утре за Банско.. Дават го и сняг да вали. Другите от компанията тръгват тая вечер, жена ми ще дойде направо от Гърция, ама на мен хич не ми се ходи за две нощувки, макар че е платено... Нещо не ми се празнува тая година.. Ни ми седи на маса с часове, ни ми се кърка и разбрах че щяло да е със жива музика (сутринта го коментираха) и програма.. Нещо нямам настроение, не ми се гледат тълпи от пияни хора и многозвездни хотели... То верно че само до първата ракия ги имаш тия усещания ама... Па не го и обичам тоя път, пълен с катаджии и дет няма места за изпреварване... Другата година живот и здраве в къщи със едно (най много две) приятелски семейства и това е.. Нема да хвърля 1 000 лв.(толко ни излиза за 3ма човека с две нощувки) да се утрепам от път, па и да не ми е кеф... Ебал съм му майката правя си една капама, поръчвам си другата част от ястията, да не мрънка жената че трябва да готви два дни, вадя си ракийката и трушийката, гледам си тъпите новогодишни програми, пия едно уиски с торта гараш за капак и си лягам към 2 часа... Може и по рано.
Аз лично минала година, напраих пазар за двама(като най-големия тъпир на 31 в една голяма верига мъгъзини) за сумата от 137 лв. (за две лица)
Със се пиенето ...
С най-голем кеф си отворих бутилка водчица, рибка с лимонче (обичам полека да си къркам докато готвя) и напраих три вида салати (в нито една нямаше домат или краставица) и един жолан (седе 8 часа у фурната, и до който така и не стигнах, щото преядох със салатите)
Така че, ако ти е уютно домА, нема кво да го мислиш ... Минаа тия времена, дет убезателно ТРЕБВА да се ходи на заведение след 12Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВесели празници!
Здраве, Успех, Пари, Споделеност и ..каквото там още си добавите!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеРинче, а ти как ще мотивираш и направиш така, щото хората около теб да са щастливи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе изморих се много тия дни.. Нещо имам нужда от почивка и то по дълга.... Направо се чувствам като отровен.... Нещо май се понадцених. Не съм на 20 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеКосмо , това все едно не си ти , къде е тази неизчерпаема енергия за купони , каквито и да са те ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеКосмо , това все едно не си ти , къде е тази неизчерпаема енергия за купони , каквито и да са те ?"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеВинаги е зле като умират стойностни хора...
А на мен как не ми се пътува утре за Банско.. Дават го и сняг да вали. Другите от компанията тръгват тая вечер, жена ми ще дойде направо от Гърция, ама на мен хич не ми се ходи за две нощувки, макар че е платено... Нещо не ми се празнува тая година.. Ни ми седи на маса с часове, ни ми се кърка и разбрах че щяло да е със жива музика (сутринта го коментираха) и програма.. Нещо нямам настроение, не ми се гледат тълпи от пияни хора и многозвездни хотели... То верно че само до първата ракия ги имаш тия усещания ама... Па не го и обичам тоя път, пълен с катаджии и дет няма места за изпреварване... Другата година живот и здраве в къщи със едно (най много две) приятелски семейства и това е.. Нема да хвърля 1 000 лв.(толко ни излиза за 3ма човека с две нощувки) да се утрепам от път, па и да не ми е кеф... Ебал съм му майката правя си една капама, поръчвам си другата част от ястията, да не мрънка жената че трябва да готви два дни, вадя си ракийката и трушийката, гледам си тъпите новогодишни програми, пия едно уиски с торта гараш за капак и си лягам към 2 часа... Може и по рано.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеhttp://tranzit.dir.bg/load.php?id=CV...kX1bAak1077398
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=Bt...gEJXW0d1077399
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=6k...NJWxy7k1077400
ей ги джуганите, подготвени за продан
Извинения за лиричното отклонение, но живеехме свой живот..., а гаджетата ни пък бързаха да си живеят своят..., но това е друга тема...
По същество - на преден план са ЗИЛ-ове, а на заден - мисля, че има една ГАЗ-66, т.нар. "Виетнамки", с които пък сме затъвали и над осите в кал, а видимата част от гумата е била не повече от 1/3, но все пак - излизаха от мочурливите места..., а бяха и достатъчно пъргави по пресечени местности..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Винаги е зле като умират стойностни хора...
Коментар
Коментар