IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Както си го усетиш, така е най-добре... А не щото "така е прието, или кво ше кажат хората ... "
    Аз лично минала година, напраих пазар за двама(като най-големия тъпир на 31 в една голяма верига мъгъзини) за сумата от 137 лв. (за две лица)
    Със се пиенето ...
    С най-голем кеф си отворих бутилка водчица, рибка с лимонче (обичам полека да си къркам докато готвя) и напраих три вида салати (в нито една нямаше домат или краставица) и един жолан (седе 8 часа у фурната, и до който така и не стигнах, щото преядох със салатите)
    Така че, ако ти е уютно домА, нема кво да го мислиш ... Минаа тия времена, дет убезателно ТРЕБВА да се ходи на заведение след 12
    +1*10000000

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
      Те са щастливи и без допълнително пренапрягане от моя страна .
      Браво, де - това май не се среща често: да се радваме на щастливи хора около нас, без да е необходимо допълнително пренапрягане...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Винаги е зле като умират стойностни хора...

А на мен как не ми се пътува утре за Банско.. Дават го и сняг да вали. Другите от компанията тръгват тая вечер, жена ми ще дойде направо от Гърция, ама на мен хич не ми се ходи за две нощувки, макар че е платено... Нещо не ми се празнува тая година.. Ни ми седи на маса с часове, ни ми се кърка и разбрах че щяло да е със жива музика (сутринта го коментираха) и програма.. Нещо нямам настроение, не ми се гледат тълпи от пияни хора и многозвездни хотели... То верно че само до първата ракия ги имаш тия усещания ама... Па не го и обичам тоя път, пълен с катаджии и дет няма места за изпреварване... Другата година живот и здраве в къщи със едно (най много две) приятелски семейства и това е.. Нема да хвърля 1 000 лв.(толко ни излиза за 3ма човека с две нощувки) да се утрепам от път, па и да не ми е кеф... Ебал съм му майката правя си една капама, поръчвам си другата част от ястията, да не мрънка жената че трябва да готви два дни, вадя си ракийката и трушийката, гледам си тъпите новогодишни програми, пия едно уиски с торта гараш за капак и си лягам към 2 часа... Може и по рано.
        Както си го усетиш, така е най-добре... А не щото "така е прието, или кво ше кажат хората ... "
        Аз лично минала година, напраих пазар за двама(като най-големия тъпир на 31 в една голяма верига мъгъзини) за сумата от 137 лв. (за две лица)
        Със се пиенето ...
        С най-голем кеф си отворих бутилка водчица, рибка с лимонче (обичам полека да си къркам докато готвя) и напраих три вида салати (в нито една нямаше домат или краставица) и един жолан (седе 8 часа у фурната, и до който така и не стигнах, щото преядох със салатите)
        Така че, ако ти е уютно домА, нема кво да го мислиш ... Минаа тия времена, дет убезателно ТРЕБВА да се ходи на заведение след 12
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Весели празници!
          Здраве, Успех, Пари, Споделеност и ..каквото там още си добавите!
          Благодарим, подобно - и на Вас, здраве и каквото си добавите... и много щастие, разбира се!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Ринче, а ти как ще мотивираш и направиш така, щото хората около теб да са щастливи?
            Те са щастливи и без допълнително пренапрягане от моя страна .

Коментар

Абе изморих се много тия дни.. Нещо имам нужда от почивка и то по дълга.... Направо се чувствам като отровен.... Нещо май се понадцених. Не съм на 20 години.
              Не се отказвай от онези лекари , трябва ти малко рестарт на организма .

Коментар

• Космо не омекваи трябва подобаващо да я изпратим старата и да посрещнем новата

Коментар

• Весели празници!
                  Здраве, Успех, Пари, Споделеност и ..каквото там още си добавите!

Коментар

Космо , това все едно не си ти , къде е тази неизчерпаема енергия за купони , каквито и да са те ?
                    Абе изморих се много тия дни.. Нещо имам нужда от почивка и то по дълга.... Направо се чувствам като отровен.... Нещо май се понадцених. Не съм на 20 години.

Коментар

Космо , това все едно не си ти , къде е тази неизчерпаема енергия за купони , каквито и да са те ?
                      Ринче, а ти как ще мотивираш и направиш така, щото хората около теб да са щастливи?

Коментар

А на мен как не ми се пътува утре за Банско.. Дават го и сняг да вали. Другите от компанията тръгват тая вечер, жена ми ще дойде направо от Гърция, ама на мен хич не ми се ходи за две нощувки, макар че е платено... Нещо не ми се празнува тая година.. Ни ми седи на маса с часове, ни ми се кърка и разбрах че щяло да е със жива музика (сутринта го коментираха) и програма.. Нещо нямам настроение, не ми се гледат тълпи от пияни хора и многозвездни хотели... То верно че само до първата ракия ги имаш тия усещания ама... Па не го и обичам тоя път, пълен с катаджии и дет няма места за изпреварване... Другата година живот и здраве в къщи със едно (най много две) приятелски семейства и това е.. Нема да хвърля 1 000 лв.(толко ни излиза за 3ма човека с две нощувки) да се утрепам от път, па и да не ми е кеф... Ебал съм му майката правя си една капама, поръчвам си другата част от ястията, да не мрънка жената че трябва да готви два дни, вадя си ракийката и трушийката, гледам си тъпите новогодишни програми, пия едно уиски с торта гараш за капак и си лягам към 2 часа... Може и по рано.
                        Ще стигнеш до истината......но пътят ти е застлан с пълни презервативи и празни бутилки...

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                            Не зная какви имена са им поставили по народному - като таратайки, или бракми, но именно такъв ЗИЛ се опитахме да изкараме по един наклон - около 40 градуса, та се наложи да се включи в действие, освен двигателя на пълна мощност - и лебедката, пред двигателя - спрямо едно дебело дърво в горната част на преодоляваната височина..., а ние пък отзад се правехме, че бутаме и освен, че бяхме мокри отгоре до долу, бяхме и цели в кал... (практика за натрениране на "личният състав")...и разбира се - разпъвахме в калта и дъжда някакви мокри палатки, които ставаха като извадени от реката, копаехме кал, за да укрепим отстрани палатката, стичаше се вода във вратовете ни, която пълнеше надолу войнишкият чепик..., "застилахме" с мокри клони и листа палатките, за няколко часа се правехме, че спим, зъзнейки на пронизващият вятър, а после - ставайки - от мокрите ни шинели излизаше пАра, като че сме били в сауна... и продължавахме..., въоръжени с пълното си бойно снаряжение, когато шансовият инструмент ни се мотаеше между краката, като ни доставяше върховно затруднение, а противогазът единствен запотяваше лицата ни, защото, след командата "Газ, чорапи, наметало!" - нямахме голям избор...

Извинения за лиричното отклонение, но живеехме свой живот..., а гаджетата ни пък бързаха да си живеят своят..., но това е друга тема...

По същество - на преден план са ЗИЛ-ове, а на заден - мисля, че има една ГАЗ-66, т.нар. "Виетнамки", с които пък сме затъвали и над осите в кал, а видимата част от гумата е била не повече от 1/3, но все пак - излизаха от мочурливите места..., а бяха и достатъчно пъргави по пресечени местности...

Коментар

• Винаги е зле като умират стойностни хора...

Коментар

• Лека му пръст ..
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X